פיק- זה מה שקורה

../images/Emo15.gif פיק- זה מה שקורה

כשנותנים לשיניגאמית מטורפת שהיא גם קרובת משפחה שלך להדריך אותך בסול סוסאיטי- קרוס בין היקאגו לבליץ'. מהווה המשך לפיק "קומוקו של שיניגאמי" (סאי לא נעלם, בת הדודה שלו, האנקו, שמתה לפני אלפיים שנה כשהם עוד היו ילדים, והפכה לשיניגאמית (אלת מוות) בזמן חיפושיה אחרי בן דודה האהוב שהבטיח לה לשחק משחק אחד אחרון לפני שהיא מתה, באה לקחת אותו לקהילת הנשמות- סול סוסאיטי.) שם: סאי וקהילת הנשמות פאנדום: היקאגו קרוס בליץ' שיפ: שינדו/טויה, בעיקר מאזכורים של חברותיה הפאנגרלז של האנקו. דירוג: PG בגלל השיחות של מטאסומוטו עם הציצים שלה ג'אנר: הומור. טריגר: כשסאי מגיע לקהילת הנמשות הוא מגלה מלאי של שחקנים בעלי ותק דומה לשלו. הבעייה- כולם מטורפים למחצה. ואיזה עינוי זה כדי להשיג גוף מלאכותי ולחזור לכדור הארץ, וביחוד כשבת בהדודה שאמורה להדריך אותך נשלחת לכל מיני משימות בכדור הארץ, ומותירה את סאי המסכן לבדו להתמודד מולל האנשים המפחידים האלו. "ברוך הבא לסול סוסאיטי סאי ני סאמה!" בירכה השיניגאמית גבוהת הקומה את שחקן הגו המת ברגע שעכברו את שערי הרוטנגוקאי "אתה נחשב לקרוב שלי כך שאתה מדלג על אזורי הרונגוקאי ונכנס ישר לסיירסיטי. ומלבד זאת-" אמרה כממתיקת סוד לאוזנו "יש כמה קפטיינים שישמחו לשחק נגד שחקן מדהים כמוך" סאי הנהנן בהתלהבות והאנקו משכה אותו בילדותיות לעבר איש גבוה ולבן שיער, שנראה חיוור וחולני. הדבר הזכיר לסאי בזיעזוע קל את המראה של האנקו לפני מותה, בשיפור קל. "יו! אוקיטקה טאיצ'ו!" קראה האנקו "זה פוג'יוורה נו סאי! בן הדוד שסיפרתי לך עליו!" פניו של האיש הוארו בשמחה והוא אמר בקול שמח אם כי צרוד ומצונן "ברוך הבא! אתה שחקן הגו המדהים שהאנקו קישקשה עליו במשך אלף שנים?" סאי הסמיק קלות והנהן בצניעות. "זה הוא ולא אחר~!" קראה האנקו בילדותיות, שכנראה הייתה משפחתית "נה, שכחתי את הנימוסים שלי!" נזכרה בהפתעה "סאי ניי סאמה, זה המפקד שלי, ג'ושירו אוקיטקה. הוא שחקן הגו כי טוב בפלוגה..." "נעים להכיר אותך טאיצ'ו. פוג'יוורה נו סאי" הציג עצמו סאי בזמן שהאנקו חייכה באושר בצד. "חבר חדש, אוקיטקה סאן?" נשמע מאחוריהם קול נשי אימהי ואישה בבגדי מפקדים גם היא, בעלת שיער שחור וארוך מאוד שנאסף בצמה מוזרה על קדמת גופה. "אונהנה טאיצ'ו! זה בן הדוד שלי, פוג'יוורה נו סאי" הציגה האנקו באושר בלתי נדלה "הוא שחקן הגו הכי טוב שיש!" "נעים להכיר אותך פוג'יוורה" אמרה אונהנה "אני ראטסו אונהנה, המפקדת של היחידה הרביעית, יחידת המרפאה. לצערי אני שחקנית גו איומה..." "כן, וזו הסיבה שהיא תמיד נכנסת ללחץ לפני תחרות... אני חושבת שעדיין יש לי צלקת קרב שיכלה לרדת אלמלא אונהנה הייתה לחוצה כל כך..." לחשה הנאקו באוזנו של סאי והוא צחקק קלות. "נעים להכיר אותך טאיצ'ו" אמר סאי לאישה, שפנתה לאוקיטקה "לקפטיין היטסוגאיה יש בעיות שיניים איומות יותר מליאצ'רו פוקוטאיצ'ו, עדיף שתפסיק להביא לו ממתקים בכול פעם שיוצא לך לראות אותו." הקפטיין לבן השער הסמיק ואמר משהו על "שירו צ'אן", ואז חליף נושא. "יאמה ג'י וקפטיין מאיורי לא ירצו לשחק נגד פוג'יווארה?" שאל "ואני חושב שגם קוצ'קי זקוק לכמה אתגרי מוח חדשים, ובכול הנוגע ל ..." "בהחלט, בהחלט!" אמרה אונהנה והוסיפה שוב בצער "אני שחקנית כל כך עלובה... וגו הוא משחק כל כך מדהים..." "די טאיצ'ו, את שחקנית לא רעה בכלל!" אמרה אוקיטקה "אם תיהי יותר בטוחה בעצמך..." "יש לי אופי