דיון

../images/Emo15.gif דיון

אז ככה.. שתי שאלות לכן (ונסו לענות באובייקטיביות): 1. האם אתן חושבות שג'וני הוא השחקן הטוב ביותר בהוליווד כיום? (או בכלל?) 2. בהנחה שהייתן משנות את מינכן, איזה דמות של ג'וני הייתן רוצות לשחק?

chompi2

New member
דיון נחמדי

1. שחקן הכי טוב בכלל... יש עוד שחקנים מצויינים.... אבל.. חח.. 2. אממ סאם(בני וג'ון) סאם סאם סאם!!!

Vivi Sparrow

New member
אחלה דיון!

1. ג'וני השחקן הטוב ביותר בכללללללל!!!! 2. ג'ק ספארו... או רו... לא יודעת..

תשובות...

1. לדעתי ג'וני שחקן ממש מוכשר - הוא ממש נולד לשחק! 2. ג'ק , רו הממי , או סאנדס הסאדיסט...

Eowyn of Rohan

New member
אמ..

1. לא יודעת אם הכי טוב כי כל שחקן יש לו את הדרך שבה הוא משחק ואין כל כך מקום להשוות. אם היית שואלת אם אני חושבת שהוא מיוחד, אז כן בהחלט. 2. אדוארד, סאם. דמויות תמימות.

וואלה צודקת

למרות שהוא בהחלט אחד השחקנים היותר מוכשרים שיש (ואין הרבה כאלה, לצערנו) ותודה לכולכן!!

in love2

New member
לא מצאתי כותרת ....חחח

1.אני חושבת שג'וני הוא באמת אחד השחקנים הטובים והמוכשרים ביותר בהולווד כמובן שיש עוד אבל הוא בין הטובים (ומשהו לא קשור הוא בכל בן אדם מוכר מנגנן , מצייר ומשחק מדהים). 2. לא יודעת זו שאלה קשה הוא גילם ל כך הרבה דמויות , אבל נראה לי ג'ק ספרו כי זו דמות מעניינת . דיון נחמד!

lovecrime

New member
*ללא כותרת* חחח

1.הוא אחד השחקנים הכי טובים כן. הוא לא בוחר סרטים לפי שוברי קופות וזה מה שאני אוהבת.+ הוא נותן את כל הנשמה לדמות. 2.איכבוד, אדוארד,וגק.

../images/Emo47.gifובכן... הממ...

1. אני אוהבת ת'משחק של ג'וני, טום קרוז וג'ים קארי!!! פשוט אין על שלושתם!! 2. התפקיד שהייתי רוצה לשחק הוא את קפטן ג'ק ספארו!! (וגם אמרו לי שאני דומה לו כשאני מתחפשת אליו, ואני גם מחקה אותו טוב...)

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif דעתי

1. כן ברור
הוא שחקן אופי מדהים
2. אמממ...ג'ק
כי הוא אליל

moran14h

New member
טוב

1. האם אתן חושבות שג'וני הוא השחקן הטוב ביותר בהוליווד כיום? (או בכלל?)-כן, הוא אחד השחקנים הטובים בעולם..אבל יש כמה מעטים שמשתווים לו.. 2. בהנחה שהייתן משנות את מינכן, איזה דמות של ג'וני הייתן רוצות לשחק?- אדוארד, איכבוד ,ג'ק,גילברט ו..אמ..ראול דיוק..

catherin

New member
....

1) ג'וני הוא השחקן היחיד שיש בו משהו מסתורי... לא כל אחד יכול לשחק את הדמויות שהוא שיחק עד היום, מה שהופך את ג'וני לשחקן הכי טוב לא רק בהוליווד אלא בעולם!! 2) ללא ספק דון חואן דמרקו, הגבר שכל הנשים רוצות!!!!

Bubbles Depp

New member
תשובה

1. בהחלט!!! 2. לג'ק ללא ספק. זו הדמות האהובה עלי שג'וני משחק אותה ואמרו לי שאני מחקה אותו מצויין!

../images/Emo3.gif../images/Emo166.gifחחח... התשובה שלך ממש...

דומה לשלי.... תסתכלי אפילו מה כתבתי כמה הודעות מעלייך ותביני...
... איזה קטע הא?

../images/Emo166.gifדרך אגב, רציתי לשאול...

אתכן משהו בקשר לסרט:"שוקולד", נכון יש קטע בסרט שרו בא לויאן והוא אומר לה שהוא עוזב? אז אחר כך הוא אומר לה:"תיראי ויאן אני...", ואז ויאן אומרת לו:"אני יודעת, אני מצטערת, אני מצטערת..." אז יש לי שאלה שאני שואלת את עצמי כל פעם שאני רואה את הקטע הזה: מה ויאן יודעת? ועל מה היא בדיוק מצטערת??? מישהי יכולה בבקשה להסביר לי? (ובלי ניחושים...)
תודה
...

WallFlower

New member
המממ...אני לא ממש זוכרת../images/Emo58.gif

בגלל הקטע עם הסירה שלו והכל, שהיא בעצם התעקשה לשלב אותם בעיר ובגללה הכל קרה ולכן הם חייבים לעזוב

למעלה