סיכום שבועי

../images/Emo149.gif סיכום שבועי

כן הגיע הזמן הזה לסיכום שבועי , כבר יום חמישי כי מה לעשות מחר אני אהיה יותר מידי עסוקה ובקושי [נראה לי] אני אראה את המחשב שלי
וכן החלטתי שאני אפתח את השירשור הזה היום
ורק רציתי להגיד לכל הבנות שאיחלו לי אתמול
תודה ענקית , עשיתן לי את היום
ועכשיו אחרי כל ההקדמה הזאת , נא קבלו את סיכום השבועי האחרון לפברואר
שבוע הבא זה כבר חודש חדש
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תוכניות לשבוע הבא: סופ"ש נהדר שיהיה לכם

elena20

New member
עונה

שיר השבוע: שיר הנושא מתוך "בוגנים" , "לא קלה דרכינו" ניסים סרוסי "אשליות" שיר השבוע של הבויז:beautiful woman קליפ/הופעת השבוע: אין תמונת השבוע:
איזו יפה, לפני הקרחת המזעזעת
ציטוט השבוע: איך עבר השבוע? מעייף
, המון שעות עבודה. תוכניות לשבוע הבא: לא משהו מיוחד, חוץ מלעבוד.

Eti No Name

New member
יאאא איזה מאגניב, אני. ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: דוטרי - What About Now ובעצם כל האלבום! וכמה שירים של יו2, בגלל הפרוייקט באנגלית.
The Fray - How To Save A Life וכמובן האלבום האחרון של ג'ון מייאר המושי
. שיר השבוע של הבויז: Memories קליפ/הופעת השבוע: נמנמ.. אפשר סרט? "שומר ראש"
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "אני מצטער להגיד לך את זה... אבל עברת טסט." חח לא שלי, של חברה שלי [הייתי לידה
]. "X, חברה שלך בחוץ".
כל הטובים תפוסים סעמק. איך עבר השבוע? למעשה, מעולה! כל מי שאני מכירה שניגש לטסט- עבר. אממ, עברתי מבחנים בהצלחה!, ובכללי הכל היה טוב, מצברוח טוב וכאלה. והיום בערב ברמצווה
. אהה! והסתפרתי יותר מדי
תוכניות לשבוע הבא: נמנמ לסיים לצלם את הבגרות בתקשורת, להתלונן על המורה לאנגלית, להתלונן על המורה לתקשורת, לתפור תחפושת, להתחפש.. ואולי לגשת לטסט.

lidor love lee

New member
../images/Emo220.gifשלי../images/Emo220.gif

שיר השבוע: השיר החדש של פרגי אני מכורה לשיר הזה
שיר השבוע של הבויז: I Still
קליפ/הופעת השבוע: Tell Me של P.Didy וכריסטינה אגילרה
תמונת השבוע:
אני
ציטוט השבוע: אני מתה לישוןן איך עבר השבוע? מהר מאודד חח נחמד תוכניות לשבוע הבא: נראה כבר

אמ..

שיר השבוע של הבויז: Get Another Boyfriend איך עבר השבוע? טוב שהוא נגמר. תוכניות לשבוע הבא: לא נראה לי שיש... שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו.

גמני ... ../images/Emo23.gif

שיר השבוע: you are - atomic kitten
שיר השבוע של הבויז: song for the unloved
קליפ/הופעת השבוע: hilary duff - with love
תמונת השבוע: מה שתפוז (
) עושים
תסתכלו על ההבדלים ...
ציטוט השבוע: "יומולדת שמח" זה מה ששמעתי כל היום ביום ההולדת ה-22 שלי
איך עבר השבוע? חביב עד שהגיע היומולדת שלי
תוכניות לשבוע הבא: לחגוג עם חברות שלי וגם יש לי שבוע חופש מלימודים
סופ"ש נהדר שיהיה לכם

ringe lotte

New member
עונה אחרי...

