הממ... כבר הרבה זמן שלא העלתי לכאן ציור בלי לקבל עליו תגובות. מתוך פחם החדש.
E evil i New member 5/12/06 #1 ../images/Emo15.gifהממ... כבר הרבה זמן שלא העלתי לכאן ציור בלי לקבל עליו תגובות. מתוך פחם החדש.
J j i m m y New member 6/12/06 #6 אין לה אגן בכלל הרגליים יוצאות ישר מהבטן כמו שני בגטים שתקועים בלחם לבן או משהו כזה בשביל אגן צריך שהמפשעה תרד יותר למטה
אין לה אגן בכלל הרגליים יוצאות ישר מהבטן כמו שני בגטים שתקועים בלחם לבן או משהו כזה בשביל אגן צריך שהמפשעה תרד יותר למטה
H Hubert Hubert New member 6/12/06 #9 הכוס שלה גבוה מדי, הוא צריך להיות קצת יותר למטה. זהו, עכשיו גליה תמחוק לי את ההודעה כי כתבתי כוס ):
E evil i New member 6/12/06 #16 לעזאזל!!!! אני שונא כשהספל יוצאת גבוה מידי! עכשיו אני צריך לצייר את הכל מחדש!!!
J j i m m y New member 6/12/06 #10 במצב הנתון (כפי שציירת) לא אמורים לראות את המרווח בין הרגליים באזור המפשעת. מכיוון שרואים, זה גורם לרגליים להראות כמו בגטים שתקועים בלחם לבן.
במצב הנתון (כפי שציירת) לא אמורים לראות את המרווח בין הרגליים באזור המפשעת. מכיוון שרואים, זה גורם לרגליים להראות כמו בגטים שתקועים בלחם לבן.
H Hubert Hubert New member 6/12/06 #12 אם דורית מיה גור היתה רואה את זה היא היתה מפליקה לך! לפי הטסנדרטים של בית ספר ג'ו קיוברט בארה"ב, לצייר למישהו אחר על הציור זה בערך כמו לאנוס לו את החתול.
אם דורית מיה גור היתה רואה את זה היא היתה מפליקה לך! לפי הטסנדרטים של בית ספר ג'ו קיוברט בארה"ב, לצייר למישהו אחר על הציור זה בערך כמו לאנוס לו את החתול.