החידה השבועית

your-destiny...

New member
../images/Emo15.gifהחידה השבועית../images/Emo15.gif

מעכשיו, כל שבוע, אני אתן לכם חידה קטנה. ככה זה הולך, אני אשים פה תמונה מפרק כלשהו ואתם צריכים לנחש מאיזה פרק זה ולתת לנו תקציר קקטן שלו, רק כדי להזכיר. כרגע המשחק יהיה רק עם תמונות ואולי בהמשך אני אוסיף גם קטעי תסריטים. כרגע המשחק מאוד קל בגלל שלא שודרו הרבה פרקים בארץ (14). אני מקווה שתשתפו פעולה!
דנה

lily p

New member
אוף... אני לא טובה בזה.... ../images/Emo29.gif

מהפרק השני אולי? זה עם הילד שהפך לחרק וחטף את לאנה... אני הולכת לבדוק מה השם... וזה מאוד אירוני ששמת
בכותרת...

lily p

New member
הגילגול ../images/Emo29.gif

וניסיתי לחשוב למה זה מצחיק את איריס, ואז הבנתי מה אמרתי ולמה זה מצחיק... אבל אני התכוונתי שזה אירוני כי יש את החידה בפורום
שזה פורום בנות גילמור

Iris cream

New member
אני חשבתי שאת התכוונת לזה שזה נורא

מצחיק שהיא שמה את מושית בהודעה, כשמייג´ן כבר לא יכול לשים אותה... ^-^ מסכן...

*קליאו*

New member
עדיין יש לו את הניק שלו..../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

כל עוד הוא לא יוצא מהמערכת..
ו.. אממ.. היי כולם!
סתם באתי לבקר. צחי הכריח אותי. *אצבע מאשימה כלפי צחי* ואני מתכננת לראות היום את הפרק, פעם ראשונה.
ולא יצא לי להגיד לכם- אז.. ארר.. מזלט על הניהול לשניכם!

katykr

New member
הפרק עם המורה לספורט שיש

לו כוחות מיוחדים והוא נעל את קלארק בסאונה שלו.....??

אני יודע../images/Emo70.gif

למרות שכבר משהו אחר רשם את זה... :\ אבל בלסאמת שזכרתי מהזיכרון
זה מהפרק עם המורה שהייתה לו סאונה עם אבני קריפוטנייט שגרמה לו לירוק אש או משו... (אני כבר לא זוכר, זה היה הפרק השני\שלישי\רביעי)

your-destiny...

New member
חחחחחח....

אוקיי... הנה התמונה. זה טיפה יותר קשה... ותשתפו פעולה! זה לא שווה שרק 3 אנשים משתתפים!

your-destiny...

New member
אממממ...

לא. ובבקשה תגידו מספרי פרקים. ואני לא מאמינה שאתה לא זוכר את זה!

lily p

New member
אם אני לא טועה... ../images/Emo29.gif

כי יכול להיות שאני מתבלבלת, כבר אמרתי שאני לא טובה בזה... לקס קנה לקלארק מכונית לאות תודה על זה שהוא הציל את חייו, אבל אבא של קלארק אמר לו להחזיר ללקס את המכונית, אז קלארק הולך לבית של לקס. ולקס התאמן בסייף עם איזה אחת, והוא העיף לה את החרב, החרב נתקעה בקיר, ליד קלארק.

your-destiny...

New member
אוקיי... רמז

כל הרמזים שחשבתי אליהם ממש ממש קלים אז פשוט צירפתי עוד תמונה הרבה יותר קלה מאותו הפרק...

למעלה