מפגשפורום.

../images/Emo15.gifמפגשפורום.

הפרטים עד עכשיו, הרגישו חופשיים להוסיף רעיונות, לבחור בסוף (שימו ת'אייקון הרצוי בכותרת
), לזרוק עוגות גבינה וכו'.
תאריך
אז ככה. יומשישי, יש שתי אפשרויות (אלא אם כן יש למישהו רעיון נסתר אחר): 1. ה-26.9 (
|*תו|) 2. ה-3.10 (
|*סביון|) 3. אחר (
|*ירח| - נא להציע בתוכן ההודעה איזה תאריך אתם רוצים
)
זמן
נראה לי ש-10 בבוקר ככה? בעצם אין לי מושג. אם אתם רוצים ב-10 בבוקר שימו בכותרת
(|*כן|), ואם לא, אז שימו
(|*לא|) ופרטו באיזה שעה אתם כן יכולים.
מקום
1. קניון (
|*שי|) - לא עקרוני כרגע *איזה* קניון. 2. בית של מישהו (
|*כסל|) 3. אחר (
|*בלון|) ...נא לפרט בתוכן ההודעה, בלה בלה בלה. אני אספור את הקולות אחורי זה...ו...זהו. בע. |התלהבות|

../images/Emo79.gif/../images/Emo142.gif; ../images/Emo45.gif; ../images/Emo77.gif/../images/Emo65.gif

1. אני אסתדר עם אחד מהם.
2. שוב, אני אסתדר גם עם שעה אחרת
3. לא יודעת למה, אבל בא לי להיות בנאלית ולחזור לשבעת הכוכבים...מוזר.
לא יודעת, אולי אפילו קניון אחר...בכל אופן, בא לי לראות סרט...אבל גם חוף הים יכולהיות חביב...בעצם, ככה בטיילת אולי? בת"א? כי אז אפשר גם לשבת קצת על החוף וגם סתם להסתובב או ללכת לבית האופרה וכאלה...
עמוק

Lorelai

New member
אני מבקשת הפעם יחס להודעה שלי

ביום שישי אין רכבות מהשעה 15:45! דבר שני, אייי אפשרררר לעשות מפגש ב-26 כי שמרית נמצאת על המטוס ושמרית מאוד רוצה להיות שם (כמובן היא גם מנהלת אז היא יכולה להגיד לא ואתם תהיו חייבים להסכים
). אותו דבר גם לגבי ה-3 באוקטובר. שמרית נמצאת באמריקההה שמרית לא יכולה לבוא. מה עוד רציתי להגיד.. אני מציעה שאם באמת עושים ביום שישי אז ב-19 בספטמבר. אם לא, אז בחופש סוכות! ב-16 באוקטובר (כי רק אז אני חוזרת
) זה יהיה מצוין כי זה גם יום חמישי ויש רכבות כללל היום.

אני לא יכולה ב-16../images/Emo122.gif

מכל האפשרויות האלה, אז אולי ב-19...
ונראה לי שזו באמת הברירה היחידה...אז בואי נראה אם יש מספיק אנשים שיכולים ב-19
בקשר לרכבות - בגלל זה חשבתי על 10, שזה יחסית מוקדם (ככה גם נסיים יותר מהר ואנשים יוכלו לעלות על רכבות...) - למרות שהבנתי שחלק מאתנו לומדים ביום שישי (אמנם יום קצר)...אז שוב, נחכה גם לתשובות אחרים.
רק לצומית (
) כולם - בתאריכים, שימו
/
בנוגע ל-19. תודה וסליחה
....רוצה אמריקה

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ה- 19 נשמע בסדר, אבל יש לי ביצפר.
ו... אני מסיימת רק באחת (אלא אם כן יהיה לי מזל יוצא דופן וישחררו אותנו במפתיע בעשרה ל-12...
), ועד שאני אגיע לאיפה שזה לא יהיה, יהיה כבר אחת וחצי - שתיים, ואז כמה זמן יהיה לי שם? שעה?
הייתי מבריזה, אבל אין צריכה הסעות, ולא נראה לי שאימא ואבא יתמכו בהברזה.
אקיצקץ- הכל תלוי.
תלוי במתי זה יגמר, תלוי בכמה זמן ייקח לי להגיע למקום שתקבעו, תלוי במורה לצרפתית, תלוי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo176.gif

זה חודש ממש עמוס, ספטמבר!

Lettuce Girl

New member
../images/Emo31.gif שמריתוש, זה לא הולך ככה.../images/Emo15.gif

*מוחה* ו.. יום חמישי אנחנו לומדות... אזזזזז... לא.

frikin shin

New member
אוף!!!

אני שונאת את זה שאני לא יכולה להשתתף בשרשורים האלה אף פעם

Sweet Misery

New member
../images/Emo31.gif בקשר לשעה.

לא משנה לי מתי, רק לא בסוכות, וגם לא משנה לי איפה... רק שאני דווקא כן לומדת בימי שישי.

blue dragonfly

New member
../images/Emo45.gif?~../images/Emo31.gif~../images/Emo65.gif

אממ אני חושבת שזה יצא בסדר, אבל לדעתי עדיף בחופש סוכות
לימודים
אולי אני אוכל להבריז, אבל קשה להשלים מתמטיקה
ים

YaLdoNet 4 EveR

New member
תקשיבי בננה.. ../images/Emo4.gif../images/Emo176.gif

(זה כמו בננות של הזקנים, רק ביחיד.
) אני יכולה רק אחרי יום שישי ה-3.10... -_- ואם זה יהיה אחרי זה אני אשתדל הכי שבעולם להגיע! כי זה פשוט חודש ארגון החודש הזה, והכל כל כך עמוסססס לי..
וב-3.10 אני אהיה בצפון.. אוקצור אני מאודדד בעד 10 בבוקר (שעה נפלאה). והמקום עדיף לי קניון...

אוקיי תראו..

לי אין בעיה בתאריכים שאמרתן כאילו אני פנויה ביום שישי.. אבל כן יש לי לימודים אז אני לא יכולה ב-10 בבוקר (אלא אם כן אני לא אלך לביצפר אבל אבא שלי בבית ולא בעבודה אז לא נראה לי שיש סיכוי).. אבל מה אפשר לעשות בכלל ביום שישי הרי אחרי הצהריים הכל סגור אז מה אפשר לעשות.. תראו אם זה לא יצא אז פשוט נקבע בחופשת סוכות..

למעלה