אנשים...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים...

אהמ היום בדיוק לפני שנה, נהרג בעל אוהב ואב דואג שמעשן סיגרים עם הבן שלו ( אבל אנחנו מגיעים לדיון לפעם אחרת... ) שהטעות היחידה שהוא עשה היא לאכול את הגלידה של מקדונלדס ב-1.90 ללכלך את הריפוד של האוטו...
ולכן, הנה חמשיר קצר למיץ' לירי...
קראו לו מיץ לירי
הוא היה הולך לחוג חרקירי
הוא לימד את דוסון להתנשק
ושנא לאכול אפרסק
כולנו מרכינים ראש בעצב - איך אפשר לאכול פסטה בלי רוטב ?!??!?

עצוב, עצוב !

*עומדת דקת דומיה* חבל שאיני יכולה לעלות אל הקבר..... רגע, לא עושים ערב עם שירים לזכרו?! גלידה מקדונלד הערורה!! אולי נתבע כולנו יחד את מקדונלד??? אפשר להרויח מזה מלא.... אולי 1.90....

אכן טרגדיה ../images/Emo7.gif

עצוב, עצוב מאוד. באמת תצריך לעשות אזכרה או משהו. אני חושבת שכל סניפי מקדולנדס ברחבי העולם צריכים לשים תמונה של מיץ' בכניסה. הבן אדם מסמל את החשיבות של החברה הזאת, כמישהו שהקריב את עצמו למען הגלידה שלהם. בכלל אני חושבת שהאדישות של מקדולנדס פשוט מקוממת. מיץ' מת למענם והם בכלל לא מעריכים את זה. לא הודעת אבל, לא שום דבר. חוצפה!
וקרין, מה שכתבת על הגלידה - "אב אוהב ומכור לגלידה", פשוט קרע אותי. חחחחחחח אני עדיין צוחקת.

shira245

New member
רגע,רגע..אני מוחה!!!!!!!!!!!!

אולי זו הייתה גלידה של בורגר קינג????????????

לא!

למה להרוס?! זו הייתה גלידה של מקדונלדס כי להם יש גלידה אמריקאית ב1.90 לברגר קינג אין כזאת גלידה!!!! ושוב- לתבוע את מקדונלדס !!!!!!

אני דווקא חושבת

שלברגר קינג יש כזאת גלידה. וגם לבורגר ראנץ'. אבל כולם העתיקו ממקדונלדס ולהם יש את הזכויות יוצרים ולכן הם צריכים לשאת בתוצאות. חוץ מזה, רואים שזה גלידה של מקדונלדס. זה כאילו כ"כ ברור...

shira245

New member
זה לא הגלידה!!!! אני יודעת את הסיבה

האמיתית למה מיץ התנגש בתאונת דרכים..... אבל למה באמת הוא איבד את הריכוז.. לא זה לא הגלידה... ........................ ........................ ....................... ...................... ......................... הוא נזכר בתמונה הזאת,חטף טראומה קשה,איבד שליטה על ה
התנגש ומת במקום.. או מיץ'....
היית חייב להזכר דווקא בזה???

LillipooT

New member
חחחחחחחח ../images/Emo60.gif

תקשיבו אנשים.. אני לא מצליחה להבין את התמונה הזאת.. זה לא נתפס אצלי.. מה זה הדבר הזה
לא יכלו לצלם את זה שוב פעם או משהו?! זה פשוט מזעזע! חח בדיוק דברתי עם חברה שלי על התמונה הזאת אתמול... שגם היא, כמו רובנו, במקום להרגיש עצב כלפי דוסון (או שהו בסגנון..) פשוט התפוצצה מצחוק. אוי אוי.. שיהיה בריא הדוסון הזה. בעעעעעעעעעעעע *מנסה להדחיק את המראות הקשים* מסכן מיץ'!! לא פלא שהוא אבד שליטה על האוטו! מי לא היה?! *מזדהה*

shiray

New member
חחחחחח

כשראיתי פעם ראשונה את הפרק זו הייתה החוויה הכי מוזרה שיש! הייתי כולי דמעות מהקטע שג'ואי אומרת לפייסי שהיא לא יכולה לתת לו סיבה להשאר והכל ואז כשהגיע הקטע של הבכי המפחיד הזה אני הייתי עוד עם דמעות על הפנים אבל מתפוצצת מצחוק ובראש חושבת על מה עם פייסי וג'ואי.... וכל זה בגלל שג'יימס לא ממש טוב בסצנות בכי.... מראות קשים.

j c girl

New member
חחחחחחחחחחחח........../images/Emo13.gif

גם אני בכיתי בפרק הזה כל כך!!!!!! בכלל רק מהמחשבה שהסדרה הזאת עומדת להיגמר מעלה בי דמעות
נקווה להמשך עונה מעוללה!!!

אחח....הגורל....../images/Emo105.gif

קודם כל מדליקה
לזכרו של מיץ..
ודבר שני... אתמול הלכתי למקדונלדס(לא,לא ראיתי את הפרק בערוץ 3 אבל ראיתי לפני שהלכתי,לא לדאוג!) ויש כזה כרטיס גירוד וזכיתי בגלידה! כן כן,ה-גלידה! ב-1.90 ועכשיו אני יודעת למה סירבתי בתוקף לאכול אותה (ונתתי לחברה שלי...)! הגלידה הזאת היא רוצחת! יהי זכרו ברוך

LillipooT

New member
חחחחח ../images/Emo60.gif

מצטערת לשבור את הדרמטיות.. אני פשוט לא מסוגלת להתאפק! אני עדיין צוחקת מכל השרשור הזה! חחח אתמול בערב ראיתי אותו.. והתחלתי כל כך לצחוק וחברות שלי שהיו כאן חשבו שאני משתגעת..
אתן גדולות! אני עדיין צוחקת חחח... אבל כמובן.. מדובר באירוע קשה מאוד.. בו נהרג אחד מאהובינו ולכן.. גם אני אשים לרגע את מסכת הרצינות שלי ואדליק נר
ונקווה ששאר האנשים בעולם הפיקו מהמקרה המזעזע הזה לקחים בנוגע לזהירות בדרכים.. ואולי יום אחד.. מקדונלדס יכריזו על יום אבל בינלאומי. יהי זכרו ברוך. ואני רק רוצה לשאול משהו ...
לא סכמנו.... בפעם ה-5003056039 שהם הרגו אותו ככה בגלל שהוא נפטר במציאות לפני שהוא נפטר בסדרה ובעזרת מחשב הם עשו את הסצינה המגוחכת הזאת...
*מה?! למה כולם מסתכלים עלי ככה?! זה מה שאמרתם!* לא.. אני עדיין לא מבינה מה קורה כאן

LillipooT

New member
זהו שלא ברור לי ... ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

יש גרסאות שונות ומשונות לעניין הזה.. מישהו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד מה באמת קרה

חס וחלילה! ../images/Emo57.gif

זה פעם ראשונה שאני שומעת את זה, אבל ממש לא נראה לי שזה נכון! השחקן חי וקיים תודה לאל! אני מקווה...

למעלה