משחק נחמד

../images/Emo15.gif משחק נחמד

נכון שתמיד תהיתם מה לכול הרוחות מגיע לתיבת המכתבים של הדמויות? אז זהו, שמגיע לשם המון זבל! מעריצים שרוצים לשאול שאלות, דמויות אחרות שרוצים לחטט, אנשים בעילום שם שרוצים צומי, דמויות מסדרות אחרות שזקוקות לטיפים.... אין סוף. אז מה עושים? עונים. אני כתבתי כמה מכתבים, וגם עניתי עליהם. להיקארו: __________________ להיקארו שלום. שמי א ואני גר...ה באזור יפאני נידח, שאין סיכוי שאפחד יכיר. אני בחורה! ואנימעריצה שלך! אז... אמ... תעשה לי ילד? תתחתן איתי? בו נעשה עשרה ילדים! לאלא! בוא נברח למקום ממש ממש רחוק ונעשה המוןהמון ילדים קטנים וחמודים שאוהבים גו! אני חולמת עלייך בלילות מאמי נשמה כמפרעליך! בהמון אהבה, ד' בת 11. ________ לד'. תמצאי חיים! היקארו. ________________ להיקארו תקשיב. יש לי בעיה מאוד חמורה עם החבר שילי, וןפניתי אליך כי אני יודע שיש לך בעיה דומה. אני מאוהב בו, ממש ממש מאוהב בו. אבל אני לא יכול להגיד את זה כי זה יהרוס את מערכת היחסים שלנו שהיא ממש ממש יקרה לי.... אבל עדיין- אני אוהב אותו! נמאס לי להסתיר את זה מכולם.... שלך איסו... אה... איסוזקי. _____ איסומי, עליתי עלייך. אםן אתה אוהב את וואיה, אחלה. רק תדאג שאני אהיה בסביבה כשאתה מתוודה, עם מצלמה. רגע... למה אתה רומז?! אני אוקירה?! לעולם לא! היקארו ___________ להיקארו. אני אוהב את איסומי ואני חייב לספר לו. וואיה. נ.ב.ץ- למה אתה לא מתוודה שאתה אוהב את טויה? ____ שיהיה לך בכייף וואיה. אני לא אוהב את טויה. היקארו _____ להיקארו שלם. שמי אלמוני. יש לי שאלה לגמרי היפותטית אליך. אם, במקרה, היה מישהו, שהוא במקרה שחקן גו ממש ממש טוב, שפוגש שחקן גו ממש ממש טוב אחר, והם הופכים ליריבים אבל בעצם הם חברים ממש ממש טובים. ואם, באופן היפותי לחלוטין, השחקן הראשון מתאהב בחשקן השני? זו שאלה לגמרי לא מציאותית, רק חשבתי אולי.... מה יקרה אם השחקן הזה, שבכלל שלא קוראים לו טויה...קוראים לו.. אמ... טוני, מתאהב בשחקן השני שבכלל לא קוראים לו היקארו! בכלל לא! שבכלל קוראים לו היקאטו, שזה בכלל לא דומה להיקארו אפילו. בקיצור, אם אראחד מהם מתאהב בשניף, ואחד מהם מתוודה, איך היית מגיב אם אתה היית אמ... היקאטו? באופן היפותי ותיאורטי לגמרי! שלך, אקיר... אה.. אלומוני. נ.ב.ואם אלו היו אתה ואני-אה... טויה? ____ לאלמוני. באופן היפותטי, אם אני הייתי נגיד ההיקאטו הזה, והחבר היריב שלי היה מתוודה שהוא אוהב אותי אז הייתי מעיף אותו לכול הרוחות., ולמה כולם חושבים שאני וטויה....? אז אני חושב עליו בדרך הזו מדי פעם.... ופעם אחת היה לי חלום רטוב עליו, אבל רק פעם אחת! היקארו. תמשיכו בעצמכם.

Mor L

New member
../images/Emo6.gif

אוי קרעת אותי מצחוק!! אוי זה יותר מדיי.... "מה יקרה אם השחקן הזה, שבכלל שלא קוראים לו טויה...קוראים לו.. אמ... טוני, מתאהב בשחקן השני שבכלל לא קוראים לו היקארו! בכלל לא! שבכלל קוראים לו היקאטו, שזה בכלל לא דומה להיקארו אפילו. בקיצור, אם אראחד מהם מתאהב בשניף, ואחד מהם מתוודה, איך היית מגיב אם אתה היית אמ... היקאטו? באופן היפותי ותיאורטי לגמרי! שלך, אקיר... אה.. אלומוני. נ.ב.ואם אלו היו אתה ואני-אה... טויה?" זו פשוט הברקה!

