בקשה/שאלה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif בקשה/שאלה

אני צריכה
קישור לאיזה אתר שיש בו רשימה של כל המועדונים והמסיבות שיש בסוף השבוע הזה (חמישי, שישי, שבת) באיזור המרכז (רצוי בשרון) ואשמח גם להמלצות מכם...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif תודה ../images/Emo7.gif אבל-

לפי מה שכתוב באתרים, אין שום דבר באיזור השרון בכל הסופשבוע - מלבד רוטב ביום חמישי...
הגיוני ? או שהאתרים לא ממש מעודכנים ? אם מישהו מכיר משהו, בבקשה שיגיד

Night-Girl

New member
אממ

את האמת זה דיי נכון רק בת"א יש מה לחפש ביום שבת יש בנתניה... אבל זה כבר לא איזור השרון

נתניה נחשבת באזור השרון../images/Emo13.gif

מת"א ועד חדרה זה השרון. (לא כולל ת"א ולא כולל חדרה) בקיצור - יש לך בנתניה את ה"אסקייפ" של יניב ילון.. עוד פרטים תוכל למצוא באתר הזה. מקווה שזה יעזור..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif זה לא טוב לי ../images/Emo4.gif

מה שאתם בעצם אומרים, זה שכל מה שיש באיזור השרון, זה רק המועדונים של יניב ?
ואגב, טל, אני בת ...סתכל על הניקניים...

סורי..

ובעיקרון באזור השרון רוב המודעונים של יניב.. עד לא מזמן היה ל"סלסה לוקה" מועדון ברעננה אבל הוא נסגר וכרגע יש להם רק מועדון אחד בבאר שבע. חוצמזה אני יודע שיש סלסה במועדון "המוזה" בנתניה כל ימי שני ורביעי (אם אני לא טועה).

Dshira

New member
יש מקום חדש

פתחו מקום חדש בכפ"ס, LATINO BAR, אני אומנם עוד לא הייתי בו, ביום חמישי הזה זאת הפעם השניה שהוא פועל, הוא נמצא באזור התעשיה בכפ"ס, לפי מה שאני הבנתי המקום טוב, יש בו 3 רחבות גדולות, מה שאין כרגע זה לימוד סלסה יש רק הרקדה, הם אמרו שבאיזה שהוא שלב יהיו לימודים.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ממממממממממממ

יהיה ממש גדול, אם תוכלי לתת לי פרטים על המקום ? טלפון ? שעה ? כתובת ? משהו ? ממש תודה

Dshira

New member
אוקי

מכיוון שאני לא מוצאת את הפתק עם הכתובת אז אין באפשרותי לתת לכם אותה, אבל יש לי את הטלפון, אני מציעה שתתקשרו ותקבלו פרטים עדכניים יותר ממה שאני יודעת, 055551284 וזה מתחיל ב23:00.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif תודה רבה רבה ../images/Emo140.gif +שאלה

את יודעת במקרה אם זה עם הגבלת גיל ? <כי עוד לא עברנו את ה 18
>

Angelital

New member
האמת היא...

שלי היה רצון טוב להתקשר.. אבל המספר קצת לא ברור מה שרשמת..

Angelital

New member
ארממ..

אחרי שהבנתי את המספר (קשה לי אני יודעת...) התקשרתי וענה לי מישהו שאין לו מושג על מה אני מדברת.. מספר חדש התקבל בברכה..

למעלה