שרשור כללי

הייזל

New member
../images/Emo26.gifפתיל הודעות

כולכם מוזמנים לפורום "באפי קוטלת הערפדים" שמספרו 379 חג שמח
הייזל

שיר שכתבתי...

להתחשמל מדמעות? לא נראה לי שאפשר... החיוך ירד והשמחה נדמה... והיה נדמה לי לרגע שראיתי אותו מחייך... הבזק של הרגע... של איש החלומות המתוק שלי... ואם אומר לך שרק עליך חלמתי? אכרוך זרועותי מסביבך, ראשי על כתפך ואבכה עד כלות נשמתי... הו, יום של אושר רגעי, שנייה והוא עבר, חלום נשאר חלום, לא מציאות נהיינו אחד, נשמה תועה בשדה של תירס... ואתה לפתע מסתובב, הולך... מדדה לעבר האופק... אבל משהו חסר! "חכה !" אני צועקת, צווחת, תולשת, בוכה מייבבת... והוא נעלם. להתחשמל מדמעות? לא נראה לי שאפשר...

MARMELAD

New member
../images/Emo149.gif שרשור כללי

סיפורים, שירים, הודעות, מודעות, אוף טופיקים............
כאן.

תהיות

יש הרבה עניינים ואין לי מושג אם אני רוצה להוסיף עוד עניין אחד עם מישהו. I hold you tight, closer than ever before no flame would stop dry if I could touch you once more hold you once more how many dreams will end? how long can I pretend? how many times will love pass behind untill I´ll find you again untill I´ll find you....again.

.m

New member
מיהו ישראלי ...

ישראלי - זה לקחת מלון בירושלים ולהתלונן בקבלה שלא רואים את הים.
ישראלי - זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת שאתה בהודו.
ישראלי - זה לבדוק אוטו חדש ב 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג.
ישראלי - זה להתקשר ל 144 לבקש את המספר של איציק כהן מרחובות וכשהמרכזנית שואלת: "איזה איציק?", לענות: "זה עם התלתלים".
ישראלי - זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ומת לעוף מפה שוב.
ישראלי - זה עולה חדש מרוסיה, שמתחתן עם עולה חדשה ממרוקו וקורא לבת שלו קוראל, כי מי יודע אולי היא תגדל בארצות הברית.
ישראלי - זה להיכנס לכינרת עד האמצע ולא להירטב.
ישראלי - זה לבקש בלחש בבית המרקחת תרופה, ולשמוע את המוכר צועק : "חגית, איפה שמת את התרופה של הטחורים?"
ישראלי - זה לראות שלט צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד "וואלה, באמת צבע טרי".
ישראלי - הוא מישהו שהיה שליח בפיצרייה וכותב בקורות חיים: "סמנכ"ל שיווק והפצה ברשת מזון גדולה".
ישראלי - הוא מישהו שקונה מכסים של איזה מעדן חלב באלף שקל בשביל להרוויח פאוץ´ ששווה עשרים שקל.
ישראלי - זה לקנות ג´ורג´יו ארמני בשוק בעשרים ותשע שקל ולהיעלב שזה מזויף.
ישראלי - זה לשים שלט "שוטר פקח אני פורק סחורה" על קטנוע.
ישראלי - זה אחד ששם על האוטו סטיקרים:" שרון יביא שלום" וגם "רק ברק יכול".
ישראלי - זה להתחיל לצפור ברגע שהרמזור מתחלף לצהוב.
ישראלי - הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו‎ (ותודה למיקי) mai

לירונר

New member
למאי (ולמיקי../images/Emo35.gif)

תודה תודה תודה על האושר שאת (והוא) גורמים לנו וגם ליזה אומרת תודה... החוברת לקראת הטיסה נושאת את שמך

זורבבל

New member
יש לי הרגשה

שדוא"לים (אימיילים) עוברים בארץ הזו במהירות עצומה. ישנה השערה (מחקר?) שכל שני אנשים בעולם מקושרים זה לזה במרחק של 6 דוא"לים. שווה בדיקה לא? או, ולעצם העניין. קטע כל כך ישראלי

MARMELAD

New member
אני שמעתי פעם תזה

שכל שני אנשים בעולם מקושרים דרך שלושה אנשים אחרים... נשמע לי מדהים, וגם די הגיוני כשחושבים על על זה. בארץ נראה לי שזה יורד אפילו לכל שני אנשים בארץ מקושרים דרך שניים.

לירוי25

New member
מסיבת פורים במועדון "התאטרון"

אז חרף אירוע משמעותי שעבר עלי באותו יום (גיא זה מתקשר גם אליך) החלטתי לא לתת לשבזה להרוס לי את המצב רוח ואני הולך עם הנסיך למסיבת פורים בתאטרון. הנסיך התחפש לנערת קולג´ זנותית משהו ואני התחפשתי לאתיופית. מה אני אגיד לכם? כל כך הרבה מחמאות בערב אחד בחיים לא קבלתי!! הקטע המשעשע היה שקבעתי שם עם כמה חברים והם בכלל לא זיהו אותי גם כשעמדתי מול העיניים שלהם! המוזיקה היתה חביבה למדי, הנסיך שאינו נוטה לרקוד בדרך כלל (חרף כל המעלות קורדינציה היא לא אחת מהן...) פיזז לו בחן על הרחבה עם בקבוק בירה ביד. יאמר לזכותי שהייתי נחמד לכל מיני אקסים שפגשתי שם! (וכאן אני לא מחשיב את אלה שממש במקרה לא ראיתי אותם...במקרה!) כבר בתחילת הערב התחבר לי לוריד אחד המארגנים שהתעקש שאני אשתתף בתחרות התחפושות עד שהסכמתי. (טוב לא ממש הסכמתי אבל הוא כבר הדביק עלי את המספר...אז מה, נתחיל עם סצינות? יאללה...) אז אחרי שחיקוי לא רע של אניטה פללי סיים את הקטע שלו והתחיל להעלות את המתחרים איך שהוא קרא "מספר שמונה.." אני מרים את השמלה ומתכוון לעלות על הבמה נדחף לו משום מכון איזה חיקוי מזעזע של שוטרת שחשב שהוא נורא מגניב! לא חוצפה?? מייד עלה לי הדם התימני למוח, הוריד התחיל לפמפם ברקה ובצוואר ומחשבות נקמה עלו במוחי, (כמו לטפטף לו כמה טיפות של דבק 5 שניות לחולצה או חומר משלשל בשתיה) אבל ברגע האחרון החלטתי להיות בוגר ולוותר לו. (התחפושת שלי היתה הרבה יותר שווה!) מי שהיה יודע וודאי על מה אני מדבר, מי שלא היה - הפסיד וחבל!

בוסון

New member
כולי תקווה...

כולי תקווה שפניך נצבעו בצבע גוף ולא במשהו אחר....

לירוי25

New member
בשכבה הראשונה זה קצת הזכיר

לי סוג מסוים של הפרשה אבל שמתי כל כך הרבה שכבות עד שנראיתי כמו טבלת שוקולד מהלכת. מה שכן, באיזור שבו אני גר השתלבתי יופי עם האוכלוסיה.

למעלה