Lettuce Girl
New member
../images/Emo15.gif|אביב|
נכנסתי לי לפורום במטרה לפתוח את הטופיק הזה, ועברתי שוב על עמוד הפורום לראות הודעות חדשות לפני כן. ראיתי את ההודעה של ילדה עם צמה (שסליחה, אבל אני לא זוכרת את השם) ואת צודקת. אני ביקשתי מהנהלת הפורומים לצרף אלי מישהי מהפורום לניהול והם אמרו שהפורום לא מספיק גדול כדי שיהיהיו לו שתי מנהלות. אני מודה שאני לא מגיבה מספיק ולא פעילה מספיק, אבל אל תחשבו ששכחתי אתכן. כמו לכולן, גם לי יש תקופת סוף שנה בלימודים, עם הרבה מבחנים, ואם מישהי מכן לא יודעת, אני בכיתה ט', ועומדת להרשם לתיכון ולכן ממש חשוב לי להצליח בלימודים ולהשקיע בזה הרבה מהזמן שלי. מצד שני, זו כבר מעל הפעם השלישית או הרביעית שאני מעלה את הנושא הזה, ככה שאם תשתפו פעולה יותר, זה יעזור.
מאמרי הפורום
המאמרים בפורום דלים. אין מספיק מאמרים, ומאגר המידע שלנו ממש קטן. אם מישהי מוכנה לכתוב מאמרים, ביקורות סרטים של אורלנדו, כל דבר, תכתבו! תנו לי ואני ישר אעלה את זה למאמרים! על שר הטבעות ולגולאס, על שודדי הקאריביים, בלאק הוק דאון, על הסרטים שעוד לא יצאו [קלציום קיד, טרויה, נד קלי וכו'], רק תכתבו! שירה והדר, עוד פרקים לעלילות שודדי הקאריביים ממש נדרשים בפורום.. שימו לב
הגלריות
הגלריות שונו, ואני רואה שמעלים הרבה. מדי פעם יש תמונות לא בגלריה הנכונה, ותמונות כפולות, אבל זה לא נורא ואני מתקנת אם אני רואה. אם יש כאלה שלא ראיתי רק תגידו לי. אם חסרה גלריה בנושא מסויים, שוב, רק להגיד לי. +ח"ח על כך שהפסקתן עם שרשורי התמונות.
סקרים
כמות הסקרים שאני יכולה להמציא מצומצמת למדי.. אני לא בדיוק בעלת דימיון מפותח וכאלה ולא ממש עולים לי סקרים. אם יש לכן רעיון, שלחו לי.
קישורים וטאגליינס
אם אתן מוצאות אתרים שאינם בקישורי הפורום ובטאגליינס, תגידו לי ואני אוסיף. [דניאלה (זו את שיש לה אתר, נכון?) אין לי את כתובת האתר שלך ואין אותו גם בקישורים נראה לי.. שלחי לי אותו]
עידכונים שבועיים
כמו שבטח שמתן לב, אני לא עומדת בזה. אני לא מצליחה להגיע כל סוף שבוע ולעדכן. אשמח אם מישהי תהיה מוכנה לקחת את התפקיד הזה לעצמה [בין אם זה לעשות את העידכונים או למנות כל שבוע מישהו שיעשה]. לסיכום
זה לא מתפקידי לעשות הכל. מתפקידי רק לשמור על הסדר בפורום. בגלל שהפורום חשוב לי, וחשוב לי שיהיה מעניין, אני מנסה להרים את זה למרות שבפעמים הקודמות לא שיתפו איתי פעולה. אם תעשו, יהיה. אם לא, מה אני יכולה לעשות? לרדוף אחריכן? אני מקווה שהפעם זה ילך והפורום יגדל ויגדיל את מאגר המידע שלו.
הערה נוספת הודעות כמו שראיתי של ילדה עם צמה לא מקובלות עלי. "הפורום יבש" זה לא בדיוק משהו שאפשר לפתוח עליו טופיק. אם יבש, דואגים לעשות אותו מעניין, לא מודיעים שהוא יבש. חוץ מזה, הערות אלי יש להעביר במסרים. אני לא חושבת שמקומה של הביקורת שלכן אלי הוא על גבי הפורום, בדיוק כמו שכשאני מעירה לגולשים אני עושה את זה בפרטי ולא לפני כולם. איך יוצרים איתי קשר? ICQ#: 324754008 E-מייל ומסינג'ר: [email protected] מסרים. זהו.
נכנסתי לי לפורום במטרה לפתוח את הטופיק הזה, ועברתי שוב על עמוד הפורום לראות הודעות חדשות לפני כן. ראיתי את ההודעה של ילדה עם צמה (שסליחה, אבל אני לא זוכרת את השם) ואת צודקת. אני ביקשתי מהנהלת הפורומים לצרף אלי מישהי מהפורום לניהול והם אמרו שהפורום לא מספיק גדול כדי שיהיהיו לו שתי מנהלות. אני מודה שאני לא מגיבה מספיק ולא פעילה מספיק, אבל אל תחשבו ששכחתי אתכן. כמו לכולן, גם לי יש תקופת סוף שנה בלימודים, עם הרבה מבחנים, ואם מישהי מכן לא יודעת, אני בכיתה ט', ועומדת להרשם לתיכון ולכן ממש חשוב לי להצליח בלימודים ולהשקיע בזה הרבה מהזמן שלי. מצד שני, זו כבר מעל הפעם השלישית או הרביעית שאני מעלה את הנושא הזה, ככה שאם תשתפו פעולה יותר, זה יעזור.