המתחרה

LoLo16

New member
../images/Emo15.gifהמתחרה

אני אישית מאוד אוהבת את הפרק הזה כי הוא מראה לנו עוד מהעבר של לויס, וגם עוד גבר שהיא אהבה (אם אתם זוכרים את קלוד) שחמק מידיה ופגע בה. + הריב הרציני הראשון של ל"וק! למרות שהוא היה מבויים מהצד של קלארק..
אז מה אתם חושבים על הפרק? אפשר לקרוא את התקציר באתר המצויין של אביה.

aviatiko

New member
הערות ../images/Emo45.gif

תודה על פתיחת השירשור, ההמלצה וההכוונה לאתר שלי, זוהר. אני אהבתי את העובדה שדין סטוקוול מופיע בפרק - אני אוהבת אותו עוד מימי "זינוק לאתמול" בכבלים. בואו נראה... מה עוד... אה כן - הצד התחמני של קלארק מתגלה יותר - והוא מצליח לשקר ללויס בנוגע למשהו נוסף מלבד סופרמן - לפחות לזמן קצר.
אהבתי גם את הקטע בו לויס מוצאת את פרי בארון בדירתו של קלארק ואיך ששניהם מזדרזים להסביר לה שזה לא מה שהיא חושבת.
הציטוט האהוב עליי חייב להיות זה: Lois: So, you mean that I have been having all these feelings for nothing? Clark: Waht feelings? Lois: Forget it, I´m not feeling them anymore. אם אינני טועה זו הפעם הראשונה שלויס מתקרבת להכרה ברגשותיה כלפי קלארק אבל כמו שלויס אומרת בפרק אחר: Lois: You can fly. I can stay mad. It´s a gift. (אחד הפרקים האהובים עליי Just Say Noah). ולויס נותנת לכעס שלה להשתלט מחדש ומדחיקה את הרגשות המדוברים.
(
רמז
) כל מי שרוצה מוזמן לחוות דעה ולתקן כל טעות אפשרית בהודעה זו.

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבת את הציטוט הזה...
אני גם אוהבת את הציטוט הזה, שלויס אומרת לקלארק על לינדה: You would fly her to the moon, if you could!

למעלה