טריליון שנה שלא עניתי על סיכום שבועי. בעצם עד יום רביעי איזה טריליון שנה לא כתבתי בפורום. תודה מאורה!!! זה בזכותך!
שיר השבוע: זכיתי לאהוב של עיברי לידר. לא מקורי מצידי במיוחד שאני מתה על השיר הזה וזה השיר שלי ושל עומר ועוד עכשיו הוא כל הזמן בפרסומת של פלאפון. here without you - 3 doors down שיר מקסים שאני חולה עליו. שיר השבוע של הבויז: lift me up הוא תמיד עעושה לי טוב מין שמחה כזו כשאני שומעת אותו. קליפ/הופעת השבוע: אין לי... תמונת השבוע: אין לי כאן תמונות אני על המחשב של החבר שלי. ציטוט השבוע: אין ציטוט מעניין. איך עבר השבוע? נחמד. אחרי שביום שישי שעבר התעלפתי לעומר בידיים, ישנתי המון בסופ"ש, אבל ביום ראשון עדיין הייתי חלשה מעט ולכן לא עבדתי קשה. יום ראשון היה יום של אוכל: בבוקר עשינו איזו שיחת פתיחת שבוע עם אוכל (שטויות למינהן), לא הפסקתי לאכול רוגלעך. בהמשך היום המשכנו לנשנש את מה שנשאר מהבוקר. ב16:00 חברה שלי שהשתחררה עשתה שתיה (פרידה) והיא הביאה ג'חנון מעשה ביתי מזה טעים, אכלתי ארבעה ואני לא אוהבת ג'חנון. שאר השבוע היה פחות מעניין, ביום שני בערב הייתי אצל אותה חברה שהיא השתחררה בבית היא עשתה על האש. יום שלישי שמרתי. רביעי נסעתי לעומר, אתמול צבא ואז שוב עומר עד יום ראשון, איזה כיף לי! מתה ליו! תוכניות לשבוע הבא: ביום שלישי יש לי מטבח. שאר השבוע צבא כרגיל, וביום חמישי שוב חיפה ועומר.

MEMEMEME

שיר השבוע: נמממממממ אין ספציפי
שיר השבוע של הבויז: - קליפ/הופעת השבוע: סרטונים מנולד לרקוד
תמונת השבוע: - ציטוט השבוע: "איש איש, איך אתה מרגיש?" ואני מייללת איזה פאדיחות עשיתי לעצמי וכמה שמגיע לי יותר בהסטוריה ושאני עושה חוזר|קשוח| סרט השבוע: השעות
איך עבר השבוע: ככה-ככה
תוכניות לשבוע הבא: להחליט אם להתחפש או לא- אם כן לקנות, לכסח את חברה שלי, ללמוד ללשון- לא, בעצם, לחרוש ללשון.. ולעזאזל- מה זו השביתה זו עכשיו שוב? זה דופק לי הכל עם המבחנים בפסיכולוגיה ובמת'

crazy smiley

New member
סייייככווםם שבבוועעייי!!!!

שיר השבוע: pink-nobody שיר של הבויז: (time, everybody(backstreet back תמונת השבוע:-->>>חחחחח.....
ציטוט השבוע: יש כמה... ציטוט מס'1: המורה לתנ"ך: "לעשות מבחן??? חס וכרפס!!" ציטוט מס'2: המורה לפיתוח קול של המקהלה: "אני צריכה טלסקופ בשביל לשמוע אותך..." ציטוט מס'3: חברה שלי: "איייככככסססס!!!...אני אוהבת את זה...." וציטוט אחרון: אני:"אלה..שמעת שבריטני עשתה קרחת??" אלה:"איפה??" איך עבר השבוע: די בסדר... תוכניות לשבוע הבא: חופש...!!! יש טיול שנתי ואני בבית!!!!! איזה כיייףףף!!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member
אאאאאאאאאאני!../images/Emo113.gif שיר השבוע: Keep Holding On של אברילללל, סינגפו של בית הבובות(כן,כן), קאנדימן עכשיו בגלל הקליפ המדהים, ולא יודעת, עוד כמה מסתובבים להם somewhere. שיר השבוע של הבויז: כלללללללל האלבומים שלהם. קליפ/הופעת השבוע: הקליפ החדש של כריסטינה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif http://www.youtube.com/watch?v=Tc_c9JRPbQc&mode=related&search= קטע מצחיק../images/Emo6.gif http://www.youtube.com/watch?v=8bwBZiApp_U ועוד קטע של הרגע אחרון שמצאתי, יואווווווווווו איזה קורע זה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif http://www.youtube.com/watch?v=Qo-648aocRk תמונת השבוע: אם לא מתייחסים לזונה שליד, התמונה הזאת כל כך מדהימה, בריטני פשוט שלמות שם../images/Emo99.gif ציטוט השבוע: "בגלל זה משלמים להם ולא לנו" של שני!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן שני, זה עדיין מצחיק אותי../images/Emo6.gif ואין בנאדם אחד שלא סיפרתי לו על הציטוט הזה! XDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך עבר השבוע? חביב תוכניות לשבוע הבא: השאלה הזאת כל כך מדכאת אותי שחבל על הזמן

