פורים בגן

../images/Emo149.gif פורים בגן

פתאום חשבתי על זה - האם צריך/נהוג/מקובל להביא לצוות משהו לכבוד פורים? משלוח מנות קטן? אזני המן בסלסלה או כלי יפה? לצערי אני לא יותר מדי מוכשרת בענייני אפיה, והצוות בגן יקר ללבי כך שלא הייתי מעוניינת לעשות עליו ניסויים קולינריים
, לכן אפייה ביתית היא לא הפתרון הנכון. מה גם, שבשבוע הבא אנחנו מארחים כמעט 30 איש ליומולדת של לולי + יומולדת בגן, מה שאומר שנשרוץ במטבח יותר מהרגיל וזה די והותר בעיני. האם הבאתם משהו לצוות בשנים קודמות? לכל אחת בנפרד או לכולן יחד? יש לנו על הכוונת מנהלת גן, גננת מקסימה ועוד 3 סייעות בגילאים שונים... (אחת צעירונת בת 21, אחת בסביבות 40 והשנייה בסביבות 50 פלוס). רעיונות יתקבלו בברכה

בכל חג אנחנו נוהגים להביא

מתנה קטנה לצוות. בשנה שעברה בפורים,ארזתי כמה אוזני המן קנויים בנייר צלופן עם כמה שוקולדים וזה מה ששלחתי. השנה כמו בשנה שעברה בראש השנה(לא אותו צוות בגן) ארזתי בקופסת קרטון חד פעמית של אוכל סיני,כמה תפוחים קטנים מעץ עם צינצנת דבש קטנה. לדעתי האריזה עושה את העניין ומשהו קטן מכל הלב תמיד יתקבל בברכה.

הבאת לכל הצוות יחד או לכל אחת לחוד../images/Emo35.gif

אני בראש השנה ממש השקעתי והבאתי לכל אחת דובשניות שהכנתי HOME MADE - הכנתי גם למשפחה בתור שנה טובה...

דילמה קטנה

יש סייעת אחת שמגיעה רק אחה"צ (15-17) שלא ממש אהובה עלי.האם אני צריכה להביא משהו גם לה? ז"א, אני יודעת שבאופן עקרוני כן אבל מבחינתי היא על תקן חצי בייביסטר שם...
צריך בכל זאת????

../images/Emo6.gif

ונכון שהיא תמיד הכי פחות נחמדה ומשקיענית? טוב, האמת שהיא מגיעה לשם למשמרת שניה אחרי שהייתה מהבוקר בגן אחר....(לא נראה לי שזה מקור החוסר נחמדות אבל מילא, ניתן לה להנות מהספק). אני מתלבטת אם לא לפתור את הדילמה דרך קנייה של סלסלה גדולה לכולן של מקס ברנר או משהו כזה ואז לצאת בסדר עם כולן.

פשושקית

New member
וואו ממש נכון, גם אצלינו יש אחת שאני לא סובלת

אין מצב שאני מביאה לה משהו ומצד שני- אני אביא משלוחה לכל הגן ולכן הצוות (משלוח אחד גדול) כך שאף אחד לא ירגיש מקופח...

אז ככה

עקרונית הוועד קונה אבל אני אוהבת להביא באמת משהו קטן. אני מתכוונת לקנות שוקולד טוב עם בקבוק יין קטן עטוף יפה.

לא נראה לי שהוועד יקנה אצלנו

אבל כן חשוב לי להביא כי אני באמת מעריכה ואוהבת אותן.

ועוד שאלה -

אני אמורה להביא למי שמטפל בה ישירות, נכון? כלומר לצוות של הקבוצה שלה פלוס מנהלת הגן? מתי להביא? ביום שמתחפשים? ביום שיוצאים לחופשה? הבעיה היא שאגיע לגן בפורים ביום רביעי בבוקר אבל בעקרון אני מגיעה אחה"צ ואז לא כולן נמצאות...

אצלינו הועד קונה בראש השנה, בפסח ובסיום השנה.

בשנים שהבנות סיימו את הגן הבאתי לגננת באופן אישי גם אבל רק בסוף השנה.

mom2ia

New member
אוף! בכלל לא חשבתי על זה

אם לא הייתי רואה את השאלה לא הייתי מביאה כלום ולא הייתי חושבת שזה לא בסדר. עכשיו אני בדילמה. לא בא לי לקנות משהו כי חודש אחרי יש פסח ואז אני אקנה מתנה, אבל לפורים!!!! נראה לי שאני אכין הרבה אוזני המן ואני אביא לגן וזהו. למטפלת שלי ולמנקה אני אכין כבר משלוח מנות מושקע יותר (מזל שאני עובדת מעל מפעל לשוקולדים...)

אילתית 2

New member
../images/Emo154.gifיש למישהי מתכון קל ופשוט ../images/Emo154.gif

מתכון לאוזני המן אף פעם לא הכנתי...רק קנינו..אולי השנה נכין אבל מה יש המלצה/איזה מתכון משהו?

lital_helmer

New member
ואם כבר מתנות לגן

נניח אם לא מביאים משלוח מנות...אלא משהו אחר? מה אפשר להביא? אשמח לרעיונות.

למעלה