תדעו לכם ש...

../images/Emo15.gif תדעו לכם ש...

אני צופה סמוי ועבד נרצע של הסודוקו המאתגרים שאתם מעלים מפעם לפעם. עכשיו אני רוצה לתת בוקס לtuna master על שגזל מחיי כמה שעות טובות בעקבות הסודוקו שפירסם ב26/10 שעה 15.10. אחרי שהורדתי בדיאטת מוח חריפה 203 גרם..הצלחתי לפתור את הצרה הזאת. [ראו פיתרון לימור באותו שירשור] אז ככה: 1.קודם כל יישר כוח ידידי טונה 2.את עניין שתי המשבצות עם שתי ספרות אפשריות בלבד היית צריך כבר להפנים מזמן אם אתה עובד על תוכנה לסודוקו
3.פוליטיקאי מדופלם- אל תברח מאימת הסודוקו בטענה על עבודה בהיסטורייה-אישתי פחות חשובה? ועובדה הזנחתי אותה לטובת הפיתרון. 4.אוקה- כל הכבוד על הניסיונות להיכנס עם הראש בקיר...גם שני שליש טוב. 5.bbsu- [וזאת ההערה הכי בונה פה] לאאאאאאא להיכנס למסקנות חפוזות כי הפיתרון שאוקה הציעה אכן שגוי ..ראה הערת לימור. 6. אחרונה חביבה לימור...אם פתרת לבד..אני ממליץ עלייך לנשיא להדליק משואה ביום העצמאות הבא ! ולך טונה ידידי.הפיתרון הזה היה קשה רק בגלל העובדה שנאלצתי להשתמש בטכניקה מאוד תקדימית שאף פעם לא ניסיתי בעבר...שימוש בשלוש ספרות אפשריות על שלוש משבצות.וזה הרמז לפיתרון. חוץ מזה...אתם אחלה..האתר אחלה..רק החגים היו לא משו.

../images/Emo15.gif כי

רצת אחריתחילתהפיתרון של אוקה למרות שהיה שגוי. השמיניות מתחלפות עם השישיות. אבל...הכל בחברות ידידי

bbsu

New member
אם תבדוק תראה

שמה שכתבתי מדויק לגמרי הכל בחברות

למעלה