שירשור קשר

White Stripe

New member
../images/Emo15.gifשירשור קשר

טוב. השירשורי גיבוש המאוד נחמדים שיש פה לא מי יודע מה מגבשים, לפחות ככה זה נראה, אין מה לעשות - לדעת ת'פרטים האלה, אפילו שאלון עם 1000 שאלות, זה לא מה שיקרב אותנו אחד לשני. גם לא שירשור שיאלץ אותנו לספר מה עשינו היום. לעומת זאת, בקשר קצת יותר אמיתי אולי נתקרב... אז החלטתי לפתוח שירשור קשר.. מי שרוצה שיכתוב את ה:
אייסיקיו שלו
מסנג'ר שלו
האי מייל שבו הוא משתמש (כן, זה לא חייב להיות זה של המסנג'ר)
בלוג שלו (זה גם יכול לקרב, לדעת קצת יותר ובקביעות.. ולהגיב, להתעניין.. טוב זהו קיצר
אז קודם כל.. כמובן.. אני
אייסיקיו: 122880070
מסנג'ר: [email protected]
אי מייל: [email protected]/[email protected]
בלוג: ממ יש שניים.. אבל זה שהוא די על החיים שלי בחצי-סגירה כרגע.. אבל.. - "ואז נהיה חורף" ויש לי עוד בלוג אבל הוא של שירים/סיפורים/מה שלא יהיה שאני כותבת. אבל אתם תמיד מוזמנים להיכנס..
- "עכשיו אני"
תענו, זה לא לוקח יותר מכמה דקות.. וזה נחמד במיוחד לאנשים משועממים כמוני

AGENT SHESH

New member
אוקיי: ../images/Emo73.gif

אייסיקיו: 155763085 מסנג'ר: אין אימייל: [email protected] בלוג: היה ונסגר. אני אפתח אחד חדש בקרוב... אגב, אני טס היום בלילה לפולין.. הטיסה עצמה ב7 בבוקר, אבל אני אהיה בשדה תעופה מ1 וחצי - 2 בערך.. אז... אני הולך להתארגן קצת לקראת זה, ביי

hada§

New member
../images/Emo13.gif

שתהיה לך נסיעה טובה
לי יש טראומה מכל פולין וכל זה.. המשלחת שלנו יצאה השנה בתחילת השנה בחופש סוכות.. וההורים שלי לא הסכימו לי לנסוע בהתחלה.. ועד שהם כבר הסכימו אז כבר היה מאוחר מידיי להרשם...
ובסוף כמעט כל החברים שלי טסו לפולין וההורים שלי גם טסו להם לאנשהו וזה נפל על היומולדת שהייתה בסוכות.. אז זה היה דיי נורא... אבל אולי אני אטוס בי"ב עם המשלחת של יא... יש כאלה שעושים את זה... בכל מקרה.. שתהיה לך נסיעה טובה ותשמור על עצמך

oasis147

New member
Good Idea ../images/Emo45.gif

אייסיקיו: 243192263. תשלחו הודעה חופשי!
אני ממילא משועממת
אימייל: [email protected]
בלוג: יש קישור בפרטים שלי (עצלנית שכמותי, אין לי כוח להכנס לבלוג שלי ולתת לכם קישור) ממממ שירי! קראתי כמה פעמים את הבלוג שלך, ורק על זה שאת כותבת שירים אני יכולה להעריץ אותך!

White Stripe

New member
גאד עשית אותי מאושרתתתתתת

למה לא הגבת?
וואי תודה איזה כיף לשמוע את זה אני אוהבת אותךךךךךךך

oasis147

New member
הבעיה היא ש

אני נשמעת כל כך מטומטמת בתגובות במיוחד ליד אנשים חכמים כמו אלה שמגיבים בבלוג שלך :)

White Stripe

New member
הממממממממממ

לי הם לא
אז זה פסדר פעמים הבאות תגיבי מה אכפת לי מי חכם.. כל עוד אני דפוקה אז סבבה

White Stripe

New member
טוב,

צירפתי אם אנלא טועה את כולם אם דילגתי על מישהו.. שיצרף הוא
מחר אני אעשה סבב.. אני עצלנית עכשיו

HaMsTeR

New member
אני../images/Emo118.gif

האייסיקיו שלי: 273926073
אין לי מסנג'ר
אי מייל [email protected]
הבלוג שלי מת. סגרתי אותו לא מזמן

Shibby Master

New member
אוקי, אוקי

טוב אז אין לי בלוג ובמסנג'ר ובאימייל אני לא באמת משתמשת אז תצטרכו להסתפק באיסיקיו 144718709 זה גם משהו (=

אני

לא הייתי פה 4 ימים בגלל טיול בית ספר!!!!שדרך אגב היה ממש כייף אז למי שאין אותי אייסייקיו- 150055839 ומסנג'ר יש לי גם אני אתן באייסיקיו למי שצריך אממ אין לי בלוג

חחחח

היה ממש כיייף עשינו כל מיני מסלולים ואפילו מסלול אופניים!!!! ואני עם היכולות המוגבלות שלי הצלחתי!!! עברה לכיתה שלנו ילדה מפגרת שדיי הרסה ...חפיף ראיתי את הסרט הכי הדב ...סרט מצווין!

למעלה