מ כ ו ש פ ת
New member
../images/Emo15.gifהפרנקלין
הפרנקלין לא ייצא החודש. כי נשלחו אלינו רק 2 כתבות ומדור 1. אני רוצה להבהיר לכם שכל מי שכתב אי-פעם מדור.. התחייב על זה שהוא יכתוב כל חודש מדור לעיתון! מדור זה פינה שהוקצתה לנושא מסוים שחוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב.. לא פעם אחת וזהו. ביי. במקום זה, אנחנו נפרסם את הפרנקלין בסוף יולי או אפילו באמצע שהנושא הראשי שלו יהיה "החופש הגדול". תודה רבה רבה למיכל וירדן- צל"ש גדול שיזכר לנצח כי הן היחידות ששלחו כתבות ומדורים. רעיונות לכתיבה:
החודש (יולי), יש יום הולדת לגברים של הסדרה: מיילו (8 ביולי), ג'ארד (19 ביולי) ואדוארד (21 ביולי) אז אפשר לעשות משהו מרוכז על שלושתם.. כרמל הייתה אמורה לעשות את זה אבל בגלל שהיא התבטלה אתם רשאים לקחת את הנושא הזה ולעשות איתו משהו- רק תשלחו מסר בשביל שנדע מה תפוס ומה לא.
אנשי המדורים- עומר, כרמל, שירי וכל השאר שאני לא זוכרת עכשיו.. לעבוד לעבוד לעבוד! וכמובן, רעיונות משלכם יתקבלו בברכה. את הכתבות והמדורים יש לשלוח לכתובת: [email protected] ועוד משהו.. שולחים את הקובץ כקובץ וורד (doc) ולא כ-html. בראש הכתבה/מדור, בבקשה ממכם, תכתבו מי כתב את הכתבה/מדור+אי-מייל והכינוי בפורום. למשל אני: "שמרית לבבי (מ כ ו ש פ ת) [email protected]" זה הכל.
הפרנקלין לא ייצא החודש. כי נשלחו אלינו רק 2 כתבות ומדור 1. אני רוצה להבהיר לכם שכל מי שכתב אי-פעם מדור.. התחייב על זה שהוא יכתוב כל חודש מדור לעיתון! מדור זה פינה שהוקצתה לנושא מסוים שחוזרת על עצמה שוב ושוב ושוב.. לא פעם אחת וזהו. ביי. במקום זה, אנחנו נפרסם את הפרנקלין בסוף יולי או אפילו באמצע שהנושא הראשי שלו יהיה "החופש הגדול". תודה רבה רבה למיכל וירדן- צל"ש גדול שיזכר לנצח כי הן היחידות ששלחו כתבות ומדורים. רעיונות לכתיבה: