שמעו חבר'ההה

../images/Emo15.gifשמעו חבר'ההה

שמעו,זה משהו שרציתי לספר ממזמן ,,, אני חרדית ממשפחה חוזרת בתשובה..כרגע אנחנו בגדר חרדים,,מה שרציתי לספר זה שלפני שחזרנו בתשובה היינו כמה פעמים בסמינר של ערכים...וכמו כן אח"כ היינו בסמינר של שופר,יום שישי אחד הינו במלון אמא שלי קנתה עיתון "ידיעות אחרונות" שמה בשקית שחורה(שהדתיים לא יראו)ועלתה במעלית..ומה היא רואה?מולה במעלית עומד חרדי שחור עם מגבעת(של חסידים,שטרימל או איך שקוראים לזה)עם עיתון "ידיעות" ביד!היא נדהמה!איך הוא לא מתביש..בקיצור,כל זה עבר אומנם,ולמרות שעכשיו אנחנו חרדים אמא שלי לא מותרת על עיתון ידיעות של יום שישי...אולי,אולי בגלל אותו חרדי...

לביא4

New member
נסיכה יקרה

יתכן מאד שגם הם חוזרים בתשובה, בכל אופן גם מי שהחזיק עיתון כזה ביד הוא עדיין יהודי לכל דבר וגם חרדי, לפעמים יש חרדים או אחרים שצריכים מדורים מסויימים בעיתון כדי לבצע מכירה, רכישה או קנייה כלשהי (מכונית, דירה וכו') ולכן לוקחים את העיתונים האלה. הרבה דברים מעניינים אין מה לקרוא שם כי ידיעות-אחרונות ידוע כשמאלני וכך גם סגנון הכתיבה שם.

../images/Emo58.gifובכן....

אממ..לביא..הקטע פה הוא לא שאני לא דנה אותו לכף זכות,,אך לדעתי כל אדם ששייך למגזר החרדי צריך לשים לב לכל תנועה או מעשה שלו,כי הוא הדוגמא של הציבור אותו הוא מיצג,(ובמיוחד שנמצאים בחברה של חוזרים בתשובה) לא כך???

לביא4

New member
צודקת!

וכבר נאמר במפורש: "והייתם נקיים מהשם ומישראל" אני יודע שאת מאד אחראית ויסודית, וגם זהירה, ואכן הם היו צריכים לנהוג כמוך, (או האמא) ולפחות להכניס את העיתון הזה לשקית אטומה שלא תראה. ובוודאי שבין חוזרים בתשובה הרגישות כאן הרבה יותר מודגשת!

נכון....

לכן פירסמתי את המקרה הזה כאן,,גם כדי לשמוע דיעות של אחרים על כך,,וגם כדי להאיר את עינהם של האנשים...פשוט לפעמים אנשים עושים דברים בלי לחשוב..וגורמים נזקים..חבל... אשמח לשמוע עוד תגובות..

כמו שאמא שלך היום חרדיה ולא

מותרת על העיתון אותו הדבר החרדי הזה שראיתם במעלית ,לא הבנתי מה קשור מה שאמך קורה את העיתון לאותו חרדי אם היא לא היתה אוהבת את העיתון גם היתה קורא בגלל אותו חרדי?

אי אי אי....../images/Emo1.gif

דוקא חשבתי שבחורי ישיבות אמורים להיות קצת יותר אינטלגנטים ולהבין... כמו שאדם חרדי לא יראה טלויזיה בגלל שזה אסור ולא בגלל שלא בא לו,(וביננו,טלויזיה זה דבר מעניין)ככה אמא שלי מתחזקת אט אט,אומנם היא רוצה להפסיק לקרוא עיתונים חילונים,לא בגלל שהיא לא אוהבת לקרוא,אלא בגלל שהיא רוצה להתחזק והיא יודעת שזה אסור. ואולי עצם זה שהיא ראתה חרדי עם עיתון זה נתן לה כעיין גושפנקה(או איך שכותבים את זה)לקריאת עיתונים. מבין??? (או שאני ישלח לך הסבר קצת יותר מפורט...)

למעלה