רך מדי" התווכחה אונהנה "אני אמשיך להיות שחקנית גרועה" "ני סאמה, עדיף שנתחפף בשקט ומהר" לחשה האנקו "הם עומדים להתווכח כך הרבה זמן" סאי הינהן ושניהם התרחקו מהמקום, ואז תפסה לפתע האנקו בזרועו של סאי וגררה אותו במהירות לעבר ביתן נמוך. "זה אולם הגו של סול סוסאיטי ני סאמה! בוא כבר!" קראה לו "מי שמגיע אחרון לאולם ביצה סרוחה!" כמובן שהיא הגיעה קודם. "זה לא פייר! את שיניגאמית!" קרא סאי בתערובת של תיסכול וכעס "יש לך צעדי-בזק!" "כן מה שתגיד ני סאמה... " מילמלה האנקו ולפתע היתיישרה במקומה בדום וקדה קידה קלה "שלום קפטיין מאיורי. זה בן דודי פוג'יווארה נו סאי, הוא שחקן גו מעולה והיה שמח לשחק נגדך!" "נמו! טפלי בניירת עבורי!" נשמע הפקודה מפיו של הקפטיין המפחיד למראה ונערה שחורת שיער פאסיבית למראה מיהרה לרוץ משם וערימת ניירות בידיה. "עוד פוג'יווארה מה?" אמר מאיורי בטון הבלתי מובן שלו "אני מקווה שאתה טוב יותר מהאנקו" "הו, הוא טוב ממני בהרבה, מאיורי טאיצ'ו" אמנרה האנקו במהירות "למעשה קיוויתי שתעשה לו טובה קטנה, הוא מעוניין בגיגאי כי הוא השאיר מאחוריו בעולם החיים עסקים לא גמורים..." "גיגאי? אני אחשוב על זה" אמר מאיורי "אם הוא ינצח אותי" האנקו לחשה כמה מילים לסאי. "תיזהר ממנו ני סאמה. אל תראה זילזול או תכעס עליו. זה מאיורי, הוא מוזר, כמו כל ה12, ואולי יותר... מסתובבת שמועה שהוא יכול להפוך לנוזל כשהוא רוצה... והנמו הזו, היא לא בת אנוש, הוא יצר אותה" יעצה לו "בהצלחה. יש לי עבודה פלוגתית לעשות, חייבת ללכת!" וכך נשאר לו סאי המופתע והמבולבל לבדו במועדון הגו של סול סוסאיטי, מתכונן לשחק נגד המפקד המפחיד ביותר בסול סוסאיטי, בלי שמץ של מושג מה קורה! "זוגי או לא?" שאל מאיורי בחצי חיוך חצי זלזול שהרתיח את סאי כשהסתיר את האבנים. "זוגי" אמר סאי והרים שתי אבנים. "צדקת" אמר מאיורי בכעס ודחף לעברו את קופסאת האבנים השחורה. סאי התחיל לשחק, ולעזאזל, מלבד העובדה שמאיורי היה טוב- כנראה השחקן הכי טוב שיצא לו לפגוש- הוא גם הסיח את דעתו עם הציפורניים המזוויעות שלו, הכובע המוזר ושאר האביזרים המסתוריים שלו, שלא לדבר על כך שחצי מהזמן הוא שילח פקודות לנערה הפאסיבית שנקראה נמו. באמצא המשחק חזרה האנקו למועדון והביטה במשחק. ועם הזמן גם קהל קטן של אנשים שונים ומשנים- בעיקר משונים למען האמת- הצטרפו. "חבר'ה! מישהו מנסה לשחק נגד מאיורי טאיצ'ו!" נשמעה לפתע קריאה מבחור בעל שיער אדום בוהק "בואו לראות! מזמן לא ראינו את מאיורי מכסח מישהו חדש!" חצי שניה אחרי זה כולם הסתכלו. האנקו התקרבה לאדום השיער בהבעה חשודה והנחיתה זפטה הגונה על ראשו. "אבראי!" היא לחשה לו בעס "זה בן הדוד שלי ולעזאזל הוא יותר טוב מכל אחד אחר- חי או מת!" "לגבי החי אני מסכים איתך" אמר אבראי "לגבי המת- לא. חבר'ה- מישהו זוכר כמה זמן עבר מאז שיאמה ג'י הפסיד לאחרונה?" כל הקהל הינהן לשלילה. "יאמה ג'י כל כך זקן שהוא יכול היה להמציא את המשחק המזורגג הזה. אני מעדיף שוג'י" אמר אבראי "גו משעמם אותי" "כי קוצ'יקי טאיצ'ו תמיד מכסח אותך" אמרה האנקו "תודה בזה רנג'י, אתה הלוזר של קוצ'יקי טאיצ'ו" 'האבראי הזה מזכיר לי את ראש מועדון השוגי... אפילו יש להם קול דומה!' חשב סאי וניסתה להתרכז בלוח, הוא ינצח, לא היה לו ספק בכך. "נראה אותך אומרת את זה עוד פעם!" קרא אבראי לעבר האנקו בעצבים. "אבראי רנג'י הוא הלוזר של קוצ'יקי טאיצ'ו והוא לא מצליח לנצח אותו בכלום! בין אם זה בגו, בטאקי או בדוקים!"

