פתיל הסקר

Nimst

New member
../images/Emo15.gifפתיל הסקר../images/Emo15.gif

התחלף הסקר: איזה חצי של כל פרק אתם יותר אוהבים, את החצי שמתעסק בחקירת המשטרה או את החצי שעוקב אחר התביעה? ונימוק. ותתעוררו!

Aussie Girl

New member
חלק המשפטי

החלק המשטרתי מעניין אבל מהחלק המשפטי אני יותר נהנת... כל השאלות האלה וזה ואני תמיד מחכה איך שג'ק "יהרוס" את העד עד שהוא יודע/ישבר או פשוט יראה כשקרן מניאק מוחלט בפני המושבעים. it's sooooo FUN

חקירה

אומנם לפעמים גם המשפט מעניין, אבל אני אוהבת לראות שלב שלב איך מאפס מתקדם המקרה למציאת החשוד

tristan79

New member
החקירה, בעקרון

מה שמעניין אותי זו ההתפתחות של סיפור העלילה ופחות המאבק המשפטי בחלק השני (שלפעמים מתסכל). אבל יש די הרבה פרקים שבהם ה"סיפור האמיתי" נחשף רק במהלך החלק המשפטי...

תתש

New member
נצל"ש:../images/Emo49.gif למריסקה האגריטי

על מועמדתותה לאמי בקטגוריית השחקנית הטובה ביותר ומקווה שתזכה אחרי שנים שחוק וסדר לא זכתה באף פרס. ובאותו הקשר. עוד פעם חוק וסדר SVU לא מועמדת לסדרה הטובה ביותר למרות שהיא מזמן עקפה באיכות את חוק וסדר המקורית ועוד פעם ג'רי אורבך לא מועמד למרות שהוא היה הכי טוב בסדרה המקורית. ועוד משהו. יש איזה שחקן של חוק וסדר שזכה בפרס כלשהו?

Nimst

New member
כמובן שיש

גם הסדרה עצמה וגם השחקנים (לפחות הראשיים ביותר) זכו בהרבה פרסים, וקיבלו הרבה מועמדויות. בנוגע לSVU אני לא יודעת, אבל הסדרה המקורית בהחלט. ו
למריסקה. בהצלחה שתהיה לה. תודה על האינפורמציה

Nimst

New member
גם אני אתרום את דעתי

נורא תלוי בפרק. יש פרקים שהתקדמות החקירה מרתקת ובאמת שאין לי מושג מי הפושע/ת (כשבאותו הפרק החשוד העיקרי מתחלף חמש פעמים, בערך). ויש פרקים, לעומת זאת, שדווקא החלק של התביעה מעניין ועיקרי יותר (במיוחד אם ההגנה שולפת כלמיני טריקים משפטיים ושמה לג'ק רגל). ולסיכום - זה כמו לבחור בין אמא לאבא. אי אפשר.

Yanchu

New member
גם משפטי..

הסוגיות שעולות בו לרוב יותר מעניינות בעיקר.. אבל אני לא מקל ראש בחלק המשטרתי
. ובינתיים בסקר יש רוב מוחץ לצד המשפטי... אין עוד דיעות?

Yanchu

New member
לכו להצביע../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif

אני כמובן הצבעתי..

בן ב

New member
שניהם!

זה באמת תלוי בפרק יש פרקים שיותר זה, ויש שיותר זה אבל בתכל'ס, קשה לי לחשוב על הסדרה הזו בלי אחד מהחלקים האלו!

garsia

New member
יאללה, נו.

אני מעדיף את את החלק של החקירה. למה? כי מבחינתי כל פרק של 'חוק וסדר' הוא כמו סרט של 45 דקות. 45 דקות של מתח, תעלומה ו - ודרמה משפטית! כמובן שאני אוהב את הדרמה המשפטית, ואין, אין על ג'ק! אבל אני הכי מתלהב מהחקירה של הרצח, מהחשודים, חברים, בני משפחה. לפעמים קורה, בפרקים היותר טובים, שבזמן המשפט מגלים מי הרוצח אמיתי, ואז בכלל יש פרק חב"לז, או משהו בסגנון. כאשר מפריעים לי בזמן החקירה אני פשוט משתגע, בזמן ההליכים המשפטיים - אני כועס, אבל שולט בעצמי. בכל מקרה, לא להתקשר אליי בין 23:15 ל23:40 בימי שבת. תודה.

elcool

New member
אני מת על החקירה!

השוטרים תמיד מצחיקים אותי וזה גם כיף לעקוב אחרי השתלשלות האירועים. לדוגמה: תינוק הורעל. פונים לחנות, מהחנות לעובד שפוטר, משם הוא נותן טיפ על המשפחה שרבה, דרך החבר של המטפלת... אני פשוט מת על זה.

אני מעדיפה את החקירה

אותי יותר מעניין לדעת מי ביצע את הפשע מאשר לדעת מה גזר דינו. החלק המשפטי נהדר לפעמים,אך לפעמים הוא לא כל כך מעניין. בחקירות אני לעולם לא משתעממת,אלא כן זה פרק שכבר ראיתי יותר מפעם אחת.

elijen

New member
תעזרו לי

מיהו השחקן המפורסם שכיכב בחמש העונות הראשונות של "חוק וסדר"?

למעלה