פיק- "קומוקו של שיניגאמי"

../images/Emo15.gif פיק- "קומוקו של שיניגאמי"

שם: קומוקו של שיניגאמי פאנדום: הקאגו/בליץ' שיפ: אין דירוג: G חזק כי יש פלאשבק לסצינה של מוות תקופה: לא מוגדרת ספויילרים: אין בלילה של ירח מלא היא הופיעה כמו משום מקום. הרחוב היה חשוך, איש לא ראה בבואה. פרפר שחור כליל התעופף לעבר הירח, ודמות נשית תמירה, שיערה הארוך אסוף וזוג משקפיים מבהיקים על אפה, לבושה בהאקמה שחורה הופיעה כמו מן האוויר, ניצבת בשיווי משקל על ראשו של עמוד חשמל, מביטה ברחובות טוקיו. "אלף שנים... אחרי אלף שנים..." מלמלה לעצמה בהתרגשות "מצאתי אותך... פוג'יוורה נו סאי!" בעינייה נצצה דמעה, שאותה מחתה במהירות. "ניי סאמה... סול סוסאיטי מחכה לך" היא עצמה עינייה וזינקה מהעמוד לעבר הרחובות, רצה ונעלמת במבוך הרחובות של טוקיו. "היקארו! בוא כבר בוא כבר!" אמר סאי וניסה נואשות לנמשוך בבגדו של היקארו, אך לשווא "אני עסוק סאי!" אמר היקארו בעקשנות ונעץ מבטו בלוח הגו שלפניו. "אבל המשחק הזה כבר גמור! ניצחת ואני רוצה לראות-" "שתוק כבר!" אמר היקארו בעצבנות "אתה יכול ללכת אם אתה רוצה!" "לא אני לא!" ילל סאי "גם אתה צריך להסתכל על המקצוענית ההיא! אומרים שהיא ניצחה את טויה אקירה בלי בעייה!" "ניצחה... את אקירה?" שאל היקארו בהפתעה. "הי! אתה מרוכז? אם משעמם לך תגיד ואני אכנע!" קיטר היריב שלו, והיקארו התנער וחזר למשחק בהתנצלות. "אני מבין שגם אתה רוצה לכסח אותי כמה שיותר מהר ולהסתכל על האנקו סאמה" אמר היריב שלו "נו נו... אמורים שהבחורה הזו מדהימה" "האנקו?" שאל סאי בהפתעה ' השם הזה מוכר לי...' "נו, אז אני לא אחזיק אותך פה, אני נכנע." אמר היריב וחייך לעברו "נוכל לשחק פעם אחרת" "תודה רבה" הודה לו היקארו ונכנע לסאי שגרר אותו לעבר הקהל שהתכנס סביב שולחן הגו, והשמיע קולות של התפעלות. סאי מיהר לנסות למצוא מקום שממנו יוכל להביט היטב על הלוח, והיקארו הצטרף אליו בעיניין. האישה שישבה עם גבה להיקארו שיחקה בשחור, היה לה שיער בצבע כהה, כמעט שחור, הוא היה ארוך מאוד, ונאסף בקפידה בסיכת מתכת מצוחצחת, אם כי ישנה מאוד. היריב שלה היה מקצוען, שהיקארו לא זכר את שמו, אבל הוא ידע וראה שהוא היה מעולה. אבל הוא בקושי היווה לה יריב. היא כמעט לא חשבה וידיה ריפרפו על האבנים בקלילות כמו הכירה אותן מאות בשנים, ובמהלכיה היה ביטחון שדמה לביטחון באלו של סאי. בינתיים סאי ניסה לנתח את המשחק . חמשה רצפים, שלושה מהלכי קוסומי, וקומוקו בפינה הימנית העליונה. הקומוקו הזה... הוא הזכיר לו סגנון של מישהו... מישהו מלפני הרבה מאוד שנים, זכרונו כבר התרופף מעט. "אני נכנע" אמר היריב לאחר כעשרים מהלכים. "תודה רבה" הקול הזה... היה מוכר לסאי, אבל הוא לא הצליח להיזכר מאיפה, למי היה שייך. "שיחקת נהדר, אשמח לשחק נגדך שוב בקרוב" אמרה לו ואז לפתע הסתובבה בחדות. עיניה ננעצו בסאי. "היא רואה אותי?" הוא שאלה עצמו בהפתעה, מנסה להבין למה הוא מכיר את העיניין ההן, שצבען סגלגל אפרפר. "ילד" פנתה להיקארו, מסיטה מבטה מסאי "מה שמך?" "שינדו, שינדו היקארו" "אני רוצה לשחק נגדך" אמרה לו "שמעתי עלייך" "ב...בסדר" גימגם היקארו, אבל המבט שלה חזר לסאי, כמו בוחנת אותו. "היא לא יכולה לראות אותי" ניסה סאי לשכנע עצמו "רק היקארו יכול" "זוגי או לא?" שאלה אותו כשהסתירה את האבנים. היקארו הניח זוג אבנים על השולחן. "צדקת, אתה בשחור" אמרה לו והושיטה לו את האבנים "בבקשה".

