החייאה+הנשמה לפורום!

../images/Emo15.gif החייאה+הנשמה לפורום!

ושם המשחק הפעם הוא... על מה לעזאזל אתה מדבר?! ובנימה מאוד ידידותית זו, הרשו לעמיתיי היקרים
- באגי מאומצי,
- טומטום הנחמד ו
- ומיכאל-הקפל-אשוח, להסביר לכם איך משחקים.
- תשקיבו טוב לניצנע, היא רוצה לתת לפורום הנשמה!
- וואו זה יהיה קשה להנשים מחשב...
- באופן מטאפורי, טומטום.
- אה... מזה מטפרורי?
עזבו.
-אז החוקים הם כאלו: אני לדוגמא, אהיה שחקן א. ואני מביא את המשפט "גו זה כמו ראמן- רק פחות טעים"
- הא?!
אני לדוגמא, שחקן ב, משרשר לשחקן א: אתה מדבר מהפה של היקארו, אחרי הפעם הראשונה שנתנו לו לשתות סאקי, ואחרי עשרים קערות של ראמן. הוא אמר אתץ זה לאקירה אחרי שאקירה התלונן על כמות האוכל שהוא אוכל. |מטבל| לא הבנתי. מרוב בלבול נכתסתי מטבל! לא פייר!
- אוי תרגע. הוא פשוט עונה לי מי אמר, למה, למי ובאיזו סיטואציה. ויש עוד בר ששחקן ב עושה. הוא כותב את תגובת הבנאדם שאמרו לו. והתגובה צריכה להיות הזויה. כל אחד בתורו מוסיף קטע לדיאלוג, ובהודעה האחת עשרה, צריך להיכנס דמות שלישית ולשאול "על מה לעזאזל אתם מדברים?!"
אני חושב שהבנתי
יופי.
ניתן להמשיך גם אחרי ה"על מה לאזעזל אתם מדברים?!" והפעם- כל אחד כותבת מעשה ואת תגובת הצד השני, בהתחשב במצב שתואר בדיאלוג. ואל תשכחו את התגובות של הדמות השלישית, ואם תרצו גם רביעית. (לדוגמא- אחרי שהדיאלוג ההזוי של הי'קארו ואקירה וואיה נכנס לחדר ושואל על מה לעזאזל אתם מדברים. היקארו הספוג אדי אלכוהול קם כדי להגיד לו, מתרסק על אקירה והם מתחילים להתמזמז, שלא ממש אכפת לוואיה, אלא רק מעודד אותו ללכת לחפש את איסומי כדי לנסות לשכנע אותו ל.... ומכאן הראש שלי חייב לעצור, או שהוא ימלק) אפשר לפתוח יותר מיציאת פתיחה אחת. תהנו! ולא..... *מוהחהחהחהחהחה!*

../images/Emo15.gif ראשונה!

ניאמ.... תסתכל לאיפה אתה הולך! כמעט שפכת אותם! מי אמר למי? למה ובאיזו סיטואציה. ולמה הוא/היא מתכוונ/ת ב"אותם"?! קדימה. על מה לעזאזל אתה מדבר?! יצא לדרך!

שנייה

את זה אמר היקארו לסאי בעוד שסאי ניסה לאזן עשרה בקבוקיי וודקה בצורת מגדל על מגש אחד אמממ ... "אתם מתנהגים כמו ילדים ,אני מחרים לכם את זה !!!".

../images/Emo15.gif שלישית

את זה אמר אוגאטה כשהוא מצא את היקארו ואקירה משחקים באבני גו בתור פוגים, אחרי שהם שתו את עשרת בקבוקי הוודקה של סאי. "למה עשית את זה?! זה כאב! המרפק שלי סובל!"

רביעית

את זה אמר אוגאטה לאחר שהיקארו זרק עליו חתיכת עוגת פירות (ומניסיון -זה כואב. העוגות האלה הן נשק לא קונבנציונלי) "אל תזוז, אני מנסה לראות איזה צבע שמלה מתאים לשיער שלך !!!"

CibiHeart92

New member
חמישית?

זה אמרה אמא של אקירה כשהוא היה בן 5 והיא לא קלטה עדיין שמדובר בבן זכר+היא ניסתה להבין איזה צבע יש לשיער שלו לכל הרוחות. "מי השאיר את זה תלוי ככה?! זה כמעט נפל עליי כשיצאתי!"

../images/Emo15.gif שישית! ^.^ *אושר אושר*

את זה אמר וואיה לאיסומי, אחרי שכמעט התרסק עליו דלי מים שהיקארו שם על הדלת בתור מתיחה ופיספס אותו. "תגידו, זה רק אני או שיש פה משהו שרוף?"

שביעית *מחייכת*

את זה אמר אקירה כאשר ישבו הוא ,היקארו ומיטאני באמצע משחק אסוציאציות , בעוד שסאי ניסה להכין חביתה ושרף לא רק אותה, אלא גם חצי מטבח באותה הזדמנות "היי ,תיזהר קצת !!! כמעט הרסת לי את תנוחת החתול !!!"

CibiHeart92

New member
שמינית! (זה כיף O: )

את זה אמר היקארו לסאי בימים הראשונים שלו כשחקן גו מתחיל כשהוא ניסה לצייר תמונה של חתול עם אבני גו וסאי איבד את העשתונות כי זה פגע לו בכבוד. "תראה שם! אתה חושב שאם אני אזרוק עליו את זה הוא יתעורר??"

תשיעית (זה באמת כיף ^^)

את זה אמר מיטאני לאקירה בזמן שוואיה נירדם מהשתכרות מרוב שתיית כמויות תעשיתיות של פחיות קוקה-קולה וספרייט, ומיטאני ניסה להעירו בעזרת בושם של ג'ורג'יו ארמני, שיכול לעורר ולהרוג גם פיל "אני לא אוהב מרק כרובית עם בייגלה, אני אוהב מרק עוף עם קרמבו !!!"

hili האחת

New member
עשירית../images/Emo79.gif

את זה אמר וואיה מתוך שינה, תוך שהוא חולם על אכילת כמות בלתי מבוטלת של מרקי אטריות מוזרים למיניהם על חשבונו של איסומי. "אני חושב שהם מרגישים קצת... אמ... לא טוב. בוא נצטרף אליהם!"

../images/Emo15.gif על מה לעזאזל אתם מדברים?!

ואת זה אמר אוגאטה, כשגילה שאחרי שוואיה אמר את הכתוב מעלה והוא ואיסומי התחילו להתמזמז, וליתר דיוק- לעשות תחרות המתמזמז הרעשני עם היקארו ואקירה! עכשיו לעשות אחד חדש!!

CibiHeart92

New member
לשניה חשבתי שאמרת

שאוגאטה ואיסומי התחילו להתמזמז... O_O כמעט חטפתי התקף לב עכשיו T.T

למעלה