צריכה עזרה..

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifצריכה עזרה..

ביום שישי באים אלינו בערך 4 זוגות אחרי שכבר אכלו ארוחת ערב. מה אני יכולה להגיש כחטיף שלא יהיה כבד מדי? שיראו שהשקעתי אבל שלא יכביד? תודה תודה תודה מראש..

אתי@

New member
1 מתוק ו-1 מלוח

מתוק - עוגה טובה, עדיף לא מלאה קצפת. מלוח - זיתים מצופים בבצק שקם ואפויים.

יעלי2

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

אבטיח. המרענן הרישמי של הקיץ. מתאים תמיד ובמיוחד לאנשים שמפוצצים מארוחת ערב וקינוחים, ורק רצים פרי. תכיני גם קפה קר. לא מזיק...

kisses

New member
בורקסים זה טוב להתחלה גם מה

שאתי הציעה זה מעולה זיתים בבצק ואפשר להוסיף פלטת גבינות וירקות חתוכים, אפשר גם מיני קישים, פשטידה קלילה

fila

New member
מסכימה עם יעלי 2../images/Emo176.gif

אבטיח ופירות או סלט פירות שתיה קלה או קוקטייל פירות, עוגה טובה.... מנסיון אחרי ארוחת ערב אני מארחת עם לימונדה, קפה קר/חם עוגה פירות ופיצוחים מלוחים וחריפים....

תוכי

New member
מתכון טוב לסלט פירות שהולך

ממש טוב 1 קופסאת פירות אקזוטיים (משומר) 500 מ"ל שמנת מתוקה 1 מרשמלו מערבבים הכל עם המיץ של הפירות ושמים את המרשמלו וזהו מגישים. פשוט ללקק את האצבעות

אתי@

New member
קינוח פיצוץ, אבל תיקון קטן

פחות שמנת!!! מספיקה קופסא אחת וגם זה יותר מידי אם מוסיפים את המיץ של הפרי.

אתי@

New member
בבקשה

חטיפי מאפה גבינה וזיתים ************************** בצק שקם: 1 קמח אסם קטן (תופח) חבילת מרגרינה (200 גרם) 1 שמנת חמוצה 1 כפית אבקת שום או מלח זיתים ירוקים ללא חרצן אופן הכנה: לשים את חומרי הבצק לבצק אחיד. צרים מהבצק כדורים קטנים, משטחים כל כדור לדיסקית ומניחים זית במרכז, מגלגלים לכדור סגור סביב. אופים בטמפרטורה בינונית עד שהכדורים משחימים קלות.

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo51.gif

אני אדווח איך יצא ביום ראשון. אם יש עוד רעיונות בסגנון הזה אני אשמח..

למעלה