הודעות ב'

היקארו שיחק, וגם שיחק טוב מהרגיל, וסאי ידע עד כמה. אבל הוא היה חסר מנוחה. האישה הקרינה משהו, וכל פעם שהיקארו עשה מהלך היא נעצה בו עיניים, כאילו היא יכולה לראות אותו למרות הכול. וגם היה את העיניין שהיא נראתה מוכרת איכשהו... והשם שלה שנשמע כל כך מוכר, והסגנון שבו שיחקה, שהרגיש כל כך ידוע ומוכר בבסיסו, כאילו שיחק נגדה בעבר, ולא פעם אחת... לפתע התרוממה האישה על רגליה, נוטשת את המשחק. "אני רוצה לתפוס איתך שיחה ילד" אמרה להיקארו "בוא איתי" היקארו ההמום בקושי הגיב כשהיאישה שהייתה חזקה באופן מתיע גררה אותו איתה לחדר בצד. "אין טעם להעמיד פנים יותר, פוג'יוורה נו סאי" אמרה לפתע עיניה ממוקדות בסאי "אני רואה אותך" "מה?" הגיבו גם היקארו וגם סאי בהפתעה "איך?" "אתה צריך להכיר אותי, סאי ניי סאמה, או שאלף שנים עירפלו את זכרונך?" אמרה לו בתקיפות והסירה את משקפייה ואת הסיכה, נותנת לשיער הכהה להתפזר. וסאי הבין. "האנקו צ'אן!" הוא קרא בהפתעה "את.. חשבתי שאת מתה!" "כמוך לא?" שאלה אותו האנאקו בסרקסטיות "אכן, אני מתה, בדיוק כמוך." "אתה זוכר ניי סאמה, שהבטחת לי, עוד כשמתתי בתור ילדה- שיום אחד אתה תבוא אחריי ונשחק יחד?" אמרה לו "אתה סאי ניי סאמה, אמרת שאתה תמיד מקיים הבטחות וגם כשהגעתי לסול סוסאיטי חיכיתי שתופיע" "רגע! מה קורה פה?" שאל היקארו "סול סוסאיטי? מה זה לכול הרוחות? על מה אתם מדברים?" "לאט לאט. אני הכרתי את סאי כשהיינו ילדים, למעשה אנחנו בני דודים. הורי נהרגו ועברתי לגור בבית עם סאי וההורים שלו. כבר אז לא היה אף אחד שיכול היה לנצח אותו, והוא לימד אותי לשחק גו. אבל אני נפגעתי משחפת ומתתי בגיל עשר. ההבטחה האחרונה של סאי היה שיום אחד הוא יבוא וישחק איתי גו. אחרי שמתתי הגעתי- כמו רוב נשמות המתים- לסול סוסאיטי- הלא היא מועצת הנשמות. חיכיתי לסאי במשך מאה שנים, ובניתניים שיחקתי נגד טובי השחקנים ברונגוקאי עד שניצחתי את כולם." התחילה האנקו בהסבר. "אבל השנים חלפו וסאי לא הופיע" אמרה, כמעט בבכי "אז הבנתי... שסאי הפך לנשמה משוטטת, כי הוא היה קשור כל כך לגו בעולם החיים. החלטתי... להפוך לשיניגאמית, ולמצוא אותו בכול מחיר" "את שיניגאמית?!" שאלו סאי והיקארו בהפתעה, והאנאקו