../images/Emo15.gif הודעות ב

"פוג'יוורה!" קרא אבראי בכעס "את יודעת שאני יכול-" "אבראי!" קרא קול אדיש "הפסק להביך את הפלוגה בציבור. על מה המהומה?" "מאיורי משחק נגד איזה חדש" גימגם אבראי לעבר הקפטיין הגבוה ושחור השיער, היו לו סימני אצולה כל כך רבים שסאי בקושי יכול היה לספור אותם. "הוא משחק נגד בן דודי, פוג'יוורה נו סאי, קוצ'יקי טאיצ'ו" אמרה האנקו בקול חנוק מרשמיות "בן דודי הוא שחקן גו מעולה" "את זה נראה." אמר קוצ'יקי ופנה לאבראי "פעם הבאה שאתה נוטש את המפקדה ללא ידיעתי אתה תיענש, עכשיו תחזור לעבודה" "ה..האי קוצ'יקי טאיצ'ו!" קרא אבראי ונעלם בצעדי בזק. כולם זזו ביראה כדי לפנות מקום לקוצ'יקי להביט בלוח. סאי כבר לא היה ביתרון. למאיורי היה סגנון מקורי ביותר, והוא מצא דרכים יצירתיות להקיף שטחים וללכוד אבנים. אבל סאי נלחם כדרקון, ולבסוף הוא ניצח בהפרש זעיר של נקודה אחת. שיניגאמים ראנדומאליים הביטו בתדהמה בלוח ובדקו שוב. עדיין סאי היה המנצח. "מה לגבי גיגאי מאיורי טאיצ'ו?" שאלה האנקו "אמרת שתחשוב על זה אם הוא ינצח" "הוא צריך קודם היתר" אמר מאיורי בצחוק ממזרי. "התירים מבקשים ממני" אמר קוצ'יקי "אתה שחקן מוצלח, פווג'יוורה. נראה אם תנצח אותי" סאי היה ה נרגש, אבל אחרי חמש שעות של משחק, הוא היה מותש. קוצ'יקי שיחק מעולה, אבל לאט. כל כך לאט שסאי יכול היה להירדם בין מהלך למהלך. הוא חשב כל כך הרבה, והפנים שלו היו רציניות בצורה מפחידה, כאילו מישהו פיסל אותם באבן. "איך הבנאדם הזה מת בכלל?" שאל סאי את האנקו באוזנה והיא צחקקה. "הוא לא מת, הוא נולד פה. בגלל זה הוא אציל, והוא משחק גו בערך מאז שהוא יודע להבדיל בין שחור ולבן, שזה בערך כבר 1500 שנים, בערך." "הוא לא נראה יותר מבן 35!" לחש סאי בהפתעה. "גם אתה לא." אמרה האנקו "שיניגאמים ורוחות מתבגרים באיטיות. אולי לא תאמין לזה אבל פעם הוא היה נחמד יותר, עד שאישתו מתה לפני חמישים שנה. סיפור עצוב" "אפשר למות פה?" שאל סאי בהפתעה. "אפשר, ואז הנשמה מתגלגלת הלאה" אמרה האנקו בפשטות "אבל תתרכז! קוצ'יקי לפעמים יוצא במהלכים מפתיעים, ואם אתה ממשך להיות מושפע מהנמנמת שלו אתה תפסיד. להרבה אנשים פה יש טריקים אגביים כאלו. הכי גרועה זו מטסומוטו פוקוטיאצ'ו מפלוגה 10, היא מפילה אבני גו למחשוף שלה, שהוא, בלשון המעטה מרובה- ענקי, ולגבי החזה שלה... בוא נגיד שהיא יכולה להכניס בקלות איזה אבטיח או שניים, ואפילו לא ישמו לב להבדל." סאי הניד בראשו בצורה מגוכחת. "זה עובד, זה מבלבל, וזה מטריד לראות אותה מנסה לשלוף את האבנים משם" המשיכה האנקו "הקפטיין שלה קטנטן, ילדון כזה-" "איך קראת לי פוג'יוורה?!" קרא ילד לבן שיער לבן קצר ומבט חד בעיניים בצבע טרוקיז קרח. "הי..היטסוגאיה טאיצ'ו!" קראה האנקו בהפתעה "לא.. לא ראיתי אותך!" "מאיורי מילמל על שחקן גו חדש, וחשבתי ש-" התחיל ולפתע איתר אישה בלונדית- ג'ינג'ית עם צעיף ורוד וחזה ענקי "מאטסומוטו!" "ט...טאיצ'ו!" קראה האישה "כמעט גרמת להם להישפך!" "אני לא רוצה לדעת" אמר היטסוגאיה במבוכה מעורבת בכעס "תחזרי למשרד! עכשיו!" "אבל המשחק-" "אני אכין לך קיפו אם את כל כך מתעניינת מאטסומוטו!" קרא היטסוגאיה "יש לך עבודה לעשות, ואם עוד פעם אני מוצא את המסמכים הלא חתומים מתחת לספה...." הקול שלו ירד בצורה מסוכנת "את יכולה לשכוח מהמשכורת שלך! בשביל מה משלמים לך לעזאזל?!" האישה רצה גם היא בצעדי בזק ונעלמה. "ועכשיו לטפל בך פוג'י-" "פוג'יווורה!" הוא קרא בכעס "לאן היא נעלמה?!" אנשים ניסו להסתיר את הצחקוק הקטן. אנאקו נמלטה בשקט חזרה למשרדי 13 בבטחה, בזמן שמטאסומוטו חטפה צרחות.

