לאיתי

../images/Emo15.gifלאיתי

אז מחקת את השרשור...ולא ענית על ההודעה שלי...מעניין למה.... איך לא כשכולם נגדך... בטח ציפית לתגובות אחרות... מה חשבת שהאמת לא תתגלה?! אז זהו שהיא כן...יאוווווווו אלוהים כמה צביעות... אם אתה רוצה לסגור לא יעזור אם תמחוק את השרשור... זה לא יישנה מה שחושבים עליך.... מעניין למה כשכתבתי את האמת מחקת את השרשור...באמת מעניין יש לך משהו לומר בקשר להודעה שכתבתי? בקשר לאמת? ואם לא שמת לב היו כמה תגובות המומות... ואתה יודע מה איתי אם בא לך תחסום אותי... מי שרוצה לדעת את האמת שייפנה אלי או אל JT במסר הוא לא יכול למחוק את זה משם... אולי תמחק גם את זה.... אבל אני לוקחת את הצ'אנס....

this is me then

New member
אני מחקתי כי זה לא היה כל האמת..

jt שלחה לך רק מה שהיא מתחייבת לעשות, היא לא שלחה מה שאני התחייבתי לעשות
ואני רשמתי לה בפירוש שאם משהו לא נראה לה שישר תגיחד ושנינו ביחד נסכים על תקנון

../images/Emo15.gifאין לי את זה עכשיו....

אתמול היה לי את זה... יאיייייי יורד ברד יאיייייייייייי

קררררררררר לייייייייייייייייי

ואני לא יודעת להפעיל ת'חימום גרררררררר וכואבות לי הרגליים מלרוץ בבית בניסיון להתחמם חחחחחחח *בלי קשר גם נתקעתי בקיר חח* אני מוכשרת הא??? חחחחחח חפיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני במצב רוח טובבבבבבבבבבבבב טוב מדיייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחח 10 ימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יייייאאאאאאאייייייייייייייייייי

QueIronia

New member
|גאונה|../images/Emo70.gif

רצה כדי להתחמם
נתקעת בקיר
חכי שהמורה לספורט שלי ישמע את זה... היום הוא אמר שאני ויגאל מפגרים (ואז מישהו מהכיתה שלי הוסיף שרק אני מפגר
) ושאנחנו בעייתיים (זה רק אצלו
)... אמרתי לו שגם אחרי שהוא ימות אני ארדוף אותו |חיוך עם שיניים ענקיות כמו באייסיקיו| והיום היה מבחן בדילגית (כן. דילגית. כיתה י"א.), והמורה הוציא לי דילגית כחולה, אז אני אמרתי לו - אני רוצה כתומה. חטפתי על זה בוקס קטן (ממש קטן) בבטן, אבל גם קיבלתי את הכתומה
|מאושר מעצמי| ואז אותו מורה לספורט השגיח על המבחן בהיסטוריה... אין לי מילים כדי לתאר מה היה...

this is me then

New member
חחח חכו שתשמעו מה קרה לי..

אני כזה הלכתי בהליכון בבית(למי שלא יודע שזה שכזה רצים על זה וזה הולך אחורה) וראיתי בדי וי די את the reel me, התכופפתי שנייה להרים את השלט כדי להעביר קליפ ותפאום אני התחלקתי והשתפשפו לי הרגליים ועוד עפתי על הגב
וזה עכשיו כואב לי רצח חחחח

QueIronia

New member
חבר שלי פעם התערב עם מישהו../images/Emo26.gif

הוא שם את ההליכון על המהירות הכי גבוהה, ואמר שהוא יכול לרוץ בלי להחזיק עם הידיים... הוא עף על ההליכון ואז אחורה וכל הרגליים שלו השתפשפו |אאוץ'|

this is me then

New member
חחח בול מה שקרה לי../images/Emo70.gif

ממש השתפשפו לי כל הרגלים וזה כזה אדום כזה בולט ומוזר.... ועוד גם השתפשף לי הגב חחחחחח ועוד אבא שלי חוזר מהעבודה וכזה שם על זה אלכוהול
וזה התחיל לשרוף אשששששש

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifכמו אששששששששששש

אש על הפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (או אש על הרגליים?!חחח)

Lopezit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה עקומיםםםםםםםםםםםם נעמה את זוכרת תפעם האחרונה שהיינו אצלך על ההליכון????????? זה היה שהדלקנו אש ואז בעל הבית העיף אותנו חחחחח

למעלה