הינהנה "אני רק בגוף זמני, זו הסיבה שרואים אותי. אני יודעת מה גדולה הסכנה לנשמה משוטטת. היא עלולה להפוך... להולואו." "הולואו?" "נשמה קשורה לגוף ולשרשרת גורל. כשהשרשרת נחתכת האדם מת. במצב רגיל האדם נשלח לסול סוסאיטי, אך אם משהו מחזיק אותו על כדור הארץ במשך זמן רב מדי, השרשרת עלולה להתכלות- ואז הוא יהפוך למפלצת טורפת נשמות, שנקראת "הולואו" על שם החור הפעור במקום בו הייתה שרשרת הגורל. לסאי היה מזל, הוא נקשר לשולחן הגו שעיגן את נשמתו, ניתן להגיד שזה מה שהציל אותו מגורל ההולואו. תחקרתי אנשים, וחשבתי שאתה הפכת כבר להולואו כאשר שמעתי על שחקן גאוני, בשם שוסאקו הוניבו" היא לקחה נשימה עמוקה והמשיכה. "ידעתי שאתה עומד מאחוריו, כל הזמן ידעתי. אבל עדיין לא הייתי שיניגאמית, רק סטודנטית הייתי באקדמייה, ועד שסיימתי אותה שוסאקו מת, וכבר חשבתי שהנשמה שלך אבדה לנצח. אבל אז הגיעו לאוזניי שמועות על הילד הזה, וידעתי... שאתה פה. באתי לאסוף אותך חזרה לסול סוסאיטי, להחזיר אותך למעגל הלידה מחדש שלו אתה שייך, וגם אני והילד הזה." "תפקידי הוא לקחת נשמות אבודות כמו סאי חזרה למועצת הנשמות- סול סוסאיטי, ולטהר את ההולואים על מנת שהנשמות הכלואות בהם ישתחררו" אמרה האנאקו להיקארו "אבל לפני שאקח אותו חזרה... אני מניחה שתרצה משחק פרידה, הרי לי יהיה נצח לשחק נגדו" היקארו היה המום, מבולבל ועצוב. האישה הייתה שיניגאמית אמיתית, הוא ידע שהיא לא משקרת, והיא הראתה את סאי... ועכשיו אומרים לו שסאי חייב ללכת? "כן, הוא חייב ללכת. זה הטוב ביותר גם עבורו וגם עבורך" אמרה להיקארו ואז פנתה לסאי "חשת ממורמר לאחרונה בגלל שהיקארו משחק ולא אתה נכון? בסול סוסאיטי יש מאות אנשים... מליונים... שמשחקים גו מעולה" סיפרה האנאקו "יש טורניר כל שנה בין פלוגות השיניגאמים השונות, ולצערי הפלוגה שלי עלובה במיוחד בנושא הזה- פלוגה של לוחמים יותר מאשר של מחשבה. פלוגה 12 מחזיקה בתואר האליפות מאז 1659, ופלוגה 1 שולטת ללא עוררין במקום השני, בגלל שהמפקד שלהם כל כך זקן, שנראה שהוא המציא את הגו. וכולם ישמחו לשחק נגדך סאי, ואחרי שתמות בסול סוסאיטי תחזור עם גוף משלך, לגילגול נוסף- כמו שצריך להיות" סאי נראה כמבין. היקארו חייך אל השיניגאמית.