../images/Emo15.gif הודעות ג

"כשאני אתפוס את הפוגי'וורה הזו...." לחש היטסוגאיה בקול נמוך, כשלפתע נשמע קול ילדותי מכיוון הכינסה. "שירו-צ'אן!" קראה נערה צעירה בעלת שיער שחור אסוף ורצה לעברו בעודה מנופפת באושר. "די לקרוא לי ככה הינאמורי" ביקש היטסוגאיה באנחה "אני מפקד, אני כבר לא ילד קטן" "אוף איתך שירו צ'אן" אמרה הנערה באכזבה וחיבקה אותו בחוזקה, גורמת לו להסמיק כעגבנייה עד שורשי שיערותיו הלבנים כשלג "אבל אתה עדייין שירו צ'אן חמוד בשבילי" "הי.. הינאמורי!" קרא במבוכה ודחף אותה ממנו "תפסיקי!" הנערה נראתה מעט נעלבת. "אל תיעלבי רק תפסיקי להנהג אלי כמו ילד קטן" ביקש היטסוגאיה יותר בשקט "אני קפטיין" "אז מה?" שאלה אותו בטון תוהה. זה היה כל כך מעצבן. האנשים פה לא רואים שהוא מנסה להתרכז? והקוצ'יקי הזה, איטי יותר מצב עם בעיות גב, שיחק כל כך בסגנון.. עם הנפות מדויקות והנחתות על הסנטימטר, כאילו הוא מחשב אפילו את תנועת היד לפני הנחת האבן. ולפתע הוא התעורר. המהלך האחרון של קוצ'יקי היה... גאוני. אבל עדיין.. יכולה להיות פה טעות. אם הוא רק יעשה את הצעד שיבלבל אותו מספיק... יהיה לו יתרון מוחץ. זה היה יותר מרגש מכל משחק אחר ששיחק אי פעם. שחקנים ברמה שהוא בקושי יכול היה לדמיין שרצו פה כדגים במים. אבל הוא כבר יראה מי דג רקק ומי הליויתן. אבל איפה ימצא המהלך שיצליח לבלבל את החושב המחושב הזה? מה הנקודה שתקנה לו את היכולת להשיג יתרון? סאי סרק את הלוח. רוב החלק הלעיון של הלוח היה שלו, הפינה השמאלית התחתונה ורוב החלק התחתון של הלוח היו של קוצ'יקי והקרב ניטש בעיקר באמצע. היו כמה נקודות שבהן היו פרצות אצל קוצ'יקי, אבל אף אחת מהן לא הייתה מסכנת אותו במהלך אחד בלבד. גם במקום הקרב לא היה אף מהלך שהיה מחייב את קוצ'יקי להגיב בנקודה מסויימת... רגע, האבן הזו... שהוא שם לפני שלושה תורות, היא לא...כן, פה! האבן הזו היא אבן מפתח, ואם היא יניח עוד אבן שם היא תהיה בסיכון! סאי לקח אבן והניח אותה בנקודה, קוצקי'י היה מופתע, לא שזה ניכר במיוחד בפניו. והוא שוב חשב, והוא חשב הרבה מאוד, רוב הצופים הסתלקו כבר מזמן, אבל אפילו הבחור המשועמם עם המבט הנוירוטי בעיניים והשיער הבהיר שהסתיר אחת מעיניו הסתלק בשלב הזה. סאי היה מותש כל כך שנדמה היה לו שהוא ירדם על השולחן, מעייפות. האנקו נכנסה בחיוך והביטה בלוח. "תיארתי לעצמי שאתה עדיין משחק." אמרה לו "אתה יודע כמה זמן? אתה פה כבר בערך שמונה שעות, ויש לי תחושה שזה יקח עוד כמה שעות טובות.. סיימת לשחק עם מאיורי בשעה 12 בצהריים, אם יהיה לך מזל את זה תסיים ב12 בלילה." "עד כדי כך?!" שאל סאי את האנקו בזעזוע קל לתוך אוזנה "שיחקת נגדו פעם?" "חמש פעמים ב100 השנים האחרונות. משחק ממוצע שלנו הולך בערך ככה" החלה הנאקו לספר "בחמש השעות הראשונות אני טיפ-טופ, אחרי השעה החמישית אני נעשית קצת מסטולה והיפראקטיבית, בשעה השמינית אני כמעט נרדמת, בשעה התשיעית אני עושה מהלך פזיז שהוא מנצל עד הסוף, ואז אחרי השעה התשיעית אני נכנעת במקרה הרע, ומפסידה בכבוד במקרה המאוד טוב" סאי צחקק באוזנה של האנקו, כשלפתע ביאקויה יצא במהלך בלתי צפוי. הוא המשיך להגן על האבן האחרונה, כאילו מתעלם מהאיום של סאי. "הוא ראש המחלקה לתפיסת פושעים" אמרה האנקו לסאי "אולטימטומים כאלו לא יעבדו עליו" "אבל שלי אמיתי!" אמר סאי וחיסל את אבן המפתח של ביאקויה, חושף חלק נכבד מהשטח להתקפה שלו. "שים לב למהלכים שלו, הוא אף פעם לא פועל במישור אחד" יעצה לו האנקו "הוא יצוץ איפה שלא תצפה לו, כמו החרב המוזרה שלו, סנבון-זאקורה" "הא?!" "החרב שלו מתפצלת להמון עלי סאקורה קטנים שנכנסים לך לתוך הגוף ועושים לך בשר קצוץ מהקישקעץ" אמרה האנאקו בטון כמעט סאדיסטי. "נשמע כואב" הצטמרר סאי. "אל תדאג, הוא לא משחרר הרבה את ה"שיקאי" שלו, הוא משאיר את החרב רגילה, היא קטלנית גם כך, הוא מהיר כמו ברק" אמרה האנקו בטון מעודד "ושמעתי שסאנבון-זאקורה יפה מאוד, בתנאי שאתה לא עומד להפוך לסלט" "שיקאי?" שאל סאי בבילבול שניכר היטב על פניו "מהזה?" "הצורה האמיתית של החרב, אחרי שקוראים לה בשמה ונותנים לה פקודה. אולי אחר כך אני אראה לך את שלי, אני מתגאה בה מאוד" "האם תועילו בטובכם להפסיק לדבר בשעת המשחק?" שאל קוצ'יקי "יהיה לכם די זמן לדבר אחרי המשחק, פוג'יוורה"

