דרייה

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif../images/Emo150.gif../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif

ליהודים הייתה שמחה וצהלה... למען יהיה לנו שמחה,צהלה ונרבה בה...שיהיה לנו תחילת שבוע נפלא,צבעוני ,שמייח כי קריאת המגילה לפנינו.. אני פורים,אני פורים שמייח ומבדח ,הלא רק פעם בשנה אבוא להתבדח...
חג שמח לכולם.

א י ל ה

New member
תמיד מקסים אותי

החג הזה, הילדים המחופשים, המלכות, הליצנים, הקאובוי-ים, הפריקים, ההארי פוטרים, המפחידנים למיניהם... כל צבעי הקשת, כל הגוונים ובני הגוונים, ההתרגשות, החיוכים המבוישים, הפנטזיות המוגשמות ואלה שלא... קסם אמיתי. עכשיו שלחתי מפה את ההיפי הפרטי שלי אל תוך בליל הצבעים וההתרגשות... ובין כל השמחה המאופקת פחות והמאופקת יותר בשנים האחרונות תמיד מתגנבת לה גם חרדה. ככה אצלי... שיהיה חג שמח ובטוח ומלא רק חיוכים... א י ל ה בחג

tksrrrr

New member
כן גם אצל הגדולים יותר עדיין יש חוש

לזה במיוחד י´ י´א ממש חגיגה הרבה דמיונות למרות שסוף לא עשיתי כלום כבר כמה זמן פשוט אני לא רציתי להתחפש למה שהיה לי בראש אבל שנה הבאה כנראה אני יתחפש כנראה תלוי ה יקרה אבל בכל אופן באמת חג שמח די מאוד אבל...... לפחות לא לומדים בכלל ורק אוכלים ונהנים

טוב אז תגובות מן השטח../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif

היום פורים היום פורים!!! טוב אז בסיכומו של חצי יום הרי החדשות. את החברה שלי הצלחתי לחפש בתחפושות ששלושה ימים קודם בכלל לא היו קימות. לאחר 72 שעות של חוסר שינה שלי וש150 שעות חסרות שינה של המתנדבת לתפור קרה הנס: שתי רקדניות ספרדיות בנות 12.5 ו-10 שנים יצאו לדרך. אחת רקדנית סלסה מדהימה והשניה רקדנית פלמנקו לדעתי כל שמלה שווה 1000$ ולעומתם אחיהם הקטן בו 4.5 שנים שהחילט שהוא כן לא תאמינו הכהן הגדול. הלך לו הילד לגן כשהרוב מחופשים לשוטרים בגלל המצב הבטחוני ואחרים מחופשים להרי פוטרים למיניהם עושי הקסמים. החליט הקטן שהוא מרפא הדור שם עליו את בגדי הכהן ויצא לברך בעזרת החושן את כל ילדי הגן כולל הגננות הסיעות והגן השכן. נו טוב אז הגננת אמרה שעכשיו היא מרגישה מוגנת מכוון שיש לה שוטרים שהם שומרים מלמטה ויש לה גם שומרים מלמעלה. פתאום אחג הילדים קרא לעבר בני: אוי אתה נראה כמו אלוהים", והקטן פרץ בבכי:" אני לא אלוהים אתה לא מבין אני הכהן הגדול". כשהילדים ניסו לגעת לו בחושן שוב הוא פרץ בבכי ואמר להם שאסור לגעת באבני המרפא ומיד הוריד אותם ושם אותם למשמרת בידי הנאמנות. טוב אז איך שלא תסתכלו על העניין או שהילד נכנס כל כך לדמות או שבאמת זכיתי לנוכחות של אהרון הכהן הגדול בבית. שיהיה לנו חג שמת שקט רגוע מלא שלווה ואהבה. מיכל

rainbow too

New member
חג פ../images/Emo149.gifו../images/Emo148.gifר../images/Emo152.gifי../images/Emo151.gifם

ש מ ח !!!!!!!!

למעלה