קדחת השירפיקים הגיעה!

../images/Emo15.gif קדחת השירפיקים הגיעה!

והפעם... ביטלסמאניה! כי טחנתי... ^.- להיקארו יש רוח בתוך הראש (מבוסס על המנגינה של yellow submarine) במחסן של סבי גר לו רוח ששיחק גו והוא סיפר לי על חייו בארץ השחקנים אז יצאנו לסלון עד שמצאנו את אקירה וחיינו בשמחה עם רוח בתוך הראש! להיקארו יש רוח בתוך הראש! סאי בתוך הראש! סאי בתוך הראש! להיקארו יש רוח בתוך הראש! סאי בתוך הראש! סאי בתוך הראש! וחברינו כולם פה גם קאגה, לצערו ווואיה עושה שטויות... להיקארו יש רוח בתוך הראש! סאי בתוך הראש! סאי בתוך הראש! להיקארו יש רוח בתוך הראש! סאי בתוך הראש! סאי בתוך הראש! *שים את זה פה, שים את זה פה! אל תמשוך לי באוזן! שים פה!* נכון החיים מטורפים אבל בסך הכול הם די נוחים וכבר קשה לזכור איך בלי כי זה כבר סופני! להיקארו יש רוח בתוך הראש! סאי בתוך הראש! סאי בתוך הראש! להיקארו יש רוח בתוך הראש! סאי בתוך הראש! סאי בתוך הראש...

../images/Emo15.gif עוד אחד...

שחקן שומקום (מבוסס על המנגינה של nowhere man) הוא שחקן אמיתי שחי לו בתוכי ורק משגע לי ת'ראש... מנקודתו זה פשוט אבל גם לי יש ת'זכות לשחק מדי פעם טעות. סאי בבקשה אל תדבר ביד קשה תן לי קצת לשחק לבד. הוא הנודניק האישי וגם מטומטם ראשי סאי אתה מקשיב לי בכלל? סאי אולי רק קצת תן לי לשחק לבד עזוב הכול... ותן לי להיות קצת עצמי מנקודתו זה פשוט אבל גם לי יש ת'זכות לשחק מדי פעם טעות. סאי בבקשה אל תדבר ביד קשה תן לי קצת לשחק לבד. הוא שחקן אמיתי שחי לו בתוכי ורק משגע לי ת'ראש...

../images/Emo15.gif שיר התנצלות מרגש...

אקירה (מנגינה- yesterday) אקירה... לפעמים אתה ממש צרה אבל מה לעשות זה מה שאתה אולי תקשיב לי אקירה. אתה רואה לפעמים אני לא מי שאני והכעס לוקח אותי הו, אקירה תסלח לי. לא התכוונתי לומר את זה בכלל אני יודע אמרתי משהו נורא הו אקירה... אקירה לפעמים אני צרה צרורה אבל אני רוצה להיות איתך אני אוהב, הו אקירה לא התכוונתי לומר את זה בכלל אני יודע אמרתי משהו נורא הו אקירה... אקירה. אהבה זה לא דבר נורא ומצטער ששברתי את המנורה אוהב אותך הו אקירה. אוהב אותך.. הו אקירה.

../images/Emo15.gif ושיר של וואיה לאיסומי@!

"כשאהיה מקצוען" (לפי when I'm 64) *הוסיפו הסמקות ראנודמאליות לתוצאה מקסימלית* כשנקבל את תואר המקצוענות בסוף הבחינה אם עדיין נהיה אותו דבר ככה זה, אני ואתה כשאצא לתחרות האם תשנא אותי? האם עוד תרצה בי? האם עוד תתלה בי? כשאהיה מקצוען! גם אתה תהיה... ואם רק תבקש יפה, אני אהיה פה אוכל להיות קצת שימושי כשרק נצטרך אולי תרצה להיות לבד אבל תמיד נהיה יחד! נשחק גו נעשה שטויות מה אפשר עוד לרצות? האם עוד תרצה בי האם עוד תתלה בי כשאהיה מקצוען! כל פעם שאפסיד אבוא אליך להתכרבל רק אם תרצה נוכל לעשות הרבה... אני אעשה הכול רק אם באמת תרצה ^.- נאכל שוקולדים אכתוב מכתב שישמע כך: אוהב אותך ואין לי עוד מה לומר שלך וואיה המפוזר. תן לי תשובתך עדיף במיטה, אבל כרצונך! האם עוד תרצה בי האם עוד תתלה בי כשאהיה מקצוען!

נמ ,שיר אקסמן שכנתב לפי בקשה

להגן וללחום/ דלית אחריי שישבתי והקשבתי לצווחות, לבכיות ולקולות ניפוץ של אהבות פקחתי את עיניי והבטתי לאופק של המחר לא זועק עוד לעזרה, נמאס לי לצרוח ולוותר אני רק מקווה בשקט שהזמן יפסיק להעצר אני כבר לא צועד בעלטה כבר קרעתי את החוטים אני יודע שיש טעם להאבק אני פה להגן וללחום אני מונע את נזילת היסודות שמבעירים בי את התשוקה לחיות אני פושט את ידיי קדימה מנסה רק לגעת באורות גם אם דמעתך זולגת אני פה להגן וללחום

חירות- פול מטאל אלכמיסט/דלית

אני אגיע ואלכוד את החיוך כרגע אני קצת מועד אך אין זה חשוב בסוף המנהרה תמיד יש קרן אור מה רע בלקוות ? אני נסוג בעת הגשם לתוך התמונות השקרים לא יהיו לי לעזר איש לא בורח ממטר מחטיי האמת של הנצח אך לא אמתין לנצח, והרי הוא כה רחוק *** בשקיעות אני צופה בעיניים כה תמימות שולח ידיים לגעת בשמיי הדמים שמעליי לחוש קלות בעוונם הקול הקטן שבראשי מצקצק ושואל מתי אפסיק להשגיח אחר העורבים והם מתעלמים, צווחים קינות על נשיקות וצללים עברי, ההווה ועתידי נוזלים כולם מבין אצבעותיי אני רק מחכה לזכרונות יושב ולוחש אל עשרות הפיתולים נזכר בהבהובים כחולים וקפואים *** מלחמות הן עסק בלתי פתור ובניסיון לראות מבעד לערפל אין זמן לקחת דבר רק זיכרון נוטלים ואורזים עמוק בלב הרחק ממשב הרוח השוחק הבהייה בשברים לא תשיב אותם לשלמותם האלוהית בשבילם אלך בדרכים בין הבכיות והבריות הפחד מהבלתי-ידוע מניע אותי להמשיך הלאה בכיוון העננים *** מאסתי בלעצור את הזמן הוא תמיד יהיה הפכפך, מהיר ממני אתחיל שוב מההתחלה אתה לימדת אותי בחיוך שתמיד יש תקווה *** אעזור לך ,אחי הבכור, אתמוך בך בכל מעשייך גם אם ניכשל ,ניכשל יחדיו נשיב את הגלגלים בחריקות לאחור שאיפתנו נותרת במקומה לעד *** המוות עוד יגיע לכולנו בסוף ישלח ידיו אל נשמתנו בחמדנות ואני אתן את שלי בשמחה ואדע שזכיתי שוב לחירותי

Mor L

New member
וואו מדהים!!!

אהבתי!!! כל הכבוד על הרעיונות! רק משהו קטן לא ברור לי, איזו מנורה היקארו שבר?...

למעלה