../images/Emo15.gif הודעות ד

האנקו הלכה לרגע וחזרה חמש דקות אחר כך עם תרמוס מוזר למראה מלא במשקה לא מזוהה. "המצאה של פלוגה 12" אמרה לו "משקה שישאיר אותי ערה, גם אם לא בדיוק מפוקסת" סאי נאנח וחזר לבהות בלוח, חושב איזה מין מלהך הוא היה עושה אם הוא היה במקום קוצ'יקי. המשחק נגרר באיטיות, שעה, שעתיים, שלוש שעות. סאי היה ביתרון קטנטן, וביאקויה שיחק בסבלנות וביעילות, דוחק בו מכל הכיוונים כדי להרוויח מקסימום שטח. "עשיתי חישוב" צחקקה האנאקו "קוצ'יקי עושה בערך מהלך אחד כל עשר דקות-רבע שעה." "האנקו, את שוב שתית יותר מדי מהמשקה הזה של פלוגה 12?" שאל קקוצ'יקי בטון מאשים "את יודעת שאסור לשתות יותר מבקבוק אחד ליום ושזה משקה נסיוני" "אז מה?" שאלה האנקו ושיהקה "מאיורי טאיצ'ו... בוחן השפעות-היק!" אמרה והחלה לצחקק. "שימרי על כבודך פוג'יוורה ולכי הביתה" אמר קוצ'יקי "את שיכורה" "בכלל-היק!-לא!" התנגדה האנאקו "אני רק טיפה-היק!- מסוחררת..." קוצ'יקי הניד בראשו וחזר לשחק. סאי לא ידע איפה לקבור את עצמו, אבל למזלו האנקו נרדמה על הרצפה, נוחרת קלות בפה פתוח לרווחה (הערת המחברת: כמו שואיצ'י מגראווי XD). קוצ'יקי נראה כאילו הוא מעלם מההפרעה המוזרה, והמשיך לשחק עוד כמה שענות עברו, ולבסוף התעוררה הנאקו והתנצלה. "כל כך מצטערת קוצ'יקי טאיצ'ו!" התנצלה האנקו " אני צריכה לדווח על זה לקפטיין מאיורי! אלוהים אני כל כך מתנצלת! למעשה אני חושבת שאני מיד ארוץ לבשר על כך למאיורי טאיצ'י, שהמשקה הזה יותר משכר מהסאקי של מאטסומוטו!" סאי נאנח אנחצת רווחה כשהיא הסצתלקהף הוא עדיין היה ביתרון, אבל הוא היה מזערי, כמעט אפסי. הכול היה תלוי במהלך הבא שלו, זה היה הכול או כלום, לניצחון או הפסד. הלוח היה כמעט מלאף, ואם הוא יעשה מהלך נכון יהיה סיכוי שהמשחק יסתיים. נהיא חיפש, מנסה שוב ושוב לחשוב, מנסה לפתוח את מוחו לכול אופציה אפםפשרית של אן ואז. זה היה ניסוי וטעיה, אבל הפעם אסור לו לטעות. הוא הימר על נקודה מסויימת שנראתה מבטיחה במיוחד וחיכה. קוצ'יקי שוב חשב. "אין לי עוד מהלכים לבצע" הוא אמר אחרי כחצי שעה של מחשבה. 'זה מוזר, דווקא יש לו מהלך אחד או שניים' חשב סאי 'אבל כנראה הוא מוצא את זה לא יעיל' הם ספרו שטחים, האנקו בדיוק חזרה. "ניצחת" אמר קוצ'יקי בפשטות ואז קם ולחץ את ידו של סאי "אני אשמח למשחק נוסף בקרוב" "כשקוצ'יקי אומר בקרוב הוא מתכוון עוד איזה עשרים שנה" לחשה האנקו לסאי , שהשיב ללחיצת היד בחיוך. "לגבי התירי הגיגאי, אני אדאג שתקבל אותם. אבל אתה צריך אישורים מעוד כמה אנשים לפני שתוכל להשתמש בו" אמר קוצ'יקי בשעה שיצא מהאולם. סאי נאנח בעצבים. "כמה אנשים מוזרים כאלו עוד אני צריך לעבור כדי לקבל גוף?!" "הרבה" ענתה האנקו "לפחות תשמח שאתה לא לוחם, ושפלוגה 11 לא משחקים גו" "למה?" "פלוגה 11 הם מטורפים. המפקד שלהם חולה קרבות, הוא ממש לא בנאדם. בחייך יש לו פעמונים בשיער!" אמרה האנקו "סגנית המפקד היא ילדה בת שש עם שיער ורוד, ועודף היפראקטיביות. היא כמו בת בשביל המפקד, ולכן היא גם מעריצה אותו וחזקה לא פחות ממנו. שמתי שפעם היא העיפה מישהו מהגג בעזרת הרייאטסו שלה, אפילו בלי להשתמש בקסם. שלא לדבר על הסגן השלישי, שהוא גם קירח וגם מטורף. והסגן הרביעי הוא נרקיסיט מוזר עם נוצות בגבה" "לא נשמעת פלוגה ידידותית" "בהחלט לא! אבל הם נאמנים אחד לשני בצורה מדהימה, חלק מהסגנים יכלו להיות מפקדים או סגני מפקדים- אבל הם בחרו להישאר עם המפקד שלהם" "באמת?" "כן. אבל עכשיו כבר כמעט שתיים בלילה, ואנחנו צריכים לישון. אני אראה לך איפה אני גרה, אתה תאהב את המקום" הם הלכו בשקט בלילה של סיירסיטי, אבל היה אור, למרות ששום אמצעי תאורה נראים לעין לא היו קיימים. "איך מואר פה?" שאל סאי אחרי זמן מה, האנקו חייכה. "המקוום הזה כולו מפוצץ באנרגיה רוחנית, והיא זוהרת" ענתה האנקו "חלק מהאנשים שפה מסוגלים לפוצץ בניין באצבע הקטנה" "שינינגאמים הם רבי עוצמה" אמר סאי "גם את כזו?" "אנמי רק סגנין עשירית, כך שלא ממש" ענתה האנקו "מלבד זאת בכדור הארץ מותר לך להשתמש רק בעשירית מהכוח שלך" "מזל" "אני אפילו לא יכולה לשחרר את השיקאי שלי בכדור הארץ!" התלוננה האנקו "אבל די לקשקש, סאי-נייי-סאמה, ברוך בוואך לבית החדש שלך!" היא הציגה לפניו בית לא גדול, עם גג אדום וגינה קטנה אך מטופחת, העתק משופר של הבית שהיה להם בכפר, לפני 1000 שנים.

