הפרנקלין

../images/Emo15.gifהפרנקלין

הפרנקלין לא ייצא החודש. כי נשלחו אלינו רק 2 כתבות ומדור 1. אני רוצה להבהיר לכם שכל מי שכתב אי-פעם מדור.. התחייב על זה שהוא יכתוב כל חודש מדור לעיתון! מדור זה פינה שהוקצתה לנושא מסוים שחוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב.. לא פעם אחת וזהו. ביי. במקום זה, אנחנו נפרסם את הפרנקלין בסוף יולי או אפילו באמצע שהנושא הראשי שלו יהיה "החופש הגדול". תודה רבה רבה למיכל וירדן- צל"ש גדול שיזכר לנצח כי הן היחידות ששלחו כתבות ומדורים. רעיונות לכתיבה:
החודש (יולי), יש יום הולדת לגברים של הסדרה: מיילו (8 ביולי), ג'ארד (19 ביולי) ואדוארד (21 ביולי) אז אפשר לעשות משהו מרוכז על שלושתם.. כרמל הייתה אמורה לעשות את זה אבל בגלל שהיא התבטלה אתם רשאים לקחת את הנושא הזה ולעשות איתו משהו- רק תשלחו מסר בשביל שנדע מה תפוס ומה לא.
אנשי המדורים- עומר, כרמל, שירי וכל השאר שאני לא זוכרת עכשיו.. לעבוד לעבוד לעבוד! וכמובן, רעיונות משלכם יתקבלו בברכה. את הכתבות והמדורים יש לשלוח לכתובת: [email protected] ועוד משהו.. שולחים את הקובץ כקובץ וורד (doc) ולא כ-html. בראש הכתבה/מדור, בבקשה ממכם, תכתבו מי כתב את הכתבה/מדור+אי-מייל והכינוי בפורום. למשל אני: "שמרית לבבי (מ כ ו ש פ ת) [email protected]" זה הכל.

The Pink Dragon

New member
../images/Emo15.gif

סורי שלא הכנתי את המדור שלי... התוכנה קצת השתגעה ולא יכלתי להשתמש בה עד אתמול שהתקנתי אותה מחדש..
. זה יהיה מוכן בקרוב.

PURPLE CHICKEN

New member
*sigh*

תודה על הצל"ש, נראה לי.
אממ... את המדורים שלי עשיתי, ו... אני נורא נורא רוצה לכתוב כתבה, אבל אין לי רעיון.
אני יודעת שהצעת פה רעיון, אבל זה לא מושך אותי ואין לי כ"כ רעיון איך לעשות את זה, ואני יודעת שאני יכולה לכתוב כתבה טובה רק על משהו שמושך אותי.
אז... אם למישהו יש רעיון- הוא יתקבל בברכה.

אממ.. ה-4 ביולי? ../images/Emo12.gif

איך הם חגגו?
למרות שדיי מחזרנו את זה פה בפרנקלין..

PURPLE CHICKEN

New member
ממממ...../images/Emo4.gif

אני מעדיפה יותר בכיוון של ניתוח וביקורת ו... את יודעת, סגנון ה"על תמימות, מציאות וחיות אחרות".
חוצמזה, ממש אין לי רעיון איך לעשות את הכתבה על ה-4 ביולי.

../images/Emo9.gif

מש'ו שלא כל כך קשור: יש לי את שני הפונטים של הפרנקלין על המחשב, וזה עדיין נראה נורא. ז"א, זה מחורבש והכל... אי אפשר לשנות את האתר?
או איך שלא קוראים לזה?
כי אני יודעת שרוב האנשושיות בפורום לא יכולות לראות את הפרנקלין...
וזה כבר מתחיל להיות מעצבן!

blue dragonfly

New member
../images/Emo45.gif

זה באמת די מציק, אי אפשר לעצב את דזה בפונט שיש לכולם?

PURPLE CHICKEN

New member
ממממ...

אני לא רוצה לדבר בשם הדר, אבל אני כמעט בטוחה שאת האתר והשרת וכל העסק אי אפשר לשנות.
אפשר להשתמש בפונטים שיש לכולם אבל זה יהיה פחות יפה. בכל מקרה, זאת כבר החלטה של הדר בלבד.

יש לי את שני הפונטים במחשב,

וזה לא עזר כלום.
אי אפשר אולי לעזות את בשרת אחר...? באיזה שרת משתמשים פה בכלל!?

Sweet Misery

New member
אני מניחה שאפשר לשנות...

אבל תסלחו לי כשאני אומרת שאין לי כוח וסבלנות לשבת ולשנות את הכל. סורי.

הולד איט רייט ד'ר!

אני לא התלבטתי בקשר למדור, פשוט חשבתי שהתאריך אחרון לשליחת מדורים וכתבות יהיה יותר מאוחר, וזה לא היה ככה... אחרי זה באמת אמרתן שהדד ליין הוא יותר מאוחר - אבל לא היה לי זמן לעשות את זה... אז לא התלבטתי - אני עושה ת'כתבה.
תודה.
המדור - את ומכלול (או אחת משתיכן
) אמרה לי שמיש'ו אחר יכול גם לעשות את המדור - לא רק אני. תלוי מי ירצה ו/או מי יקח ראשון. אני אשלח לך את הכתבות והמדורים כנראה מחר, או אולי מחרותיים. תלוי בזמן שיש לי...

Blizzard Beach

New member
אממ...../images/Emo94.gif

רציתי נורא לכתוב כתבה אבל לא היה לי איידיר. אולי מישהו ותיק יותר בפורום יעשה פאנפיקפורום, או איך שלא קוראים לזה
. אז מי עושה את זה על הימי הולדת
אם אין מתנדבים, אז יש
*מנסה לרמוז משהו*.

למעלה