שירשור נציגים חוזר מה לעשות,אנשים הצטרפו בהמוניהם ואני עוד אתחיל להתבלבל פה בין כל המקומות
S sivani New member 2/11/02 #1 ../images/Emo15.gif שירשור נציגים חוזר מה לעשות,אנשים הצטרפו בהמוניהם ואני עוד אתחיל להתבלבל פה בין כל המקומות
../images/Emo15.gif שירשור נציגים חוזר מה לעשות,אנשים הצטרפו בהמוניהם ואני עוד אתחיל להתבלבל פה בין כל המקומות
F F R E A K O U T New member 2/11/02 #2 אמממ עמית נציג כפר סבא מקוה ליהיות נציג של קליפורניה.. אבל כרגע לא...
D Doctor Evil New member 2/11/02 #3 אני נציג קליפורניה../images/Emo70.gif דרום קליפורניה לצערי... ועוד הגעתי בקיץ..115 מעלות בצל. אבל עכשיו נעים..יותר..
אני נציג קליפורניה../images/Emo70.gif דרום קליפורניה לצערי... ועוד הגעתי בקיץ..115 מעלות בצל. אבל עכשיו נעים..יותר..
J Jed The Humanoid New member 2/11/02 #4 נציגת לונדון ../images/Emo8.gif נו המקום הקטן הזה בדרום הארץ אשליות אשליות אשדוד
י יערונת משועממת New member 3/11/02 #7 נציגת ברלין לשרותכם... שמעתם על המקום הזה? זה שתקוע בארץ הזאת... נו... גרמניה? מה לעשות שדווקא פה?
K keren14 New member 3/11/02 #9 .......... היום אני בארץ... בעתיד אהיה נציגת מיאמי (95%! שאני עוברת אפילו יותר!)