שלוםםםםםםם!!!

Stupid Giraffe

New member
../images/Emo15.gifשלוםםםםםםם!!!../images/Emo15.gif

טוב אז ככה....קוראים לי הדר אני בת 17 וחצי....מאווווווווווווווווד אוהבת את מארון 5(אבל לא מעריצה!!פשוט אוהבת את השירים שלהם!) וסתם רציתי לדעת כמה אלבומים/שירים יש להם כי יש לי רק את "songs about jane" אז רציתי לדעת אם יש עוד אלבום או סינגלים חוץ ממנו.... ואם לא אז האם אתם יודעים על אחד שצריך לצאת בקרוב?!אה ועוד משו אולי אתם יודעים אם הם מתכננים להופיע/ להגיע לארץ בקרוב כי אני יודעת שרובם יהודים וגם אחד הנגנים שלהם ישראלי והוא אמר פעם בראיון שסיכוי גדול שמתישהוא הם יבואו לישראל..אז אממ אם אתם יודעים אם זה אמור להתבצע בקרוב זה גם יהיה נחמד.....
טוב אז תודה למי שיענה.....ו...... ביי

Daniela one

New member
../images/Emo9.gifטוב אז ככה..

ברוכה הבאה, קוראים לי דניאלה... יש להם עוד אלבום משהו אקוסטיק ויש בו כמה מהשירים שיש ב"sings about jane",ואף אחד מהם לא ישראלי, חלק יהודים, וזה שתהראיין זה המתופף ריאן, ואולי בעתיד הרחוק אם בכלל...היה כתוב את זה בראש 1.. טוב אז זהו ביי ביי

CiNdErElLa3887

New member
וברוכה הבאה הדר ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני הילע נעים מאוד
אני גם בת 17..אבל בלי החצי
שהות נעימה

NoWords

New member
היי../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

ברוכה הבאה לפורום. יש ללהקה מארון5 שני אלבומים- אלבום אקוסטי + האלבום שיש לך. ולפני מארון5 היה הרכב של ארבעה מחמישה בלהקה שנקרא Kara's flowers ולהם היה אלבום שנקרא The Forth World. (תודה הילה
) בנתיים לא ידוע על אלבום נוסף, אבל בטוח יצא אחד כזה מתישהו. אף אחד מהנגנים שלהם הוא לא ישראלי, יש שניים יהודים - המתופף והסולן. (אדם
) ויש כל מיני שמועות שהם יבואו לארץ, הכל בול

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifWELCOM../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני נעמה בת 14 =] תהני בפורום

KerenWelling

New member
ברוכה הבאה הדר!!!

אני קרן, בת 16 מחולון ואני בטוחה שכבר ענו לך על השאלות אז אין צורך שגם אני אענה.. בכל מקרה, שהות נעימה בפורום והשתלבות מהירה!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifברוכית.../images/Emo25.gif

HaVe FuN מארון הם שולטים.

א. ברוכה הבאה לפרומינו הקט

ב. יש להם רק את סונג'ס אבאוט ג'יין ועוד אלבום אקוסטי שלא הגיע לארץ
הסינגל הבא שעומד לצאת הוא סאנדי מורנינג ב15 לנובמבר יראו אותו בהופעה ראשונה בTRL ובינתיים אין להם כלכך תיכנונים על הארץ... אבל אנחנו שולחות [או כבר שלחנו?!] מכתב אליהם.. ובעיתון היה כתוב ש*רובם* יהודים פשוט את השמות של אדם [הסולן] וריאן [המתופף] הזכירו במפורש ואין שמה אף אחד ישראלי.. ריאן בא לארץ בסה"כ פעם אחת..

למעלה