סופשבוע

• פותח הנושא NoOop
  • פורסם בתאריך

NoOop

New member
../images/Emo15.gifסופשבוע../images/Emo15.gif

מותר לי, לא? ----
אז, איך עבר עליכם השבוע?
יצאתם היום?[יוםשישי]
ספרו משהו מצחיק שקרה השבוע.
תוסיפו תמונה שעשתה לכם את השבוע.
יש סרט שאהבתם וראיתם השבוע?
סדרה? תכנית?
איזה שיר כיכב אצלכם בפלייליסט השבוע?
שמעתם את הילארי? איזה שיר?
סכמו את השבוע בשתי מילים.
לילהטוב שיהיה לכם, סופשבוע מהנה, ושבת שלום.

NoOop

New member
../images/Emo15.gifעונה, לעצמי.

אז, איך עבר עליכם השבוע? וואלה, לא זוכרת כלום מהשבוע הזה. יצאתם היום?[יוםשישי] לא P: נשארתי בבית, דודה ובתא באו לארוחה, ויצאתי מוקדם יותר לחבר שלי. ספרו משהו מצחיק שקרה השבוע.
חח אממ יש מלא דברים אבל צריך לראות בשביל לצחוק. מה שכן, חברה שלי צחקה באמצע השיעור, ואתם לא יודעים איזה קורע זה עם הצחוק שלה והשקט בכיתה. ולמה היא צחקה? כי היא נזכרה במשהו. תוסיפו תמונה שעשתה לכם את השבוע.
וואלה, תמונה יפה. והיא מלמדת הרבה. יש סרט שאהבתם וראיתם השבוע?השבוע ראיתי את הסרט "אמרתי לך", ואהבתי מאוד. מנדי מור זאת אחלה שחקנית. ואת האמת, יש עוד מלא סרטים שבטח יכתבו כאן, כמו שודדי הקראיבים :) אבל אין כמו קומדיה רומנטית[!!] סדרה? תכנית? בעיקרון ראיתי רק כוכב נולד, ופה ושם דרייק וג'וש. אני וטלוויזיה זה לא הולך טוב ביחד. איזה שיר כיכב אצלכם בפלייליסט השבוע? השירים של יוני בלוך. זה לפי סדר, אז כולם בעיקרון. שמעתם את הילארי? איזה שיר? שמעתי את stranger, שיר טוב. אבל בעיקרון היו לה יותר טובים. סכמו את השבוע בשתי מילים. שבוע טוב. 3>

hadi13

New member
עונה../images/Emo13.gif

אז, איך עבר עליכם השבוע?סבבה יצאתם היום?[יוםשישי]הייתי באילת
ספרו משהו מצחיק שקרה השבוע.הייתי שבוע בלי מחשב אם זה מצחיק תוסיפו תמונה שעשתה לכם את השבוע.-> יש סרט שאהבתם וראיתם השבוע?ספיידרמן3 סדרה? תכנית? ווואו המון:the O.C',פרוייקט מסלול,8 כללים פשוטים,מדריך ההשרדות של נד,לא מדהימה,גיבורים,סמולוויל,איך פגשתי את אמא,מיי סופר סוויט סיקסטין להמשיך? איזה שיר כיכב אצלכם בפלייליסט השבוע?4 in the morning 0-גוון סטפני שמעתם את הילארי? איזה שיר?בטח with love כל שניה בMTV סכמו את השבוע בשתי מילים.נטול מחשב

מריה111

New member
עונה

אז, איך עבר עליכם השבוע?סבבה יצאתם היום?[יוםשישי]עדין לא אבל בערב אני הולכת לסרט או למקדונלדס חוח ספרו משהו מצחיק שקרה השבוע.אמ.. אבא שלי הביא הביתה שתי חבילות של אנרג'י ואז יום אחרי זה הוא שאל את אמא שלי ''נשאר לנו עוד חטיף?'' וכשה שמעתי שהוא אומר את המילה ''חטיף'' התחלתי מה זה לצחוק אני נפלתי על הרצפה וירדו לי דמעות אין לי מושג למה צחקתי מזה כל כך אבל צחקתי תוסיפו תמונה שעשתה לכם את השבוע. יש סרט שאהבתם וראיתם השבוע?לא ראיתי סרטים השבוע! סדרה? תכנית? אמ.. ראיתי הרבה דרייק וג'וש וכוכב נולד איזה שיר כיכב אצלכם בפלייליסט השבוע?stranger שמעתם את הילארי? איזה שיר?כנ''ל סכמו את השבוע בשתי מילים.ככה נחמד לילהטוב שיהיה לכם, סופשבוע מהנה, ושבת שלום.תודה:)

noy m

New member
עונה

אז, איך עבר עליכם השבוע?סבבה רצח! יצאתם היום?[יוםשישי]לא ספרו משהו מצחיק שקרה השבוע.סתם אני וכמה ילדים ישבנו וצחקנו על כמה ילדם אחרים
תוסיפו תמונה שעשתה לכם את השבוע. יש סרט שאהבתם וראיתם השבוע?כן בנות חומרניות סדרה? תכנית? האוס איזה שיר כיכב אצלכם בפלייליסט השבוע?שומרת לילה של סיגי מהאלופה שמעתם את הילארי? איזה שיר?now you know סכמו את השבוע בשתי מילים. אחלה שבוע

Efrat K

New member
עונה

אז, איך עבר עליכם השבוע?סבבה יצאתם היום?[יוםשישי]כן,יצאתי בדמיוני ובמציאות למדתי לבגרות בתנ"ך. ספרו משהו מצחיק שקרה השבוע:אממ המורה שלי למתמטיקה חושבת שרזיתי
תוסיפו תמונה שעשתה לכם את השבוע. יש סרט שאהבתם וראיתם השבוע?רצינו לראות אתמול "אהבה מטורפת" עם אמנדה ביינס אבל זה לא עבד בDVD כי זה צרוב. סדרה? תכנית?השבוע יש האנה מונטנה ותקועים בזמן! איזה שיר כיכב אצלכם בפלייליסט השבוע?What time is it-High school musical 2 שמעתם את הילארי? איזה שיר?Stranger סכמו את השבוע בשתי מילים:סבבי במבי.

Liatushillary

New member
..

ראיתי את הסרט "אהבה מטורפת" הוא יפה אבל גם טיפש....אני אוהבת את השחקנית:]

Efrat K

New member
היא כזאת מצחיקה

היא קרעה אותי בShe's the man. התפקיד הזה מאוד התאים לה כי היא גם קצת היפר-אקטיבית כזאת וזה נורא מצחיק
.

litalmazuz1

New member
איזה סרררררטט.??

ההוא שהיא התחפשה לבןן.??? סורי אני פשוט לא כל כך מכירה אותה..

למעלה