../images/Emo15.gif ממשיכה בעצמי

לא צריכה טובות! להיקארו היקר שמי אקאנה, אני בת16 קראטיסית ותיקה, ואני מתה על גו. הבעייה שאף אחד לא רוצה לשחק איתי! ואני נשבעת שאני משתדלת לא לתת אגרופים בפנים של היריב שלי! זה פשואט הרגל כזה... ואני לא מכה חזק! אז פעם אחת נפלה למישהו שן... מה הבעיה?! תוכל לעזור לי? אקאנה _________ לאקאנה בנות שהולכות מכות זה לא בסדר. את צריכה להגיגמל מההרגל שלך להרביץ. ואז מישהו ישחק איתך. אולי. היקארו _____ להיקארו היקר אני פאנגרל שבעילום שם רוצה לחדעת מה התחושה לבדוק לאקירה את השקדים? _______ בפעם המליון! אני לא התנשקתי עם אקירה! ____ זו שוב אני, פאנגרל בעילום שם כן, בטח. ____ לכול שולחי המכתבים ההזויים! אחת ולתמיד! נכון שמדי פעם אני חושב כמה יהיה נחמד לתת לאקירה איזו נשיקה צרפתית הגונה. נכון שמגדי פען מתחשק לי לנשנש לו את התחת. נכון שפעם או פעמיים היה לי עליו חלום רטוב. אבל זהו! שום דבר מזה לעולם לא יצא לפועל! אני בסך הכול מתבגר! ההורמונים שלי לא בשליטתי! היקארו _____ היקארו היו לך חלומות רטובים עלי?! אקירה המזועזע _______- אקירה זה היה מכתב לכותבים המטורפים שלי , לא לך! _______ היקארו אם אתה אומר כך אז בסדר... אקירה נ.ב.- חלומות רוטובים?! ___________ לאקירה כן, כן הבנתי ת'נקודה נדסקס את זה בפרטיות ________ להיקארו יש לי בעיה חמורה במשחק הגו, זו בעיה נןראית! האצבע שלי ארוכה יותר מהאמה! אי אפשר להחזיק את אבני הגו ככה! מה לעשות? _______ לפלוני/ת תעשה/י ניתוח לקיצור האצבע ^.^ היקארו _______ אימל'ה ואבאל'ה היקרים אני שונא את המחנהף, אני אומלל ואני רוצה הביתה! הנכם העצוב נייג'ל ____ היקארו מי הדוור האידיוט הזה?! רגע... זה ממשחק המחשב של פנתר הוורוד! זהו! אני מרסק את המחשב שלך אקירה! תפסיק לשחק בדבר האידיוטי הזה! _______ שלום, שמי נ. הפנתר הוורוד במשימה בין לאומית הוא משחק גאוני! במיוחד המצרי המטורף ששר על מומיות ^.^ ________ היקארו: זה משחק מטומטם! אני ארצח את הבנאדם הבא שיזכיר אותו! ______

RaVeN IYI

New member
אמג XDDD מחנה צ'ילי וואווההה 333>

משחק גאוני! "חניטה פירושה הוא~ שמירה של הגוף~" אני כלכך מושפעת T_T; לא שיחקתי בזה שנים :X והשיר של בוטאן היה הכי יפה!!1 ושל הטאג' מאהל. תעשי לי קוקסינל, באמאשך.

../images/Emo15.gif אהלן אהלן אהלן!

ברוך הבא למצריים! אתה רואה את הנוף של הפרמידות? אחד משבעי פלאי עולם, ידעת? מי אוהב את התיירים חבוב? אני אוהב! עשה עסק טוב רק היום! אחח החום משפיע עליי! תעזרי לי לוסי אנימשוגע! השם "פה" מתאים לו. אהבתי את השיר של הסינים XD והטאג' מהל כזה עצוב. קוקסינל? בוורוד או בסגול? *ממשיכה להקשיב למנגינת הפפנתר הוורוד* היה לך גם את השני? לי כן! ילדה עכשיו בא לי לשחק בזה שוב >>; השיא שלי- מסיימת ת'משחק ברבע שעה. אני יודעת את כולו בעל פה! מהקטע של "שלום לך, פנתר, זוהי משימה חשובה ביותר" ועד ל"פנתר צר אופקים! עבודה היא *מסתבך ונופל מהחלון* עבודההההה!".

