יורקישייר

moruush

New member
../images/Emo15.gifיורקישייר

מישהו ידוע איפה אני יכולה להשיג יורקישייר גזעי עם תעודות במחיר זול? [לא סביב ה3000]?
ועדיף שיהיו ננסים.

Bakura

New member
עדיף שיהיו ננסיים? מה את חושבת, שהם באים

בגדלים שונים?
למה לחוץ לך להשיג דווקא יורקשייר עם תעודות?

איל35

New member
לצערנו הרב כן, מרביעים יורקים גמדים

ממיטב מטחנות הגורים הנאלחים, מספקים דרישה לפגמים כלביים. אלו מן הסתם כלבים לא מתועדים פאר המטחנות המספקות דרישה למוטציות כלביות...

shirili

New member
הוא צודק יש גדלים שונים ליורקי

יש את הסוג הגדול יותר שהם כלבי עבודה כביכול ואת הסוג הקטן קטן קטן קטן שהם עדינים יותר יש היבדל גדול בעייני בין הסוגים אבל אני אומרת שאם כבר לקנות כלב במחיר כזה אז שיהיה הטופ שבטופ וכמובן שנקבה..... אז הנה מצאתי לך משהו !!!! טופי,זכר מגזע היורקשייר טרייר,עם תעודות,בן לשושלת אלופים בן 4 שנים,למשפחה שמתחייבת להעניק לו אהבה.פרטים בטל.052-4368738 כלב זכר מגזע הפודל,עם תעודות,גודל בינוני,צבע אפור ,בן 6 שנים,נהדר עם ילדים,חכם ,מחונך לצרכים וממושמע.לבית שיאמץ אותו בחום והרבה אהבה.לפרטים:טל.052-4368738 כלב זכר מגזע היורקשייר טרייר,בן 8 שנים,עם תעודות,משושלת אלופים,מחפש בית חם .לפרטים:טל.052-4368738

moruush

New member
תודה, אבל רציתי גור

בעצם, לא חשוב עם תעודות או לא. אבל שיהיה גזעי וננסי. [יש אפשרות לעזור לי?]

shirili

New member
גור עולה הרבה כסף כי יש לו ביקוש

זאת לא בעיה להביא גור ללא תעודות אבל רק שתדע לך שאני מכירה הרבה יורקשיירים שיש להם אין ספור פגמים ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.

shirael

New member
אני אנסה לסכם בקצרה:

יש המון ביקוש לקטנטנים, אז אנשים שהכסף בראש מעייניהם מרביעים כלבות ללא ביקורת, עם כלבים שנראים כמוהן. אז מתקבלים גורים שנראים כמו הגזע, אבל כמו שאם תקחי בני אדם שכל הבני דודים שלהם התחתנו ביניהם ותקבלי אחוז הרבה יותר גבוה של פגמים (=מומי לב, מחלות שונות ומשונות, היו פה בפורום למי שזוכר רביעיית גורי פודל שנולדו בלי רגליים... כאלה פגמים), אותו דבר עם כלבים - אם מרביעים בלי ביקורת, מקבלים כלבים שאולי נראים כמו הגזע, אבל לאו דווקא מתנהגים כמוהו (כי אף אחד לא בדק אם האישיות של ההורים טיפוסית לגזע שהם אמורים לייצג), וגם עלולים לחיות מעט מאוד זמן (והיו פה המון סיפורים כאלה) בגלל פגמים גנטים. יש לך בדיוק שתי אפשרויות: אם חשוב לך כלב גזעי, רק, אבל רק דרך רכז הגזע, גור מתועד. כן, זה יעלה לך הרבה כסף. אם את רוצה כלב קטן, אני לא יודעת אם יש לך מושג שאלפים, כן ממש אלפים של כלבים קטנטנים ומתוקים, בריאים וידידותיים, נמקים במכלאות כשהדבר היחיד שלא בסדר איתם זה שהם נולדו למשפחה שלא ידעה מה לעשות איתם, או שלא עניין אותה מה יהיה איתם. הכלבה שלי היא אחד היצורים היפים ביותר שקיימים לדעתי, ואנשים לא מאמינים לי שגם היא נרקבה בכלוב בצער בעלי חיים במשך חודשים. אז לדעתי תוכלי למצוא מאוד בקלות כלב שיהיה בדיוק כמו שרצית, ותצטרכי לשלם רק כמה מאות שקלים, שגם יכללו לך חלק מהחיסונים ועיקור\סירוס, תלוי איפה. לכי למכלאה, תצילי חיים.

moruush

New member
ובמקמות כאלו אני אוכל למצוא

יורקישיירים? זה הכלב היחידי שאמא שלי הסכימה, וגם אז, שיהיה ננסי. במכלאות כאלו כמו SOS יהיה ניתן למצוא כאלו?

Bakura

New member
אמא שלך רוצה שיהיה לכם כלב קטן?

