אני חיה!

../images/Emo15.gif אני חיה!

סורי על החדש אבל הייתי חייבת. לא נגעתי במחשב שבוע, אני חושבת שזה מצדיק חדש על כל אלו שלא פתחת שבוע! סניליות מטומטמת! אז למה? הייתי בעונש! ולמה העונש. כי פאקינג שכחתי ללכת לביצפר. הוספתי לעכצמי יומיים בחנוכה! (יופי. גם סנילית ושם לא יודעת לספור.....) אזאז... הטילו עלי עונש מוות באמצעות מניעת מחשב. פאק. צריכת דפי הפוליו שלי מפחידה. אזאז... מישהו להגיד לי ברוך מחייה מתים אומשהו? כי חזרתי לחיים!

Guid

New member
ברוכה השבה!

אני זוכר כשאני הייתי בבצפר וההורים שלי היו מחרימים לי את המחשב על השטויות האלה... אני מזדהה איתך לחלוטין! את בטח מרגישה עכשיו כאילו יש לך מחשב חדש... ואני מקווה שאת זוכרת מה עושה הלחצן הימני של העכבר ‎;)

Guid

New member
אה וד``א: אני די חדש פה.

אני עידן, בן 19 מהמרכז. חובב אנימה בכללי ובליץ` וdeath note בפרט. ראיתי כמה פרקים של אינויאשה ואהבתי... חלקכם בטח ראו אותי בפורומים של מנגה ואנימה ובבליץ`. אז היי לכל אלה שאני מכיר ולאלה שאני לא! מקווה שיצא לי לכתוב פה קצת... ‎;)

mikokikyo

New member
וחוץ מעידן שגל צ'אן (Lust Chan)

הזכירה, בכלל, עידן זה פשוט שם יפה שמתאים לאנשים מקסימים*.*

NoAmItA ChAn

New member
ברוך הבא, עידן DDDDD:

אני נעם ואני בת 14 מת"א. נשמח לנוכחותך כאן ואם תגיב הרבה ^^. אז השתלבות מהירה, קלה ונעימה ^^.

Lust chan

New member
ברוך הבא~! ^__^../images/Emo135.gif

וואו, אתה העידן הרביעי שאני מכירה שאוהב אנימה XDDD והחמישי שאני מכירה בכלליות X3 ברוךהבא לפורום, תהנה והשתלבות מהירה! ^__^ [אה, וד"א אני גלצ'אן, נעים להכיר 3:]

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה השווה DDD:

העיקר שעכשיו המחשב חזר XDDD ומזה להוסיף יומיים? XDDDDD;;

../images/Emo15.gif אם החופש נגמר ביום שבת

וחוזרים ללמוד בראשון, אז אני נזכרתי רק ביום שלישי XDDD

mikokikyo

New member
XDDDDDDDDDDDDD

הגדרה טובהXD ונו, את מרשה לי לקרוא את ציפור האש?;;

Lust chan

New member