../images/Emo15.gif הודעות ג'

"זה באמת הטוב ביותר שיכול להיות" אמר, דמעות בעינייו "לסאי הולכים להיות כל שחקני הגו לשחק נגדם, ולי..." כאן נשנק היקארו "אני לא אצטרך לטשטש יותר פערי רמה" לפתע היה פיצוץ, ורעש עז נשמע. "הולואו!" קראה האנקו והסבה ראשה במהירות, ואז שלפה מכיסה אבן גו לבנה משנהב ועליה חריטה מוזרה של גולגולת, אחזה בה בכוח ולפתע נפלטה נשמתה מגופה. בתור שיניגאמית היא הייתה לבושה אחרת- וגם הייתה לה חרב. "נשמות!" ילל ההולואו "תנו לי נשמות! אני מריח נשמות משוטטות ושניגאמים! תנו לי אותם!" "שמרו בבקשה על גופי!" קראה האנקו "אני אטפל בו!" "האנקו צ'אן!" קרא סאי "תיזהרי!" "אל תדאג ניי סאמה" אמרה לו "אני כבר לא ילדה קטנה. ואני לא אעבור גילגול לפני שתקיים את ההבטחה לשחק נגדי משחק אחרון! בינתיים קחו את הגוף שלי ותצאו מפה! זה לא הולך להיות יפה... יצורים נאלחים, ההולואים" סאי והיקארו הינהנו, ובעוד היקארו מרים את גופה הריק והקל להפליא של האנקו ויוצא מהחדר, זינקה האנקו מחוץ לחלון ואל הגג. "נשמות!" ילל ההולאו "תנו לי נשמות!" "שתוק כבר!" קראה האנקו והצליבה ידיה. "אומנות השדים מספר 23: שאן-קא-הו!" קראה וכדור קטן של אש התעופף לכיוון ההולאו- שתחמק וניח לכדור לפוצץ חלון בבניין השכן. כעת היה זה תורו של ההולאו לתקוף, והוא פיזר ריר חלקלק על כל הגג. "מהלך קדימה הא? לא יעבוד!" קראה לעבדו ונחתה על קיר סמוך כמעט כאילו היה רצפה, הצליבה ידיה שוב והפעם קראה "אומנות השדים מספר 33- סו-קא-טסוי!" וגל הדף נשלח לעבר ההולאו, שהפעם התחמק תודות לריר שאיפשר לו לצאת מטווח המתקפה, ומיהר לשלוח לעבר האנקו דורבן ארוך שיצא ממסכתו הלבנה הנוקשה. האנקו התחמקה וברגלה ריסקה את הדורבן, ואחר כך זינקה במהירות לעבר ההולאו מכוונת בעיטה ממוקדת חלקל העליון של המסכה, מפילה אותו לאחור. אך ההולאו לא ויתר ושלח לעברה זנב מכוסה רעל חומצי, שהותיר בהאקמה של האנקו חור ועל ירכה כוויה. "חזק הממזר" סיננה לעצמה האנקו, בשעה שניסתה לנחות על החומר הרירי. שתפס את רוב שטח הגג "אבל גם בחומה המוצקה ביותר יכולה להיות פרצה, ובין העיניים תמיד יכולה להיות אחת מזוייפת שמביאה מפלה!" סאי התרשם. סגנמון הלחימה של האנקו דמה לסגנון הגו שלה, והיא הייתה לוחמת חזקה כפי שהייתה שחקנית חזקה. 'הילדה הקטנה הזו השתנתה והתחזקה מאוחד במהלך אלף השנים האלו...' חשב לעצמו סאי ' היא חיכתה לי... עכשיו אני זוכר...' ובאמת, סאי נזכר לפתע ביום שבו היא מתה. החלונות היו סגורים, היא שכבה על הסדינים, משתעלת, חיוורת ומסכנה כל כך, ולידה היו לוח גו ואבנים. הוא ישב ושיחק בשביל שניהם, הוא היה לא יותר מבן 13 אז. הוא זכר כמה חשוך היה ושקט, הדבר היחד שנשמע היה שקשוק האבנים, מיקום האבנים שהיא ביקשה והשיעול התכוף. הוא זכר כיצד לפתע באמצע המשחק היא התחילה להשתעל בחוזקה ולרקוק דם, שנשאר על האבנים הלבנות משנהב. הוא זכר איך הוא נבהל כשראה כמה היא חיוורת וכמה היא חמה. "האנקו צ'אן? את בסדר?" שאל בפחד "תעני לי האנקו צ'אן!" "אני... בסדר..." הוא זכר את הקול החצי מת שעלה מגרונה "סאי... ני סאמה...." "האנקו צ'אן" הוא זוכר את הגימגום המבוהל שהשמיע "לקרוא לרופא?" "זה... אבוד... ניי סאמה"הוא זוכר את השיעול "זה... בא לקחת אותי הפעם..." "לא!" "תבטיח... שיום אחד אנחנו... נסיים את המשחק?" היא ביקשה ממנו, קצף על שפתיה "תבטיח שתובא אחריי... יום... אחד" "אני מבטיח האנקו צ'אן!" הוא הבטיח לה "ואני תמיד מקיים" "תודה.. ניי סאמה" לחשה האנקו "להתראות... יום אחד..." סאי זכר את זה לפתע בבהירות כאילו הייתה אתמול. הילדה החיוורת, בעלת הלחיים הסמקות בחולניות והשיער השחור שנראה חולה כמעט כמוה, שולחן הגו הישן... אבני הגו הלבנות המוכתמות בדם....

