סוף העולם

ThisIsRequiem

New member
../images/Emo15.gifסוף העולם../images/Emo63.gif../images/Emo59.gif../images/Emo203.gif

מאיץ החלקיקים. הקוליידר. בשבוע הקרוב עומדים לבצע את הניסויי בו. דבר כזה עלול להביא ליצירת חור שחור שיביא לסוף העולם =] טוב, זה שמועות שרצות בזמן האחרון, יש על זה המון בחדשות והכל. ממ.. הניסויי באמת הולך להתקיים, רק שמי מבטיח שזה באמת יביא לסוף העולם? 1} מאמינים, לא מאמינים שזה מה שיקרה?
2} מה תעשו אם תגלו שסוף העולם בעוד כמה שעות? 3} מה דעתכם על ניסויי חברתי משעשע, שבמסגרתו, יודעיו לפתע בחדשות שסוף העולם קרב בגלל סיבה כזאת או אחרת, למה זה יגרום בעולם שלנו?

Shira Esther

New member
אממ

1. יש סיכוי מזערי, אז מן הסתם אני מאמינה שיש סיכוי מזעריP: 2. אני חושבת שאולי להתקשר להמון אנשים לומר תודה ולבקש סליחה, ובכלל, להשתמש בכל המכשירים שעולה הרבה כסף להשתמש בהם
3. לגמרי נגד. זה אסור, זה יגרום פאניקה והמון המון נזק. חד משמעית נגד.

Devil Kid

New member
מספר 2 צריך להיות ממש טוב ../images/Emo3.gif

הם צריכים לדחות את הניסוי ליום אחרי יום כיפור, שלפחות לא נצטרך להגיד סליחה פעמיים חחח

Dragonaut

New member
אני מאמין

שזה שטויות. מדובר בסביבה מבוקרת, והאפקט שנוצר לא יהיה בהיקף שיכול להתפרץ ולהשמיד את העולם. אין מדען אחד שיחשוב ששווה להסתכן בסוף העולם למען התבוננות מדעית קצרה. 2) זה יהיה מגניב לחלוטין, למען האמת. לאחר מעשים כאלה ואחרים, אתיישב על אי תנועה ואדליק ג'וינט. זהו, בעצם, אני רוצה להיות בעיקר מסטול ומרוקן כשהרגע יגיע. 3) אני בעד, זה יכול להיות די מעניין. נראה איך כל אחד מגיב, מי עושה מה. הדרך הכי טובה לחיות היא כאילו זה היום האחרון, לא?

antreprize

New member
1.אני לא מאמין בשטויות(או בכלל).

2. כל דבר שאני רוצה ויכול. 3. הוא לא יהיה משעשע(אין שום דבר משעשע באנרכיה גלובאלית).

לא דואגת

במלא אם זה יהיה סוף העולם זה לא ישנה לי שום דבר, זה פשוט יקרה מהר בלי שחשבתי על זה קודם, אני בטח אפילו לא ארגיש בדבר. לא נותנת את דעתי לעניין בקיצור

מתאים!

לא אכפת לי שיסתיים הקיום האנושי. יש בו יותר מדי סבל. 1. אני לא מאמין שדבר כזה יכול לקרות. 2. היתי נכנס לפאניקה ואח"כ אומר לאנשים היקרים לי שאני אוהב אותם. והיתי רוצה לעשות סקס. 3. לדעתי זה ניסוי מפגר שלא בודק שום דבר. אנשים יגיבו לכך באופנים שונים כאשר התגובה השולטת וודאי תהיה פאניקה ובהלה. אלעד. אגב, מותר לי לכתוב פה אם אני בן 22? אני לא יודע למה, אבל בהרגשה שלי אני עדין נער.

Lady In Blues

New member
נוסטלגייה לבאג 2000...

1} אפשר להגדיר אותי כ"לא סקפטית כלפי העניין". 2} שומדבר מיוחד. אולי כמה דברים אימפולסיבים כאלה שרציתי לנסות כבר הרבה זמן. 3} אני אענה במילותיו של הג'וקר היקר -"You know what I noticed? Nobody panics when things go "according to plan"…even if the plan is horrifying. If tomorrow I told the press that, like, a gang-banger will get shot, or a truck load of soldiers will be blown up, nobody panics, because it's all part of the plan. But when I say that one little old mayor will die…well, then everyone loses their minds! "

Dragonaut

New member
חכי,

עוד לא התחילו התהליכים שיכולים להביא לסוף. גם אז, לפי מה שהבנתי, זה יקח בערך 4 שנים. יש עוד סיכוי :)

gurke

New member
תשובה ל3

מכיוון שהכסף יאבד את משמעותו במקרה כזה והעולם שלנו מושתת על הכסף, למעשה ישתורר כאוס גמור בעולם. כל הכלכלה תקרוס - אף אחד לא ילך לעבוד (למה שאדם ילך לעבוד אם אין לכסף שלו משמעות?) תוצאות - אין חשמל, אין תחבורה, אין תעשיות אוכל, אין..כלום למעשה. כל מה שנוכל לעשות זה לעשות חלופה בין דברים מידיים שנמצאים אצלנו ויש להם משמעות מיידית- סקס תמורת אוכל, אוכל תמורת סקס. סקס ואוכל, דווקא נשמע אחלה של עולם

Dragonaut

New member
שרשור מפסיק לקפוץ אחרי 72 שעות

או משהו כזה, והפורום מת אז כל השרשורים ישנים.

gurke

New member
כי

אם סוף העולם קרב, אף אחד לא ילך לעבוד (עבודה עושים בשביל להרוויח כסף לעתיד, אך אם אין עתיד..) אם אף אחד לא הולך לעבוד, אין לך מה לעשות עם הכסף שלך, ולכן אין לו משמעות.

למעלה