(הא הא הא!)

evil i

New member
זוהיא הרי גרב מיוחדת, דה

עזבי, מזמן הפסקתי לחפש היגיון בציור הזה. חשבתי על העניין של החותלות וגרב מיוחדת בשביל להיכנס לנעל (חלק מהגרביונים?). להסביר את הכתבים ברקע? זה היה הצורה הכי קרובה לכוכב שהייתה בצורות האוטומטיות בפוטושופ. הרקע הוא לא חלק מציאותי מהציור. הרעיון הוא לא לתת לה לעמוד באמצע סטודיו או הופעה, אלא מעין רקע שהוא קצת מנותק מהציור עצמו אבל משתלב איתו עם הצבעים.

evil i

New member
עוד פעם! עודפעםעודפעםעודפעם!

סקיצה. אני עובד על האינק כעת. חשבתי לצבוע לה את הבגד גוף בחום, ואת הרקע לעשות עם לבן+אדום+כתום.

evil i

New member
הפעם אני מדלג ישר לסוף

הנה התוצאה הצבעונית. אגב, אני רק מציין שכל הנקבות הללו הן חלק מאימונים שאני עובר כרגע.

evil i

New member
כמה הבהרות לגבי התמונה

1. אף אחת מהאקסיות שלי לא למדה אומנויות לחימה. 2. השקעתי בהבעת הפנים בשביל הוברט. 3. יצאו לי צבעים שמזכירים את ג'אגרנאוט, לא?

אופטיפ

New member
אז ככה

1. ממש יפה הצביעה, הדמות עצמה מזכירה קצת את ארטמיס של טרנר. 2. הרגל הבועטת, ליתר דיוק כף הרגל הבועטת יצאה קצת שבורה ולא מחוברת טוב. 3 הצביעה מוסיפה הרבה, בחירת הצבעים טובה. 4. 8.5

Hubert Hubert

New member
בחירת צבעים מוצלחת.

באמת מזכיר את ג'אגרנאוט, וגם את ליידי דת'סטרייק וגם לוולברין יש חליפה מגניבה אחת בצבעים דומים, אם אני לא טועה.

evil i

New member
צהוב וחום

בחרתי בצבעים כי רציתי לעשות צביעה בסגנון רטרו (אם אני לא מתבלבל) ובסוף יצא שקלעתי לחצי מהדמויות במרוול בשנות השמונים. נו, מילא.

ailag

New member
זה רק מעיד על מארוול ../images/Emo3.gif

איזה מגניב, ציירת מישהי עם גמישות יתר שמנסה את כוחה באמנויות לחימה.. ממש כמוני בקפוארה, אם כי אצלך היא לא מגושמת
מסכימה עם טל, אם כי לי הפריעה הרגל עצמה - נראה שהיא הולכת אחורה כולה, ניסיתי את זה עכשיו וזה נראה קצת בלי אפשרי.. אם כי אנשים שבאמנויות לחימה גמישים יותר.

למעלה