../images/Emo15.gif הודעות ד'

עכשיו היא כבר לא ילדה קטנה, היא התבגרה בזמן שהיא חיכתה, גם סגנון המשחק שלה השתפר. הוא צפה במאבקה עם המפלצת, מרותק. 'זה כמו משחק גו, היא מתקיפה, מגיבה וזזה בהתאם ליריב, מנסה להערים עליו ולרכוב על תנועותיו, לחפש פרצה בהגנותיו...' "אתה מת!" קראה האנקו בתרועת ניצחון וכיוונה לעבר ההולאו- שכבר היה פצוע מתקפה אחרונה, בהנפת חרב מלכותית ואלגנטית, שיספה את ההולאו לכול אורכו, והוא התפוגג. "תנוח נשמתו בשלום" בירכה, ואחר ניערה חרבה והשיבה אותה לנדנה, קפצה מהגג ונתחה ליד סאי והיקארו. "הגוף שלי בבקשה" ביקשה בחיבה והיקארו הושיט לה את הגוף הזמני, שתלוכו היא נכנסה בקלילות. "אחחח כמו להיכנס לחליפה משופשפת וטובה!" קראה לעצמה במזן שנמתחה "גוף זמני מאיכות מעולה... אומנם המחיר היה מופקע אבל זה שווה כל אגורה." "האנקו צ'אן..." אמר לה סאי לפתע "אני באמת חייב לך משחק. אני אחרי הכול תמיד מקיים הבטחות" "אתה חייב לי משחק ועוד איך ני סאמה" אמרה האנקו בצחוק "אחרי אלף שנה אתה נזכר? תמיד הייתה איטי..." "אני לא איטי!" "שיהיה" הפטירה באנחה "זה לא משנה את העובדה שאתה חייב לסיים את המשחק ההוא." סאי הינהן. "אני עדיין זוכרת כל מהלך ומהלך" אמרה האנקו בנימה חולמנית "קצת קשה לשכוח את זה. זה היה תורי לשחק, כשהתחלתי להשתעל" היא הוליכה אותם חזרה לאולם הגו, אחרי שנודע שהפיצוץ היה כנראה צינור גז מהרחוב הסמוך, וששוב בטוח להיכנס לאולם. "סאי התחיל עם הושי בפינה הימנית" פתחה האנקו "ואז אני שיחקתי עם נקודת כוכב בפינה השמאלית..." ככה זה נמשך זמן מה, כשהיא מפרטת מהלך ומהלך. היקארו התבונן בסגנון. הסגנון היה סאי, אבל סאי צעיר יותר, מנוסה פחות. הוא היה טוב מאוד, אבל הוא לפתע ראה מה השנים עשו לסאי, כיצד הסגנון הגאוני הבסיסי שראה במשחק ההוא הפך להיות סאי. זה לא שאנקו ההיא לא הייתה טובה, יחסית לילדה בת 10, שמשחקת בעודה חולה אנושה- להפך- סגנון המשחק שלה היה מרתק. "אני