~כתבה ללא כותרת אבל היא עם ביל~
איזה מסר מעביר השיר 1000 ימים? חוויתי את השיר הזה בערב, כשהיה לי עצוב, בשביל להקל על מה שהיה לי בלב. לפעמים יש לי כזה רושם שהכל נגדי, כאילו שמישהו מפריע לנו להשיג את המטרה שלנו. צריך להרים ידיים? כמובן שלא! המכשולים בחיים לא צריכים לגרום לנו לרצות להשיג את המטרות שלנו. צריך להיות אמיצים, לעמוד על המשמר ולנוע נגד הרוח, אפילו אם הכל רע. (אתה חפרן!!!!) "אנחנו צריכים לעבור עוד 1000 ימים וסוף סוף נהיה חופשיים" אומר הפזמון בשיר.
האם יש לך מוטו להתקדמות בחיים? "אם אתה אמיץ, אז אין שום דבר בלתי אפשר." אמא שלי, שמתעניינת באמונות, הרבה פעמים אמרה לי את זה. הפכתי את הפתגם למוטו בחיים שלי. בתור ילד, חלמתי לשיר, ונלחמתי בכל הכוח להשיג את זה. אפילו שבעייני אנשים מסויימים, זה נראה מאבק לשווא.
מה אתה רוה להגיד עם זה.. טום, אחי התאום ואני גרנו במקום קטן במזרח גרמניה, בלוייטש. שם כולם היו כאחד. בשדה הנקי שני ילדים בני 10 נראו מדהים: טום עם הראסטות, ואני באותו הזמן עם השיער האדום שלי, ועוד מנגנים רוק, זה דיי לא מתאים בכזה מקום. הרבה פעמים שמענו שאנחנו לא מבינים כלום. אבל לנו היה את החלום לעשות מוזיקה, מוזיקה משלנו. היום אנחנו שרים באצטדיונים האירופאים הכי גדולים. אנחנו היינו טועים אם לא היינו נלחמים על החלום שלנו. (התשובה הזאת ריגשה אותי, ברצינות.)
אתה אף פעם לא מרים ידיים? אני בטבעיות שלי אף פעם לא מתייאש ברגעים הכי גרועים של החיים. אפ אני צריך לסרב למשהו, אז זה רק בגלל שזה באמת נחוץ לעשות את זה. לצערי הרב ולצערם של המעריצים הצרפתיים, זה קרה באוקטובר שעבר. אני מדבר על הביטול ברגע האחרון של ההופעה בבריסל ובמונופול.. (יש כזאת עיר בצרפת מונופול?!?!?!) האכזה של המעריצים נורא נגעה בי, אף אחד לא יכול לתאר לעצמו עד כמה! הרופאים שמו אותי מול בחירה: או להירפא או איבוד מוחלט של הקול.
אתה גם מרגיש מקופח ברגעים מסויימים של החיים? האמת שקורה, הדברים משתנים לגמרי בלי שום התרעה. לפעמים זה נורא מבלבל אותי. אבל אני לא אוהב כאלה דברים(צוחק)! אני תמיד אעשה הכל בשביל שהכל יהיה טוב! (מישהו מוכן להסביר לי, וואטס דה פאקינג קשר לשאלה?!)
אם בשביל ההצלחה היית צריך להשתנות, היית עושה את זה? למכור מיליוני אלבומים לא נותן לי אושר גדול. אני- אומן, לא בית חרושת. אם הייתי צריך לבחור בין כל הזהב שבעולם והמעריצים לא הייתי משתנה לרגע אחד. הבמה זה מה שגורם לי לרעוד! והצלחה לא תשנה שום דבר, להפך. החוב שלי, זה היחס כלפי המעריצים שתומכים בלהקה, בכל מצב. אני אף פעם לא אבגוד בהם.
האם אתה חושב שיש לך נשמה של מורד? האמת שאני די עקשן. אני גם נורא עצמאי, כמו טום. מגיל צעיר אמרנו את מה שאנחנו חושבים ועשינו את מה שרצינו. ככה התחנכנו. אבל אני לא חושב שאני מורד. חוסר משעמת או אי הקשבה אף פעם לא היו ב"אני מאמין" שלי. אני רוצה להיות חופשי בשביל לעשות דברים שאני חושב שאני צריך אותם אפילו אם הם חסרי חשיבות. אני פשוט רוצה להיות אני עצמי.
חוץ ממוזיקה, מהם תחומי ההתעניינות שלך? מתי שיש לי זמן פנוי אני אוהב להעיבר אותו עם המשפחה, להיפגש עם חברים או סתם לטייל. בכללי דברים פשוטים שעושים בני גילי..
הידעתם?
ביל חושב שהחיסרון הכי גדול שלו שהוא פטפטן.
למרות לוח הזמנים הצפוף של ביל ואחיו התאום הם מצאו זמן בשביל לחדש את הלימודים שלהם.
עוד כשהוא היה ממש קטן, ביל כתב את השיר הראשון שלו Leb Die Sekunde, רק בגיל 10!
כוכב הרוק הצעיר יוצר את הבגדים שלו עם הסמל של טוקיו הוטל.