רוצה לשתף אתכם ולשמוע אתכם

שדמה

New member
../images/Emo15.gif רוצה לשתף אתכם ולשמוע אתכם

אני לוקחת את הילדה ללמוד לקראת כיתה א´ כי הצוות בגן אמר וגם המורה שהיא לומדת אלצהה שעדיף מעט עזרה כי יש לה מעט "עיכוב", כל הזמן הזה ובכלל טענו בגן שהיא "שובבה" ומלאה באנרגיות שהיא אוהבת לרוץ "כול הזמן"... אני כאמא לילדה עם לקויי למידה וקשייי ריכוז וקשב..בלי היפראקטיביות...בגיל 11.5 האינסטינקיט שלי אמר לי שהקטנה היפראקיטיבית ולוו דווקא "שובבה" אבל לא רציתי לשים סטיגמות ושכולם יאמרו שאני מקדימה את המאוחר אבל כנראה שצדקתי גם הפעם! המורה אומרת שאיננה רגועה ולא כ"כ מצליחה לשבת כמו שצריך, ושפניתיי היום לגננת אז היא אמרה שגם היא שמה לב ל"שובבות" אבל לא מוסמכת לקבוע ושתבינו הילדה היתה באיבחון, ולא נאמר מאומה מלבד שהיא מפונקת אבל עכשו אחזור למאבחנת..ונראה מה תאמר. כמו כן אקח אותה למכשיר "טובה" זהו מכשיר שבודק ריכוז וקשב...מה אומר לכם על אף ולמרות שיש לי כבר ניסיון..ההרגשה שמתחילה התמודדות לא קלה מחדש. היא ילדה נהדרת ומתוקה ואני תקווה שנוכליחד לצאת לדרך ולהצליח יחד קודם שתהיי מאושרת ואחר כך...מי ידע

גלי®

New member
שדמה שלנו! מתי כבר תפנימי את

שאת מכירה את הבת שלך הרבה יותר טוב מכל המאבחנים למיניהם ?

AYELET1

New member
שדמה יקרה!

כבר שמעתי על טעויות ופאשלות של מאבחנים. ומנסיון אישי גם ראיתי שצריך לעמוד על הנקודה אותה הזכירה גלי: אנו מכירים היטב את ילדינו! וחבל שהמאבחנים הללו לא מקשיביםם קצת יותר להוורים "הבלתי מקצועיים" (לפחות חלקם. חלקם בהחלט מעריכים דעה של הורים!). אני בטוחה שתעמדי בהתמודדות, כמו שאת עומדת בה עם הבת הגדולה יותר!!!

שדמה

New member
גלי איילת הענין הוא שגם אני חושבת

שהיא היפראקטיבית, רק לא מבינה איך המאבחנת לא ראתה ... אני מכירה אותה לעומק העומקים ויודעת שנתמודד אבל בכל זאת נפעמת מאוזלת יד המערכת. גם אחרי 4 ילדים אלוהים אדירים שנות האלפיים

גלי®

New member
אז תתעקשי!!! אל תתקפלי ! תדאגי לזה

שהאבחון יהיה הכי קפדני שיש !!!!

shy-1

New member
היי שדמה, תמיד מקווים לטוב, אמן.

כשיהיו לך תוצאות הבדיקה,נדבר. SHY

גליה13

New member
שדמה כמו שאמרו קודמי

האמא יודעת יותר טוב מכולם- את יודעת שלבן שלי יש לקויי למידה- ובכן- אחרי חודש של בית הספר- הלכתי למורה- וגם ליועץ- ושניהם חשבו שאני אמא היסטרית- אבל אני לא עזבתי אותם ולצערי הגדול- אכן צדקתי- את נמצאת עם הילדה כל הזמן- הם באים למלא את תפקידם וללכת הביתה- לכי עם הלב

AYELET1

New member
איך שאין חדש תחת ה ../images/Emo42.gif

תמיד תגובות דומות ("אמא היסטרית" )
וזה כל פעם מקומם מחדש לשמוע!!!!!

bimbo.

New member
שדמה יקרה, אני מצטרפת לאיילת, ../images/Emo24.gif

גלי, שי וגליה. ונסף לכך, מתוך כתבות שקראתי ושמעתי בטלוויזיה, ידוע לי שישנן היום תרופות שמביאות את הילד ההיפראקטיבי לאיזון בדרך המהירה ביותר, ויש לתרופה זו הצלחות רבות. אבל כמובן, תסיימי קודם כל את "ענייניך" עם המאבחנים. אל תוותרי. מחזיקה לך אצבעות.

gregovihs

New member
מכשיר "טובה"

תפרטי בבקשה קצת יותר על המכשיר אביב, לקוי בן 17

שדמה

New member
מכשיר טובה ../images/Emo13.gif

מכשיר=מחשב עם מפסק שכזה ביד שבכל פעם שרואים נקודה צריך ללחוץ ואז בודקים מהירות תגובה וריכוז לאיזה זמן ועוד כל מיני פרמטרים. בתחילה בלי רטלין ולאחר מכן עם רטלין, בהיפראקטיביות לא תמיד ניתן למדוד אבל בלקויי ריכוז וקשב יותר מוצלח. אשמח לעזור בהצלחה

למעלה