זוכרת" אמרה לפתע "שחשבתי שאם אני אנצח אני אנצח את המוות. במשחק ההוא נלחמתי על חיי. זהו, פה נעצרנו" אמרה, והותירה את הלוח, עם יתרון קל ללשחור- סאי, וכשהתור תור הלבן. "מפה אני אמשיך לשחק..." אמרה האנקו "כאילו שיחקתי אז- כנגד המוות" סאי חייך בהבנה, והתצטמרר לרגע כשזכר את הדם שניתז על האבנים הלבנות. האנקו לקחה אבן בידה, גילגלה אותה מן האגודל לאחיזה המקובלת בין האצבע לאמה בחיבה, ואז הנחיתה אותה בקומוקו. סאי ידע שהקומוקו הוא אחד מהמהלכים החביבים על האנקו, כפי שהקוסומי הוא אחד מהחביבים עליו. הוא כבר עמד לבקש מהיקארו להניח אבן עבורו כשהאנקו עצרה בעדו. "אתה יכול לשחק בעצמך אתה יודע" אמרה לו "אתה לא צריך את היקארו בשביל שישים לך אבנים. אני רואה אותך ככה ששום דבר לא יהיה מוזר, והחדר הזה נעול." "אני לא יכול לגעת באבנים" אמר סאי בעצב "הן עוברות דרכי" "הא!" אמרה האנקו "בורות של רוחות משוטטות. הכנסתי לאבנים כוח רוחני כדי שתוכל לשחק בעצמך" סאי הגיש ידו לאבנים השחורות. הן קירקשו. "רואה?" אמרה האנקו "שחק!" סאי נראה מאושר, היקארו נראה סקרן. סאי הרים אבן בתנועה מיומנת כמו של האנקו, אם כי בצורה יותר עגולה, מביע הנאה גלויה למגע האבן בידו, ואז מניח אותה בקוסומי. "אתה עדיין עושה קוסומי כל מהלך שלישי" אמרה לו האנקו במעיין נזיפה. "ואת עדיין עושה קומוקו כל פעם שאת יכולה" השיב לה סאי, וכך זה נמשך זמן מה, בעוד היקארו צופה, מרותק לכול תנועה- למן הגילגולים הזעירים של האבנים בידיים ועד למהלך הסופי. המשחק התקדם, וניכר שסאי טוב מהאנקו, אבל שהיא נחושה באופן קיצוני. הלוח התמלא, והאנקו הרימה אבן לבנה, הניפה ידה ובשעה שגילגלה את האבן בין אצבעה לאמתה, ואז הנחיתה אותה על לוח הגו בכוח, חותמת את המשחק. "שיווין" חייך סאי "שוב הצלחתי לכפות עלייך שיווין. אם היה לי קומי הייתי מנצח" "אבל לא היה לך קומי" אמרה האנקו "בזמננו לא היה דבר כזה. אבל סאי... לצערי זמנך תם... אתה חייב להיפרד משינדו"