../images/Emo15.gif הודעות ה

"בוקר טוב !" נשמעה צעקה רמה כשהנחלון נפתח בטריקה, מזרים אור שמש הישר לעינו של סאי, והאנקו- טיפוס קולני ומעצבן של בוקר שכמותה- העירה אותו בניעור נמרץ. "זמן להתעורר ישנוני!" קראה אליו "יש לך ארוחת בוקר מחכה ואחרי זה אתה תצוטרך לצאת למצוד אחר כמה מאנשי פלוגה 10 שיסדרו לך את הניירת!" "אני מקווה שהם יותר ידידותיים מאלו ששיחקתי נגדם אתמול" נאנח סאי. "ידודותיים- כן. מסיחי דעת- לא" ענתה האנקו "ראחית את מאטסומוטו וסיפרתי לך על המנהג המגונה שיש לה- להפיל אבנים למחשוף הענקי שלה ואז לנסות להוציא אותן משם... כמו שאמרתי- זה מטריד. ואת קפטיין היטסוגאיה כבר ראית גם, הוא חזק, אבל יש לו את המנהג המגונה של להקפיא אבני גו בטעות אם הוא נלחץ. זו צרה כי הוא חייב להפשיר אותך, והילד הזה אשכרה עשוי מקרח." "נשמע מעודד" אמר סאי בעצבים "לפחות הם טובים?" "לא הפסדתי למאטסומוטו כבר 250 שנה בערך, אבל אולי זה בגלל שאני אישה ויותר קל לי להתמודד עם ההפרעות האלו שלה. לגבי היטסוגאיה טאיצ'ו תצטרך לגלות בעצמך, לא יצא לי לשחק נגדו עדיין" "איך?" "אני תמיד פפולטת משהו שמעצבן אותו ו... אני מעדיפה להיות רחוק ממנו כשהוא עצבני" אמרה הנקו במבוכה "אני לא רוצה להפוך לארטיק" "ואחרי האלו מפלוגה 10?" "יש לך עוד את פלוגה שמונה, בשביל המידע על הגיגאי שלך. נאנאו שחקנית די טובה למרות שהיא המשחקת עם ספר חוקים ביד-" "זה מזכיר לי את טסוטסוי מכדור הארץ" אמר סאי לפתע "מה של תגיד. אבהל המפקד... המפקד-" "מה?" "שיכור, בלאגניסט, פטפטן, ושחקן מצויין" ענתה הנאקו "משחק איתו תמיד נגמר בכאב ראש, הוא פשוט לא סותם את הפה. ואז תצטרך לשחק עם הקפטיין שלי בשביל שהוא יסדר לך אישורים לפתיחת השער לעולם האנושי. הקפטיין בסדרף אבל השיעול שלו מפחיד אפילו אותי שהייתי באותו מצב" "נפלא, ומה עוד? מי שהמציא את המשחק?" "בדיוק" "מה?!" "אתה תצטרך לשחק נגד יאמה ג'י" אמרה האנקו בפשטות "נראה כאילו הוא פה מאז בריאת העולם, הוא זקן, והוא משחק גו בצורה שמעולם לר ראית. נראה כאילו הוא המציא את המשחק באמת" "טוב, אני מניח שזה לא מפתיע במיוחד" אמר סראי אחרי הירהור קל "ועוד יש לי זמן עד שאני אהיה צריך לשחק נגדו, זה יהיה מדהים!" "הכנתי קיפו מכל המשחקים שלך פה, עם הערות והכול" אמרה לפתע האנקו "אני אצטרך לחזור לכדור הארץ בקרוב, חשבתי להביא אותם להיקארו. אולי גם איזה מכתב ממך יעזור לו, הוא בווודאי מתגעגע. אתה מתגעגע אליו נכון?" "כן, קצת" אמר סאי והאנקו נעצב בו מבט חודר. "נו טוב אז יותר מקצת" נאנח סאי "הייתי איתו במשך ארבע שנים בלי הפסקה, קשה להתרגל להיות מופרד שוב" "אני מניחה כך." אמרה האנקו "אתה תתגל לחיים פה מהר מאוד, ואני אמשיחך להביא לך חדשות מהיקארו כל זמן עד שתשיג גיגאי. ובינתיים- רק שתדע שאני חושבת שההיקארו שלך לא בדיוק... סטרייט" "למה?" סאי מיצמץ בבילבול "הייקארו די ישר אם תשאלי אותי, אין לו עקמת" "אתה לא מבין אותי ני סאמה" אמרה האנקו באכזבה וטפחה על מצחה "נראה לי שהיקארו קצת... עליז" "זה נכון, לפעמים