זה בסדר, בכלביות יש המון כלבים זעירים ביותר. למה דווקא יורקשייר טרייר? היא יודעת כמה עבודה משקיעים בטיפוח שלו?

SCRATCHER

New member
אם מה שחשוב זה קטן, זה לא בעייה למצוא

הכלבה שאימצתי מצער בעליי חיים שוקלת כרגע 3 וחצי קילו (פחות 50 גרם) וזה גם רק בגלל שאני מפטמת אותה. היא פינצ'רית ננסית נעורבת בצ'יוואווה.

Ultra marine

New member
3 וחצי ק"ג? ../images/Emo6.gif

ואי ואי, היא ממש שמנה! תורידי קצת מהשוקולדים לכלבים שלא יהיו לה חס ושלום בעיות במפרקים
מדהים אותי שיש כלבים במשקלים האלה. זה ממש פיצי!

SCRATCHER

New member
חשוב מאוד שיהיה עם תעודות!

מישהו יכול לצרף את המאמר על מטחנות הכלבים?

moruush

New member
מטחנות? ../images/Emo12.gif

ולא, זה דורש הרבה טיפול בטיפוח?

Ultra marine

New member
אסור לקנות יורקשייר טרייר בלי תעודות!

זה פשוט פשע ועברה!!!! כלבים כאלה מורבעים בלי סוף במטחנות גורים! (תוכלי לראות קישורים בפורום למה זאת מטחנת גורים! בקצרה, לוקחים נקבה, מרביעים אותה כל ייחום, בהקבלה, כל מחזור, לא נותנים לה תנאי מחיה, היא חיה בתוך כלוב רשת בכדי שלא יצטרכו לנקות את הצרכים שלה ושהם פשוט יפלו מטה. הכלבים לא זוכים בסוציאליזציה הם פשוט מנותקים מהסביבה בתוך הכלוב הזה. אין יד מלטפת, אין חיסונים, אין טיפולים כלום! התעללות לשמה!) כשכלבים מורבעים במטחנת גורים העלות שלהם זולה יותר כיוון שלא משקיעים בהם שקל! מקבלים את האוכל הכי זוועתי שיש ולא מטופלים אפילו לרגע. הכלבים סובלים על פי רוב מבעיות גנטיות שיעלו לך הרבה מעבר ל- 3000 ש"ח ברבות השנים. כלב גזעי יעלה לך סביבות ה- 800 יורו / 1000 $. כן זה מחיר גבוה! אבל הוא שווה את זה אם את באמת מעוניינת בגזע. חשוב לציין שבניגוד למרבית הגזעים ליורקשיר טרייר יש שיער ולא פרווה. מה שאומר שאם לא תברישי אותו יום ביומו יהיו לו קשרים / ראסות (יהיה לך מוש בן ארי קטן בבית...) לא שאני פוסלת! יש הרבה אנשים שנהנים ממגע הפרווה, נהנים מההשקעה והטיפוח וזה עושה להם את זה לגמרי! ואשרם! פשוט צריך להיות מודע לכך מראש. לגבי ה"ננסי" הגן של הננסות הוא גן לא רצוי שאיתו יכולים להופיע עוד בעיות גנטיות. היורקי עצמו הוא כלב די קטן, אפילו מאוד קטן... זה בערך חצי מהצוואר של הכלבה שלי... לא יודעת למה את צריכה כלב בגודל של גרב.. אם הגודל של היורקי גדול לך א יכולה ללכת על צ'יוואווה... לדעתי, הכי טוב תעשי אם תקחי כלבון חמודון שיעשה לך את זה לגמרי מעמותה הקרובה לביתך. יש המון כלבים (בוגרים/גורים) שמשוועים לבית. תוכלי למצוא אחד שאולי לא יהיה יורקי גזעי אבל הוא יהיה הכי גזעי (=מגניב) בשבילך! וזה בא מפי בעלת כלבה גזעית שהוציא הרבה מעבר ל- 3000 ש"ח ברכישה. אבל זאת עשיתי ביודעין ובשמחה (וכאב בבנק). אם בכל זאת בא לך על גזעי אנא ממך, פני לרכזת הגידול, שמה יולנדה מגל. מס' הטלפון שלה: 0545/220169 תוכלי גם להכנס לאתר הבית של החוג לזעירים: http://www.toysgroup.co.il/ וכמובן, תוכלי ללכת לתערוכה ולהתרשם מהכלבים. יש את תערוכת הכלבים הבינלאומית במעין חרוד ב- 8/9/07 ויש תערוכה אך ורק לכלבים זעירים (ביניהם היורקי) ב- 27/10/07 במושב צופית. אשמח לענות לך על עוד שאלות במידה ויהיו. שיהיה בהצלחה. ואנא ממך, חישבי טוב לפני שאת רוכשת כלב. ,

למעלה