|אביב|

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif|אביב|

נכנסתי לי לפורום במטרה לפתוח את הטופיק הזה, ועברתי שוב על עמוד הפורום לראות הודעות חדשות לפני כן. ראיתי את ההודעה של ילדה עם צמה (שסליחה, אבל אני לא זוכרת את השם) ואת צודקת. אני ביקשתי מהנהלת הפורומים לצרף אלי מישהי מהפורום לניהול והם אמרו שהפורום לא מספיק גדול כדי שיהיהיו לו שתי מנהלות. אני מודה שאני לא מגיבה מספיק ולא פעילה מספיק, אבל אל תחשבו ששכחתי אתכן. כמו לכולן, גם לי יש תקופת סוף שנה בלימודים, עם הרבה מבחנים, ואם מישהי מכן לא יודעת, אני בכיתה ט', ועומדת להרשם לתיכון ולכן ממש חשוב לי להצליח בלימודים ולהשקיע בזה הרבה מהזמן שלי. מצד שני, זו כבר מעל הפעם השלישית או הרביעית שאני מעלה את הנושא הזה, ככה שאם תשתפו פעולה יותר, זה יעזור.
מאמרי הפורום
המאמרים בפורום דלים. אין מספיק מאמרים, ומאגר המידע שלנו ממש קטן. אם מישהי מוכנה לכתוב מאמרים, ביקורות סרטים של אורלנדו, כל דבר, תכתבו! תנו לי ואני ישר אעלה את זה למאמרים! על שר הטבעות ולגולאס, על שודדי הקאריביים, בלאק הוק דאון, על הסרטים שעוד לא יצאו [קלציום קיד, טרויה, נד קלי וכו'], רק תכתבו! שירה והדר, עוד פרקים לעלילות שודדי הקאריביים ממש נדרשים בפורום.. שימו לב
הגלריות
הגלריות שונו, ואני רואה שמעלים הרבה. מדי פעם יש תמונות לא בגלריה הנכונה, ותמונות כפולות, אבל זה לא נורא ואני מתקנת אם אני רואה. אם יש כאלה שלא ראיתי רק תגידו לי. אם חסרה גלריה בנושא מסויים, שוב, רק להגיד לי. +ח"ח על כך שהפסקתן עם שרשורי התמונות.
סקרים
כמות הסקרים שאני יכולה להמציא מצומצמת למדי.. אני לא בדיוק בעלת דימיון מפותח וכאלה ולא ממש עולים לי סקרים. אם יש לכן רעיון, שלחו לי.
קישורים וטאגליינס
אם אתן מוצאות אתרים שאינם בקישורי הפורום ובטאגליינס, תגידו לי ואני אוסיף. [דניאלה (זו את שיש לה אתר, נכון?) אין לי את כתובת האתר שלך ואין אותו גם בקישורים נראה לי.. שלחי לי אותו]
עידכונים שבועיים
כמו שבטח שמתן לב, אני לא עומדת בזה. אני לא מצליחה להגיע כל סוף שבוע ולעדכן. אשמח אם מישהי תהיה מוכנה לקחת את התפקיד הזה לעצמה [בין אם זה לעשות את העידכונים או למנות כל שבוע מישהו שיעשה]. לסיכום
זה לא מתפקידי לעשות הכל. מתפקידי רק לשמור על הסדר בפורום. בגלל שהפורום חשוב לי, וחשוב לי שיהיה מעניין, אני מנסה להרים את זה למרות שבפעמים הקודמות לא שיתפו איתי פעולה. אם תעשו, יהיה. אם לא, מה אני יכולה לעשות? לרדוף אחריכן? אני מקווה שהפעם זה ילך והפורום יגדל ויגדיל את מאגר המידע שלו.
הערה נוספת הודעות כמו שראיתי של ילדה עם צמה לא מקובלות עלי. "הפורום יבש" זה לא בדיוק משהו שאפשר לפתוח עליו טופיק. אם יבש, דואגים לעשות אותו מעניין, לא מודיעים שהוא יבש. חוץ מזה, הערות אלי יש להעביר במסרים. אני לא חושבת שמקומה של הביקורת שלכן אלי הוא על גבי הפורום, בדיוק כמו שכשאני מעירה לגולשים אני עושה את זה בפרטי ולא לפני כולם. איך יוצרים איתי קשר? ICQ#: 324754008 E-מייל ומסינג'ר: [email protected] מסרים. זהו.

צודקת ב-100../images/Emo140.gif

אנחנו באמת צריכות(חברות הפורום),לעבוד ביחד,כדי לעזור לך לשפרו... *ואני לא ארשום משהו שהוא "לא במקום"בפורום שוב!!