עליז מדי, אבל הוא גם נכנס לדיכאון לפעמים" אמר סאי "הוא לא נוטה להיות רציני" "אלוהים ני סאמה! אתה כל כך תמים?!" קראה האנקו במעין טון משונה כזה, שסאי הכיר בתור טון ה-נו-מה-אתה-לא-מבין?!' שלה, וידע שהוא חייב לפספס משהו אןם היא משתמשת בו. "היקארו הוא גיי!" כמעט צעקה האנקו "הוא הומו!" "מה?" שאל סאיף, עדיין מבולבל "מזה המילים האלו? זה אמור להעליב או להחמיא?" "לא זה ולא זה!" אמרה האנקו בטון שרמז על כך שהיא מתכוונה לחבוט בסאי בעזרת הבוקן הכי כבר שיש לה "זה אומר שהיקארו אוהב בנים, היקארו מאוהב באקירה!" סאי פער את עיניו הסגולות לרווחה ולסתו התחתונה נשבמטה בהבעת הפתעה קלאסית ומשעשעת ביותר, ובארותו רגע שלפה האנקו מכשיר מוזר ומרובע ולחצה לעיו- חמש שניות לאחר מכן יצאה תמונה מושלמתצ של סאי פעור הפה. "מה מהמהמה?!" הוא אמר אחרי שהתאושש מעט "את אומרת שהיקארו או- או-..." "אוהב את אקירה, בערך מאז שהם נפגשו" השלימה האנקו "הוא לא מודה בזה כמובן, אבל זה יגיע עוד מעט." "את צוחקת עליי, את עובדת עליי, זו מתיחה טיפשית שלך נכון?" שאל סאי, מדבר במהירות עמצובה, כמקווה שאם הוא יגחיד את זה מהר האנקו תודה מהר. "לא" אמרה האנקו בפשטות "אתה תמים מדי, ני סאמה. האהבה למשחק נבעה מהאהבה שלהם אחד לשני, כי גם אקירה "נדלק" על היקארו" "שקרנית!" אמר סאי והתקרב להאנקו במבט מתחנן "נכון?" "בחיי! ראית פעןם כזו רגשנות?" שאלה באנקו " יש לי חברה שמבלה שעות בבדיקת אתרי אינטרנט וחפירות בעיקבות פאנפיקים שמתארים- בדיוק- מה היקארו יעשה עם אקירה בחצות-הלילה-בצאת-הכוכבים בעוד שנתיים-שלוש." סאי נראה המום. "אני לא קוראת את זה!" אמרה האנקו בקול תרועה "אני אומנם מודעת למה שהם מרגישים אחד כלפי השני אבל אני לא סוטה! אני קוראת רק יאוי דמיוני וקאנוני!" "את קוראת יאוי?!" הזדעזע סאי "מה קרה לך פה?!" "אלפיים שנה של שיניגאמים מוזרים ופלוגה שלמה של הומואים שפסה מן העולם" אמרה האנקו "והמון משחקי גו עם כמה חברות סוטות מפלוגות 8, 10 ו13" "זה... מגעיל!" קרא סאי "היקארו.... ו... ו-" "אקירה" השלימה האנקו "יש יותר גרוע, יש גם איסומי/ וואיה וגם-" "אני לא רוצה לשמוע יותר!" קרא סאי "זה חולני, זה מגעיל זה-" "פורנו לבנות" אמרה האנקו בפשטות "ככה הגדירה את זה חברה שלי, טסובאקי. אלוהים יודע איפה הסוטה הזו עכשיו, בטח מטרידה איזה בחור מסכן בפאתי נאגאסקי בזמן שהיא אמורה לחסל הולואים" "קאמי, אני חושב שקהילת הנשמות הזו גרועה בהרבה מכדור הארץ!" אמר סאי באנחה "שיניגאמיות סוטות... ואפילו את!" האנקו חייכה וחיבקה אותו בחוזקה בחיבוק שוב צעלות ומועך איברים "התגעגעת אליי!" "אני... לא... נושם!" נשנק סאי מתוך חיבוקה החזק להפחיד של האנקו והיא שיחררה אותי. "תגידי אפשר להיפצע פה?" שאל סאי "כי אני חושב שהצלעות שלי שבורות" "כן, ואני גם ארפא אותך. קיבלתי מאה בקאידו! ריפוי זה קלי קלות!" היא אמרה, בחיוך גדול "רק אל תזוז" "אני לא יכול לזוז, מעכת אותי לגמרי" אמרסאי וחיכה לראות מה האנקו עומדת לעשות, היא הניחה את ידיה סביבו, מחבקת אותו שוב.