Blank Smile

New member
סיגפו*

ומהההה זה לא אמור להיות ציטוט מצחיק יא קרועה!! אמרתי את זה בשיא הרצינות!!

Shiri from the block

Active member
אוקיי../images/Emo113.gif יש את התמונה הזאת ב-7 לילות שערכו אותה, ולידה כפי שאת רואה התמונה המקורית. ואני עדיין משתגעת ומתחרפנת איך הם העלימו לה את השיער בצורה כזאת חלקה ומושלמת, עוד במיוחד כשהשיער שלה נפל על החזייה ועל הכתפייה של החזיה ובעיתון רואים את הכתפייה ואת החזיה בשלמותה נקייה וחלקה :| :| :| :| אז שני אמרה "בגלל זה משלמים להם ולא לנו..." ../images/Emo6.gif

Blank Smile

New member
שעות הבוקר המוקדמות.. ../images/Emo199.gif

[אני לא מצליחה לישון..
] סיכום של שבועיים. שיר השבוע: נינט ועברי לידר - הכאב הזה Mariah Carey - Hero Bootyluv - Boogie 2Nite שיר השבוע של הבויז: I Still
קליפ/הופעת השבוע: [אני בעד לשנות את זה ל'קליפ/סרט השבוע, כי אני תמיד עונה בתור סרט או סידרה..
] ישנן בנות פרקים 6,7.
תמונת השבוע: התמונה של הרישיון החדש שלי.. סוף סוף אני כבר לא נהגת חדשה..
ציטוט השבוע: "על הזין שלי." בהקשר לכל דבר שאמרו לי.. איך עבר השבוע? חרא, חרא, ואפילו עוד קצת חרא.. שבועיים של סיוט מתמשך.
אבל לא משנה, לא צריך להרחיב על זה.. תוכניות לשבוע הבא: אולי, אמן, אם יהיו לי מספיק ימי חופש לחתום רביעי-חמישי חופש..

Deadly Whisper

New member
אני! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Chris Daughtry - It's Not Over מדהים, מדהים.
Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice
Lucie Silvas - What You're Made Of Madonna - American Pie
No Doubt - Don't Speak Alice Cooper - Poison Sting - Shape Of My Heart Sting & The Police - Roxanne כל האוסף של אלאניס מוריסט.
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע: כל הפרקים (המדהימים) של CSI שראיתי השבוע.
גם הפרקים של הפרקליטים ואבודים. תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "אתה באמת חושב שאני מושגעת?" "היו לך כמה רגעים"
[הפרקליטים
] "Darling" - היועצת בבי"ס
"It's A Date" - היוצעת בבי"ס
"תיזהרי מרופאים מיילדים
" חברה שלי
איך עבר השבוע? לא ניכנס לזה. ><" תוכניות לשבוע הבא: מבחן במדעים, מבחן בצרפתית, פורים!

Not Ready To Make Nice ../images/Emo47.gif

ידעתי שהיה לי שיר שבועעעעעעעעעעעעעעעעעע.. אהבלה שכמותי
ו..Sting - Shape Of My Heart
אמא שלי הייתה מעריצה שלו
וגם דודה שלי
מפחיד:) למה את מתחפשת?

למעלה