אוקיי...../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בקשר למאמרים בפורום - אני מצטערת אבל אני לא מסוגלת לעזור...
אני פשוט ג-ר-ו-ע-ה בדברים האלה... ואני גם לא מתעדכנת באתרים רשמיים מהסיבה הפשוטה שאין לי זמן כ"כ. גמאני לפני הרשמה לתיכון ובכלל - ההנהלה הטיפשה שלנו בטוחה שאין לנו מה לעשות חוץ מללמוד ולעשות חזרות למסיבת סיום. ברור... ו...עוד דבר שרציתי להגיב: לא אכפת לי לקחת על עצמי את האחריות על העידכונים. גם לעדכן בעצמי וגם לבקש מאחרות.......
. אם אתם מסכימות, כמובן. ן.....זהו. נראה לי

n o g i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אני מבינה אותך לגמרי, אני בכתה ז' ובקושי יש לי זמן להכנס לפורום בזמן האחרון, אז אם את בכתה ט'- אני לא רוצה לחשוב אפילו מה העומס שיש עלי...

no problemo../images/Emo141.gif

אם יש לך לחץ של סוף שנה אנחנו מבינות ואנחנו גם מבינות שזה לא כזה פשוט לנהל פורום ולכן אנחנו לא באות בתלונות אליך....

ThisIsJustME

New member
תראי, לדעתי זה בסדר כל עוד את

באמת קוראת בפורום ודואגת לדברים בסיסיים, ואני יודעת שאת עושה את זה כי כמו שכתבתי לך פעם אחת שהייתה הצפה ישר אחרי זה כבר כל ההודעות שהציפו פה לא היו, אני מבינה שלחוץ לך בלימודים והכול...
אבל באמת זה יהיה נחמד אם לפעמים תכתבי קצת בפורום וכו'.. לאו דווקא לדברים שהם סתם שיחות שלנו אלא לדברים שאנחנו כותבות והם באמת קשורים לאורלנדו... בקשר למאמרים\סקרים\קישורים וכו'...אני אנסה לעשות ולחשוב על כמה שיותר דברים במהלך פסח... ולגבי העידכונים השבועיים אני מוכנה גם כן לעשות אותם, אפשר שכל מי שרוצה לעשות אותם תגיד ואז נכין רשימה וכל שבוע תעשה בת אחרת בתורה.

משהו שאני רוצה לומר/לשאול...

דיי הרבה זמן,אני לא מבינה את החתימה שלך! כאילו,אני לא מוצאת אף משפט שמסתדר עם המילים או משהו.אז זו סתם אני שאני פוסטמה או שאני לא לבד...?

TrinMyQueen

New member
../images/Emo168.gif

את צודקת... לא תמיד יש זמן להיכנס ובמיוחד יש ימים שהפורום נורא פעיל... הנה אני לא הייתי פה המון ביומיים האחרונים ויש לי המון דברים להגיב עליהם... אז קשה להשלים ת'קצב במיוחד כשאת מנהלת ויש לך עוד חובות- אז אנחנו מבינות! בגלריות- אני משתדלת להוסיף ויש עוד כמה בנות שמוסיפות..בנות, להמשיך! סקרים- אני אחשוב... בטוח יש כמה... אני רק מקווה לא לחזור על ישנים שפספסתי... עידכונים שבועיים- אני בטוחה שיהיו בנות שיתנדבו מדי פעם... אני גם מוכנה... רק תגידו מתי
והעיקר שנהנה

OB4ever

New member
כיתה ט?!

וואי עכשיו אני מבינה למה את לא כותבת הרבה! גם אני כיתה ט ויש מלא מלא מבחנים ועבודות...

OB4ever

New member
אוקי

מאמרים אני בשמחה יעשה....והנה כתובת האתר בנוסף אני יכולה לצרף עוד מלא אתרים לפחות 50 אם את רוצה?

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif לדעתי זה לא

כזה נורא לנסות להכנס לפורום פעם ביום או יומיים אני בכיתה י', עוד מעט יש לי מתכונות ואחרי זה בגרויות ואני מצליחה להכנס הנה כל יום...

ThisIsJustME

New member
אה ושלא תחשבי שאני

מזלזלת בזה שאת כרגע משקיעה את רוב זמנך בלימודים והכול בכלל לא, אבל אני חושבת שגם אם נרגיש את הנוכחות שלך מדי פעם בפורום זה יכול להיות נחמד

T u r n e r 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך (עם המנהלת) ודרך אגב גם אני בכיתה ט

כנסווווו../images/Emo41.gif

אין לי בעיה לעשות עידכון שבועי. ואולי את לא יכולה למנות עוד מנהלת אך אני רואה בפורומים שיש מישהי שהיא באדום.. אולי מישהי\ן תהיה זאתי באדום..!!

ThisIsJustME

New member
בקשר למה שכתבת על העידכון

כבר הרבה מאוד בנות אמרו שהן רוצות לעשות את העידכונים, ככה שכמו שאמרתי כדאי לעשות רשימה של בנות שרוצות לעשות את העידכון אני מוכנה לעשות את הרשימה, וכל שבוע אני אשלח לאחת מכן במסרים תזכורת מתי תורכן לעשות את העידכון. אז בשרשור הזה, כל מי שרוצה לעשות את העידכון השבוע שתסמן בכותרת רק

ThisIsJustME

New member
הרשימה תערך ע"פ

הסדר שכתבתן ולכל אחת אני אשלח הודעה מתי תורה בימי שישי בבוקר או בצהריים וכשיגמר הסיבוב של כל מי שתשים פה את הסימן שהיא רוצה לעשות עידכון שבועי אז אני אעשה. כלומר כל מי שכתבה את הסימן תהייה ואחרי זה אני, ואז סבב חדש
אם זה פסדר מבחינתכן כמובן

למעלה