אלונית 2006
New member
../images/Emo15.gif החייאה+הנשמה לפורום!
ושם המשחק הפעם הוא... על מה לעזאזל אתה מדבר?! ובנימה מאוד ידידותית זו, הרשו לעמיתיי היקרים
- באגי מאומצי,
- טומטום הנחמד ו
- ומיכאל-הקפל-אשוח, להסביר לכם איך משחקים.
- תשקיבו טוב לניצנע, היא רוצה לתת לפורום הנשמה!
- וואו זה יהיה קשה להנשים מחשב...
- באופן מטאפורי, טומטום.
- אה... מזה מטפרורי?
עזבו.
-אז החוקים הם כאלו: אני לדוגמא, אהיה שחקן א. ואני מביא את המשפט "גו זה כמו ראמן- רק פחות טעים"
- הא?!
אני לדוגמא, שחקן ב, משרשר לשחקן א: אתה מדבר מהפה של היקארו, אחרי הפעם הראשונה שנתנו לו לשתות סאקי, ואחרי עשרים קערות של ראמן. הוא אמר אתץ זה לאקירה אחרי שאקירה התלונן על כמות האוכל שהוא אוכל. |מטבל| לא הבנתי. מרוב בלבול נכתסתי מטבל! לא פייר!
- אוי תרגע. הוא פשוט עונה לי מי אמר, למה, למי ובאיזו סיטואציה. ויש עוד בר ששחקן ב עושה. הוא כותב את תגובת הבנאדם שאמרו לו. והתגובה צריכה להיות הזויה. כל אחד בתורו מוסיף קטע לדיאלוג, ובהודעה האחת עשרה, צריך להיכנס דמות שלישית ולשאול "על מה לעזאזל אתם מדברים?!"
אני חושב שהבנתי
יופי.
ניתן להמשיך גם אחרי ה"על מה לאזעזל אתם מדברים?!" והפעם- כל אחד כותבת מעשה ואת תגובת הצד השני, בהתחשב במצב שתואר בדיאלוג. ואל תשכחו את התגובות של הדמות השלישית, ואם תרצו גם רביעית. (לדוגמא- אחרי שהדיאלוג ההזוי של הי'קארו ואקירה וואיה נכנס לחדר ושואל על מה לעזאזל אתם מדברים. היקארו הספוג אדי אלכוהול קם כדי להגיד לו, מתרסק על אקירה והם מתחילים להתמזמז, שלא ממש אכפת לוואיה, אלא רק מעודד אותו ללכת לחפש את איסומי כדי לנסות לשכנע אותו ל.... ומכאן הראש שלי חייב לעצור, או שהוא ימלק) אפשר לפתוח יותר מיציאת פתיחה אחת. תהנו! ולא..... *מוהחהחהחהחהחה!*
ושם המשחק הפעם הוא... על מה לעזאזל אתה מדבר?! ובנימה מאוד ידידותית זו, הרשו לעמיתיי היקרים