קליפים

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifקליפים../images/Emo220.gif

פינה שגנבתי ברשות מאליס
בכל שבוע אני אפרסם כאן קליפ\הופעה של סיסטם, ותצטרכו לענות על כמה שאלות לגבי הקליפ.. נתחיל בAerials. :) והשאלות
איך הלהקה נראית בקליפ?
איך התפאורה של הקליפ?
האם הקליפ קשור לשיר עצמו?
הייתם משנים משהו בקליפ?
מה הכי אהבתם בקליפ?
ציון לקליפ: בהצלחה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה......

איך הלהקה נראית בקליפ? בסדר איך התפאורה של הקליפ? מוזרה האם הקליפ קשור לשיר עצמו? ממש לא הייתם משנים משהו בקליפ? שיראו יותר אותם מה הכי אהבתם בקליפ? את הקטע שהילד הזה מציץ עליהם ציון לקליפ: 5 הקליפ הזה ממש מוזר:S ותענו.....=\

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו

איך הלהקה נראית בקליפ? הוו ממש טוב.. אני אפילו מסכימה שדארון נראה טוב שמה... אבל הכי הכי שאבו
איך התפאורה של הקליפ? מדהימה! ממש אהבתי האם הקליפ קשור לשיר עצמו? אולי
הייתם משנים משהו בקליפ? לא מה הכי אהבתם בקליפ? את הילד המסכן
ציון לקליפ: 10

pluplup

New member
עונה.

איך הלהקה נראית בקליפ? אחלה. איך התפאורה של הקליפ? גם אחלה P: האם הקליפ קשור לשיר עצמו? בערך. הייתם משנים משהו בקליפ? לא נראה לי. מה הכי אהבתם בקליפ? את הסוף,שהחייזר הזה נשכב על המעגל. ציון לקליפ: 8.5 :]

vampire17

New member
עונה..^^

איך הלהקה נראית בקליפ? אממ..סבבה.. איך התפאורה של הקליפ? התפאורה נראת כאילו לקחו אותה מסרט מד"ב אחרי פצצה אטומית. האם הקליפ קשור לשיר עצמו? בערך.. הילד שם נראה ממש כמו חייזר. ובגלל זה נותנים לו כל מיני הטבות פה (נשים יפות, כסף..) אבל הוא עדיין נראה עצוב משהו. הייתם משנים משהו בקליפ? הייתי מורידה מעט בכמות התזזית שהייתה שם. כל שניה החלפיו תמונה. זה עשה לי כאב ראש. מה הכי אהבתם בקליפ? שהאטו את התמונה בקליפ כשסיסטם ניגנו/שרו. ציון לקליפ: 8

למעלה