../images/Emo15.gif הודעות ז ואחרון להיום

"לרפא אותי לא להרוג אותי!" אמר סאי אבל היא לא מחצה אתו פעם נוספות, הוא חש חום מתפשט מהמקום הוא ידיה נגעו בו וראה אור תכלכל מבצבץ מבין אצבעותיה, עיניה היו עצומות, הוא יכול היה לחוש באנרגייה שסביבה, ויותר מכך- בצלאותיו מתרפאות. "זהו זה, אתה בריא ושלם" אמרה האנקו "עכשיו, יש לי עבודה לעשות- אחרי הכול משלמים לי על זה, אאז פשוט לך לאולם הגו ותגיד שאתה מחפש את מטאסומוטו ראנגיקו בהקשר להסדרי גיגאי. ועצה ני סאמה- אל תסתכל על הציצים שלה למרות שהם תופסים את רוב שדה הראיה, אחרת בחיים לא תצליח להתרכז." "אני לא סוטה שנועץ מבט ב-... של הבנות!" התנגד סדאי בראש מורם. "אתה לא צריך לנעוץ עיניים, הם פשוט נתקעים בשדה הראייה. אני חושבת שאסור לה לרוץ כי אחרת היא תעוף מהתנופה, ולפי מה ששמעתי אסור לה לחבק אף אחד מתחת לגובה מטר חמישים אחרת הוא יחנק בין הנונגות שלה" "את מגזימה" "בחיי שאני לא!" "את זה אני כבר אראה. הו, וסאי ראה, האנקו לא שיקרה, למאטסומוטו ראנגיקו, סגנין הקפטיין של פלוגה 10- באמת היו זוג אבטיחים בתוך החזייה. והאנקו צדקה בעוד דבר- הם באמת תפסו את רוב שדה הראייה. היא לא הייתה שחקנית כל כך טובה, אבל הייתה לה שיטה להסיח את הדעת מהמשחק, ולעזאזל- זה גם עבד. הוא ניסה הכול, הוא סיבב את הראש, הוא עצם עניים, הוא ניסה להתרכז רק באחת מאבני הגו, הוא אפילו שיחזר משחקים- שום דבר לא עזר נגד זה. פעם בשלושה תורות בערך המטטסומוטו הזו הפילה אחת מהאבנים לתוך המחשוף העצום שלנו ואז נאלצה לשלות אותה מתוכו תוך התנצלויות בפני שדיה ודיבור על האבן ועל חוצפנותה. "אולתי תפסיקי עם זה כבר?!" צעק סאי לאחר שבפעם החמישית לאותו משחק פתחה ראנגיקו במצוד אחר אבן שחורה שנבלעה במחשופה הנדיב "אי אפשר להתרכז ככה!" "אני ממש מצטערת פוג'יוורה סאן!" התנצלה ראנגיקו "אין גי גדול מספיק בשבילי, אחרת זה לא היה קורה, ובינתיים האבן החוצפנית הזו צריכה ללמות שלהיכנס לבין הציצים שלי זה לא דבר מנומס לעשות באמצע משחק-" נראה שראנגיקו חזרה למצוד בעיקבות האבן האבודה, מתפתלת ומגששת בצורה שגרמה לסאי להאדים כולו ממבוכה- עד שלבסוף היא מצאה את האבן, כפי שהודיעה בצהלה "התחבאה ממש מתחת לימני!" לאחר מכן שלפה אותה בתנועה מטרידה והניחה אותה בקול תרועה. סאי נאנח בקול ענות חלושה והניח אבן לבנה בשעימום, מקווה לכמה סיבובים של שקט. אבל לחוסר מזלו ראנגיקו כנראה לא שמעה על המושג "שקט" בימיה, מאחד שהיא התחילה לדבר על הפעמים-שטאיצ'ו-כמעט-גרם-להם-להישפך-בגלל-שהוא-מתגנב-בשקט-לפני-שהוא-מתחיל-לצעוק-עליי. אל אלוהים! הוא חייב לגרום לה להיכנע, מהר, לפני שהוא יוצא מדעתו.

Mor L

New member
או מיי גוד

זה היה... אממ... וואי... אממ... וואו..... אני קצת חסרת מילים... אהםם זה היה מאוד אינטנסיבי.... נגיד את זה ככה.... אוקיי לביקורת: רעיון מקורי, אין על מה לדבר העולם עשיר ורואים שאת יודעת על מה מדובר ומכירה את הדמויות אבל... את צריכה להתמקד יותר בהשתלשלות העניינים מאשר בפרטים הקטנים, כי תכלס כל השמות מבלבלים לגמרי ולא מצליחים לעקוב ממש אחריהם הכתיבה, טוב.... חבל שלא עברת שוב על הסיפור כדי לתקן שגיאות כתיב ואותיות שברחו, אבל הסגנון עצמו מאוד קיצבי ומותח. לא יכולתי להפסיק לקרוא את כל 5 ההודעות ברצף! הייתי חייבת לדעת מה יקרה הלאה, ככה שזה פלוס גדול מאוד. החיסרון העיקרי הוא שהיית צריכה לתת לינק לפיק הראשון כדי שיהיה מושג על מה מדובר, כי ככה זה היה מבולבל מדיי. אם את יכולה לתת את הלינק אני אודה לך מאוד כי הסיפור כן מותח ומעניין מאוד והייתי רוצה לקרוא את ההתחלה שלו מקווה שלא פגעתי בך או שנעלבת ממשהו שאמרתי, הכל רק ביקורת בונה.

../images/Emo15.gif את חמוטע!

^.^ לא יכולתי להפסיק לחשוב על דברים כמו "אמממ.... יהיה נורא נורא מצחיק להכניס את סאי למצב הזה והזה..." (ההשראה- 50 העובדות על גו בסול סוסאיטי, שנמצא בטאינגלס של פורום בליץ') לגבי הפיק הראשון- ההנחות שלו שגויות קאנונית. לפי ההנחה הראשונית סאי לא נעלם, אלא נלקח לסול סוסאיטי בידי בת דודתו השיניגאמית, והיקארו ראה וידע הכול. אבל הפיק מצורף הכל מקרה.

RaVeN IYI

New member
ג'יושירו T_T זה Jyuushirou!

ואני אוהבת אותך T_T די האוקיטאקה שלי 33> XP; ועכשיו אני אחזור לקרוא~

למעלה