עזרה

../images/Emo15.gifעזרה

מצאתי לי שויעורי מודרני וקלאסי במרכז הבמה אצל סיגי ניסן. אבל השעות שלהם לא ממש נחות לי וגם שמעתי שאמרו שם לכל הבנות לקנות נעלי פוינט כשיש שם בנות שממש לא מתאימות ולא מוכנות לעלות על פוינט. אני לא רוצה לעלות על פוינט בלי לדעת אם אני מוכנה או לא מוכנה. לדעתי זה סתם בשביל להרים את הרמה של הקבוצה. אני מחפשת שיעורי מחול מודרני וקלאסי ואולי גם ג'אז ברמת מתחילים-בינוניים בימים שלישי או שישי באיזור המרכז. תודה

tamarbsor

New member
לאיזה גיל ואיזו רמה?

יש מגוון שלם של סטודיואים באזור המרכז ברמות משתנות לגילאים שונים. תהיי יותר ספציפית

tamarbsor

New member
לפי מה שהבנות פה מספרות יש אין סוף

סטודיואים: הסטודיו של ברטה ימפולסקי (הבלט הישראלי) ביכורי העיתים (למרות שלא שמתי לב שיש כאן מישהי שרוקדת שם). סטודיו מחולה ברמת אביב האם את צריכה בתל אביב ממש או בעיר אחרת במרכז? יש סטודיו מצויין בפתח תיקווה, בנס ציונה, ראשון, גבעתיים. אבל באמת אולי בנות שרוקדות בסטודיואים השונים יתנו לך יותר פרטים כל אחת על הסטודיו שלה, וכך תוכלי לשמוע מפי הרקדניות עצמן.

tamarbsor

New member
פרט לכך...

את יכולה לראות בדפי זהב רשימה ארוכה של סטודיואים, את יכולה להתקשר למי שמעניין אותך, לראות אם מתאים ולחזור לכאן לבקש המלצות ספציפיות: http://www.d.co.il/h-c8560-e3-p0-l0/ בכל אופן בהצלחה

אהה את אורית!!!

חחחח עד שלא התסלתי לך בפרטים לא הבנתי.....אני איתך בשכבה נעים מאוד=]

באיזה אזור את צריכה??

תכנסי לאתר של חוגל...יש שם את כל הסטודיואים(למרות שלא נראה לי ששלי מופיע חחחח)

למעלה