RaVeN IYI

New member
סגול, אני לא כזו פסיכית ם_ם

וסג XD לא היה לי את השני ;; תלווי לי ;;

Midori Chan

New member
אקאנה לא קראטיסטית X:

אם התכוונת לאקאנה מראנמה, לפחות. (
כזאת מותק.) אם אני לא טועה, לאומנות לחימה בראנמה קוראים קנדו. אקאנה מציינת את זה בפרק הראשון בפעם הראשונה שבה היא נלחמת בראנמה (הבת.)

Mor L

New member
?...wt

"אימל'ה ואבאל'ה היקרים אני שונא את המחנהף, אני אומלל ואני רוצה הביתה! הנכם העצוב נייג'ל ____ היקארו מי הדוור האידיוט הזה?! רגע... זה ממשחק המחשב של פנתר הוורוד! זהו! אני מרסק את המחשב שלך אקירה! תפסיק לשחק בדבר האידיוטי הזה! _______ שלום, שמי נ. הפנתר הוורוד במשימה בין לאומית הוא משחק גאוני! במיוחד המצרי המטורף ששר על מומיות ^.^ ________ היקארו: זה משחק מטומטם! אני ארצח את הבנאדם הבא שיזכיר אותו!" אוקיי........ אין לי מושג מה עכשיו קראתי.......... מי זה לעזאזל נייג'ל?? ומה זה המשחק הזה של הפנתר הוורוד?....

../images/Emo15.gif סלחי לאלוהי הבדיחות הפרטיות

אבל לפנתר הורוד היה משחק כזה... למחשב. שהוא נוססע בכל מיני ארצות בעולם כדי לפגוש הורים של ילדים גאונים שלהכו למחנה שלום עולמי בשם 'צילי וואה וואה', והכלב הרגע שוצה להפוך את המחנה למסעדת המבורבגרים לכלבים זה הוא מחליף אנשים ברובוטים וכאלו.... אז ציטטתי את המכתב שהוא מצא בבית של הילד האנגלי. אז בגלל שזה משחק כה אינטיליגנטי (מלא חידות דעע), אקירה מכור אליו מימי ילדותו. ויש שם מצרי מטורף ששר על מומיות וכל הזמן צועק שהוא משוגע.

RaVeN IYI

New member
הוא לא XDDD זה בצחוק ._.;

די אני רוצה לתת לך חיבוק משום מה XD!

Mor L

New member
די!!!

אל תבהילו אותי ככה!!! חשבתי שהפירוט דמויות כל כך מפורט שבאמת כתבו על אקירה הוא אוהב משחקי וידאו! כמעט התעלפתי!!!

rai kijimoto

New member
XD

*סוגדת לך* וגם לחלק השני שכתבת ^^ כדי לך להמשיך את זה, זה ממש יפה ^^

Dark Neko

New member
סתם כי משעמם לי המשך ../images/Emo41.gif

להיקארו שלום, שמי אקירה אהובך, אתמול גיליתי אחרי האמבטיה שהבגדים שלי נעלמו מהשידה ולא ידעתי מה לעשות יש לי רק חליפה אחת! ואני עירום עכשיו! מה לעשות?! ------- אקירה חברי, אני בדרך.. ------- היקארוווווווווו! חולה עחיך אחי! אפשר חתימה? (אגב קוראים לי סאקורה ואני מתה עליך! תעשה לי בישים?) ------- סאקורה אני נגמל מבנות כבר זרקתי את אקארי אני חייב לצאת לאקירה, מצטער, לא רציתי לשבור לך ת'לב, ובקשר לחתימה...איך בעיה תביאי לי פקס ;; (זה לא מצחיק אבל אני מוציאה עצבים)

Dark Neko

New member
מ-מה? ע----ערסים? O.O ../images/Emo41.gif

*רצה רצה רצה* *פוגעת בקיר* *נופלת* *ממשיכה לרוץ סביב עצמי*

למעלה