קליפים

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifקליפים../images/Emo220.gif

השבוע הקליפ שלנו הוא Sugar והשאלות
איך הלהקה נראית בקליפ?
איך התפאורה של הקליפ?
האם הקליפ קשור לשיר עצמו?
הייתם משנים משהו בקליפ?
מה הכי אהבתם בקליפ?
ציון לקליפ: בהצלחה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשוגהההה!

איך הלהקה נראית בקליפ? מגניב!! איך התפאורה של הקליפ? לא משו =/ האם הקליפ קשור לשיר עצמו? תנו לי לחשוב.. הייתם משנים משהו בקליפ? שיראו קצת את שאר הלהקה ולא רק את סרג'.. (למרו תשהוא חמודי
) מה הכי אהבתם בקליפ? את הריקודים והקפיצות של סרג'! ציון לקליפ: 8

Evil Pig

New member
עונה

איך הלהקה נראית בקליפ? קריפייייי איך התפאורה של הקליפ? סאבוואי- כמה יפה זה כבר יכול להיות
האם הקליפ קשור לשיר עצמו? יש קטעים אבל לא ממש קשור.. הייתם משנים משהו בקליפ? לא- הוא קליפ גאוני לדעתי מה הכי אהבתם בקליפ? את הסבתא עם האקדח! ציון לקליפ: 7

ORONTZ

New member
תשובה

איך הלהקה נראית בקליפ? נחמד, אבל לפי דעתי הם נראים יותר טוב בקליפים אחרים. איך התפאורה של הקליפ? לא אהבתי כל כך... האם הקליפ קשור לשיר עצמו? אני מאמין שכן ^^ הייתם משנים משהו בקליפ? לא נראה לי מה הכי אהבתם בקליפ? את זה שלבש את המסיכת אב"כ (המתופף אני חושב?) ציון לקליפ: 8.00

Ipecac0

New member
לא היה כבר שוגר? ../images/Emo9.gif חחח

איך הלהקה נראית בקליפ? מהממים
איך התפאורה של הקליפ? חמודה לאללה
האם הקליפ קשור לשיר עצמו? בהחלט, כל מילה. הייתם משנים משהו בקליפ? לא, זה חמודי איך שזה. ממש אהבתי אותו. מה הכי אהבתם בקליפ? איך שכל דבר קשור למילים, את הקטעים מהסרט "מטרופוליס" (סרט עננננק), איך שכולם מאופרים, שדארון נראה כמו תוכי. הכל קיצר חחח ציון לקליפ: 9 אחד האהובים עליי, אם לא ההכי אהוב עליי

Pumpkin Pie

New member
אני[=../images/Emo141.gif

איך הלהקה נראית בקליפ? מדהים! במיוחד סרג' איך התפאורה של הקליפ? אהבתי את הדגל [= האם הקליפ קשור לשיר עצמו? קצת... הייתם משנים משהו בקליפ? את הקטע שיש בחורה , לא אוהבת. מה הכי אהבתם בקליפ? את הקטע שהוא אומר but I'm feeling better ועושה פרצוף מצחיק ציון לקליפ:8

RedShibby

New member
הממממם...

איך הלהקה נראית בקליפ? Creepy איך התפאורה של הקליפ? די נחמד האם הקליפ קשור לשיר עצמו? כן הייתם משנים משהו בקליפ? לא מה הכי אהבתם בקליפ? את כולו חוץ מהסוף... ציון לקליפ: 9/10

MoriXx

New member
../images/Emo80.gif עונה D:

איך הלהקה נראית בקליפ? מדהימים, כמו תמיד.
איך התפאורה של הלהקה? נחמדה.
האם הקליפ קשור לשיר עצמו? אני חושבת שכן :>
הייתם משנים משהו בקליפ? לא.
מה הכי אהבתם בקליפ? שהאנשים כאילו שרים חח
ציון לקליפ: 8.5

למעלה