קרמבו!

../images/Emo15.gif קרמבו!

יאפפפ! בא לי קרמבו. עכשיו, לטירונים והטילונים שלא יודעים מהו קרמבו: קרמבו הוא שם חיבה לפיק-תסריט בהמשכים. אני מתחילהף, מישהו אחר ממשיך, וכן הלאה (זה מתגלגל ללמחוזות הזווים במקרה הטוב: פעם אחת היה לנו קנפאצ'י במגרה וביאקויה והיסנה בארון של פורום נרניה) מותר: OOC (אבל בצורה סבירה) לזרוק אנשים מהגג אסור: הרג מוחלט של דמות קללות על דמות מומלץ: תכנים משוגעים ואורגיות (אם אתם מתעקשים) קדימה, תשתגעו.

../images/Emo15.gif ראשי תיבות של

אאוט אוף קרקטר, מחוץ לדמות. דמות שלא מתנהגצת כמו עצמה. (אקירה רוקד הולה זה OOC, אלא אם הוא שיכור לגמרי. ולזה תצטרכו להמציא תירוץ כי אקירה לא הטיפוס המשתכר!)

../images/Emo15.gif אוקי, הנה לכם התחלה, עקשנים!

הדבר האחרון שאקירה חשב שצריך להיזהר ממנו זה אנשים ברחוב, הם הלכו להם ועסקו בעינייניהם, ולא בו. אז זהו, שהפעם זו הייתה טעות. הוא ושינדו הלכו יד ביד ברחוב כשלפתע... פ]אנגרל1: בנות! תראותראותראו! *אובר התלהבות* פאנגרל2: מה?! פאנגרל1: סתכלי! אמג אמג אמגגגגג! אלו היקארו ואקירה! פאנגרל2: אומיגין! היקארו ואקירה! *מתלהבות באופן מטריד האופייני לפאנגרלז* אקירה: -.-; היקארו: ^^; *מנסים להסתלק בשקט אבל הפאנגרלז קופצות עליהם* פאנגרלז: נשיקה! נשיקה! היקארו ואקירה: *סימני שאלה מתעופיים* פאנגרלז: אנו רוצות נשיקה! קדימה! תתנשקו! *היקארו ואקירה קולטים* אקירה: *מגמגם* א..אתן מ...מטורפות! אני לא מתנשק אותו! היקארו:הי! מה רע בלהתנשק איתי?! אקירה: זה לא אתה ....זה הסנדוויץ' טונה ובצל שאכלת לפני חמש דקות! היקארו: אהההה... טוב שיש איתי מברשת שיניים! אקירה: אתה באמת מתכוון ל? פה באמצע הרחוב? פאנגרלז: יאי! *קפיצות אושר* היקאקיח זה כאאאאזה חמווווווד! פאנגרל1: מהר תוציאי את ציוד ההקלטה הקומפקטי הסופרמשוכלל שלך! *פאנגרל2 שולפת מתוך התיק שלה אולפן הקלטה שלם, כולל כחל הציוד הנדרש, מצלמות טלוויזיה, קריין ואפילו סאונדמן מעצבן שחייב להיות בכול אולפן שמכבד את עצמו* אקירה והיקארו מקרבים את פניהם לשניקה ואז....

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifממשיך../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

אקרי באה ומפריעה היקרו:אני רוצה לנשק את אקירה למה את מפריאה פאנגל1:שולפת חרב היקרו:אקרי הינה קאנקו פאנבוי1:נשיקה צרפתית אקרי:בואי קנאקו בואי ותשקי אותי קאנקו:אקרי לא פה בואי בבית שלנו פאנבוי2:שוג'ו אייי קאנקו:טוב בואי אקי נעשה את זה פה פאנבוי 1:אורות פאנבוי 2:*שולף מרנורה וזרכור* פאנבוי 1:סט צילמי 1.2.3 שוג'ו איי פאנבוי2:*שולטף סט מהתיק* מיתקרבות אחת לשנייה ופיתאום

../images/Emo15.gif ממשיכה!

*פאנגרלזמתפרצות* פאנגרל1: תחזירו לנו את ציוד הצילום! פאנגרלח2: כןכןכן! יש דשם יאוי חי ובגללכם אנחנו מפפסידות את זה! אקרי וקנאנו: כבר?! פאנגרלז: כן! *___* זה ממש ממש יפה! רוצות לבוא לראות? פאנבויז: קודם שוג'ו איי! פאנגרלז: אוך סתמו הן בנות שרוצות לראות את השניים האלו כשהבגדים מתעופפים והאיברים נשלפים! ^^ *פאנבויז מקיאים בצד* פאנגרלז: רק נשפץ אותן טיפה.... *מתנפלות על אקארי וקאנקו והפכות אותן לפאנגרלז גמכן* פאנגרלז: עכשיו- ליאוי! אקארי וקנאקו: האי! אבל כשהגיעו הארבע לשם ציפתה להן הפתעה....

hili האחת

New member
המשך!../images/Emo79.gif

אקירה והיקארו רבו. היקארו: "נו, אתה לא רציני!" אקירה: "מה אתה רוצה?" פאנגירל 1 *מתקרבת בחשש*: מה קרה? אקירה והיקארו: סתמי ת'פה! היקארו: האידיוט הזה אומר שהוא לא יתנשק איתי גם עם אלף פאנגירלס יקפצו עליו, כי הוא לא גיי! אקארי: אה, באמת? בואו, בנות! *אלף פאנגירלס קופצות על אקירה, והיקארו בוהה בו בחשש* פאנגירלס: נשיקה! נשיקה! אקירה: טוב, טוב, תעזבו אותי! פאנגירלס *מתרחקות*: אז תהיה נשיקה? אקירה *מהסס*: טוב, טוב! *אקירה והיקארו מתנשקים* פאנגירל2: שונאן איי! פאנגירל3: ועכשיו- יאוי! היקארו: מה, היה כזה נורא? אקירה *נבוך*: לא ממש, ת'אמת. היקארו: שמנח לשמוע. *מנשק אותו שוב* פאנגירלס *עוצרות נשימה בהתלהבות*: אוווו... *היקארו ואקירה עוברים ליאוי בהתלהבות* היקארו: סתמו ת'... *אקירה מושך אותו כך שהוא לא מספיק להשלים את המשפט* וואו, עד שהייתה לי מוזה. כבר הרבה זמן לא יצא לי לכתוב דבר כזה לא עלילתי.

../images/Emo15.gif המשך!

פאנגרל: אההה! אייי! יאי! מיאו! *קולות התהבות* פאנגרל1: רגע! שתקו! אני צריכה לקלוט את האנחות! *מחטיפה להן בראש עם המיקרופון המוזר של הסאונדמן המעצבן מקודם* פאנגרלז: *שקט* אקירה: אהההה! היאקרו: לא עכשיו! אקירה: אאאאאא!!! היקארו: עדיין לא! אקירה: אאאאאאאפצ'י!~ היקארו: דמיט! תראה מה עשית! אתה ממטרה אנושית! לך תשיג לעצמך ממחטה אומשו!אקירה: למה יש לך סימן לפסטיק על המצח? *פאנגרל ראנדומאלית מצחקקת* היאקרו: מה? *לא קולט* *מביאים להיקארו מראה* היקארו: אימל'ה!!! *להיקארקו יש סימן לפסטיק ורוד ענק על מצח* פאנדגרל 2: אוקי מי עשתה את זה?!!!

למעלה