../images/Emo15.gif הודעות ה' ואחרון

היקארו התנער ויצא מהריכוז בו טבע במשחקם של האנקו וסאי, והבין. סאי חייב ללכת. דמעות עמדו בעיניו. "אל תדאגףאתם תיפגשו שוב" חייכה האנקו "לטובת שניכם- סאי חייב ללכת" "סאי..." אמר היקארו, דמעות פורצות מעיניו "סאי..." סאי ניגש וחיבק את היקארו. "אני לא עוזב אותך... לא באמת..." אמר לו " אני תמיד איתך... כי אתה זוכר אותי. ואנחנו ניפגש שוב- אני מבטיח" "ופוג'יוורה נו סאי תמיד מקיים הבטחות" השלימה האנקו "ונוכחת בזה בעצמך" "אלו שחשובים לא עוזבים באמת אף פעם" אמרה לו האנקו "אני יודעת את זה... כי במשך אלף שנים שבהן חיפשתי, ידעתי שסאי חי בתוכי, סאי וכל האחרים" זה לא עזר להיקארו, שנחנק מדמעותיו שלו, וידיו רעדו תחת החיבוק האוהב של סאי. "אני אמשיך להסתכל עלייך" אמר סאי והאנקו הוסיפה במהירות "אני אמרתי לאיש פלוגה שמונה שאחראי על האזור שאמלוק את אוזניו אם לא יביא לי ידיעות תכופות ותיעודים של משחקי הגו שלך. אני חושבת שאתה מכיר אותו... יש לו אולם גו" "בעל אולם הגו הוא שיניגאמי?!" שאלו בהפתעה סאי והיקארו. "כמובן" ענתה האנקו "סגן שמיני או תשיעי, פלוגה שמונה אם אני לא טועה. יש לנו סוכנים בכול מקום, כדי שנוכל לדעת מה קורה בעולם שלכם. קשה לגיע לצינורות המידע אם אתה לא סגן רביעי לפחות, כי פלוגה שמונה מתקמצנים על המידע עם הפלוגות הלוחמות אלא אם זה משהו דחוף- אבל שיניגאמים יודעים מה קורה בכול מקום" "בכול אופן סאי ישגיח אלייך. יכול היות שהוא יוציא אישור לגוף זמני, אם יהיו לו די פרוטקציות אצל פלוגה 12... כבר שנים הקפטיין מחפש שחקן טוב לשחק נגדו... סאי יכול לנצל את זה, ואולי יום אחד ידפוק לך על הדלת לא אחר מאשר סאי, והפעם בגוף אמיתי משלו." אמרה האנקו "יש דרישה גבוהה לשחקנים טובים בסול סוסאיטי, ככה שסאי יכול להשתמש ביכולות שלו כשחקן גו להשגת גוף זמני" היקארו מחה את הדמעות. "זו לא באמת פרידה אחרי הכול" אמר לו סאי, מחבק אותו חיבוק אחרון "ניפגש שוב, הרי הבטחתי" היקארו הינהן, והאנקו שוה הוציאה את אבן הגו החרוטה מכיסה, יחד עם מכשיר משונה. תחילה היא שוב הותירה את הגוף הזמני מאחור ואז הסתובבה אל היקארו. "כשאלחץ על הכתפור כל אדם מלבדך ישכח אותי, אל תדבר עליי- כי מעולם לא הייתי קיימת" אמרה האנקו ואז הסתובבה לסאי, ושלפה את חרבה. "מה?" פתח סאי. "אל תפחד, זה יקח רק שנייה" אמרה האנקו והניפה את חרבה, ואחר הטביעה את הניצב במצחו של סאי, וסמל קנג'י מסתורי נשאר טבוע במצחו של סאי, שעה שעיגול כחול זוהר הופיע ובו שקע סאי באיטיות, מברך את היקארו לשלום, כשהעיגול נעלם נותר רק פרפר שחור מרחף בחדר. האנקו לחצה על המכשיר והפכה גם היא לפרפר שחור, והגוף הזמני נעלם. היקארו צפה בפרפרים השחורים עפים. סאי, הלך. אבל לא ממש. היקארו ידע שסאי ממשיך לחיות בתוכו.

ד פ נ א

New member
וואו ../images/Emo12.gif

זה מקסים. זה ממש מרתק וכתוב בשפה מקסימה ויפה, את ממש כישרונית. וואו

Tenguy

New member
המממ... קראתי רק חלק א' - יפה מאד!!

"ניצבת בשיווי משקל על ראשו של עמוד חשמל, מביטה ברחובות טוקיו" - משום מה זה מזכיר לי את אנקי, הקירין של ממלכת אן, בחיפושיו אחרי טאיקי (12 הממלכות). נכון ??

למעלה