סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
../images/Emo149.gifסיכום שבועי../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע? סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע? קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- משפט השבוע שלכם? האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע? וסתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה
(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו
למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gif../images/Emo199.gif

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?הלב שלי נשבר שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?שבי בר-מעיל אחד בחורף
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-^^ בילוי השבוע שלכם?
מאכל השבוע שלכם?המ..תפוחי אדמה? פאדיחת השבוע שלכם?עזבו, פאדיחה
למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע?סיון
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?חיים שלי/פלוריסיינטה מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע?הרבה אנשים... קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!! לא. אין תקציב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פורים[?] משפט השבוע שלכם?"השמש מטרידה אותי"- חברה שלי
האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע?המ.. מי?:| וסתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים? לכולם

MC MoRaNa

New member
=]]

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?להיות איתך.שוב. שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?הכי יפה בעולם-מאור כהן/אושרי כהן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שביתה:] סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הייתי ממליצה על הספר מישהו לרוץ איתו, אם הייתי מסיימת. אז אולי אנטיגונה? כולם מתים בסוף. הסוף האהוב עליי.או שאולי נלך על היפה והחיה? בילוי השבוע שלכם? יצאתי עכשיו לבית של חברה שהשתכרה והקיאה. לא מגניב? מאכל השבוע שלכם? מנה חמה? פאדיחת השבוע שלכם? לא יודעת:| למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע? עזבו אתכם ילדים, נסגור על סמי-אורגיה? סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? היפה והחיה!!!!11 מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע? אין!=] קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!! יותר מדיי הוצאות! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עוד יום שביתה, בעיקר.. משפט השבוע שלכם? "בובה, פרח כמוך צריך דישון.מה לדעתך לצאת עם זבל כמוני?" האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע? מי ייתן וסקס יאפיין אותי שבוע הבא.P וסתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים. אני נותנת לך. את חמודה.ומצחיקה. רוצה להצטרך לאורגיה?

MC MoRaNa

New member
תמונה+עוד שיר.

1. הראל סקעת|מריירת| 2. beauty and the beast פשוט התאהבתי מחדש בסרט הזה ועל-הדרך הורדתי את השיר:| סרט כל-כך יפה|בוכה|

אניי

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?אתה הכוכב שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?מבול של קרן פלס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם?אין מאכל השבוע שלכם?כדורי בשר של אמא פאדיחת השבוע שלכם?אין למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע?סיון סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?24 עונה 6 פרק 10 מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע?פרגסון מריינג'רס קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!!נכון לקנות!!!!!!!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא מדבר על זה משפט השבוע שלכם?אסשקין לילדינו ולנו האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע?כן

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifאניניניני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)
רוצה אל החופש..
שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)
Click Five-Just The Girl, Click fIve-cach Your Wave
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
http://img132.imageshack.us/my.php?image=img3516vu8.jpg "היא בחיים לא צחקה ככה" את זה דוד שלי אמר אתמול כשהצחתי את בת דודה שלי (בתמונה
)
והשניה
http://img174.imageshack.us/my.php?image=img3516za4.jpg
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
אמ.. יום עם אמא ואבא
בילוי השבוע שלכם?
אתמול עם הבנות דודות והיום הייתי עם אמא ואבא בארוחת בוקר ואח"כ בקניון
מאכל השבוע שלכם
לא עולה לי כרגע
פאדיחת השבוע שלכם
^^
למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע
הלוייי המן||סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם
השיר שלנו וראש גדול
מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע
אחותי.. שמו לה פרקט בחדר
ולא מספיק זה, קנו לה חדש חדש, אבל הכל חדש
מילא, אבל זה שכל הדברים שלה בחדש שלי אני לא יכולה לסבול
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה
אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!!
עדיין לא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לא יודעת... ביום שני יש לי מבחן מעבר במתמטיקה אבל אני כ"כ לא רוצה אותו
אני מקווה לעבור...
משפט השבוע שלכם
"היא בחיים לא צחקה ככה" (תקראו למעלה בחלק של התמונה יש הסבר)
האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע
לא.. ו
סתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים
למעינע שלי את שניהם, תבחרי לקחת מה שבא לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark chocolate

New member
מסכמת../images/Emo11.gif

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? אתה הכוכב שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? יותר מדי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של קרן
ואפרופו דיסקים, הסינגלים לא הגיעו
בילוי השבוע שלכם?
מאכל השבוע שלכם? טירמיסו
פאדיחת השבוע שלכם?פאדיחה לספר אותה
למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע? סיון
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? CSI מיאמי
מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע? יש המון@#$#$%^
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!! בתכנון! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאני אקנה את הדיסק של מירי
משפט השבוע שלכם?
האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע? בוודאי! לין
וסתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה
(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים
למורני

S H I R O N I

New member
:]

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?אתה הכוכב שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?הלילה יעבור-יפתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק "עולם שלם בחוץ". חרשתי עליו
בילוי השבוע שלכם?אתמול עשיתי מסיבה [ליומולדת של לפני שבועיים
] והיה מזה כיף
מאכל השבוע שלכם?פיצה
פאדיחת השבוע שלכם?אין :) למי מהדיימונד'ז הייתם דורשים ילד השבוע?מסיון
["מעיל אחד בגשם" אומר לכם משהו?
] סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?"יש לה ביצים"...
מומלץ.
מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע?ילדה מעצבנת מהכיתה
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!!בתכנון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-דיסק של מירי ומחר אני מתחילה להכין את התחפושת[טוב שנזכרתי..
] משפט השבוע שלכם?"הגשמים חולפים, אנו ממשיכים, כמו רוח סתיו קלילה.."
האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע?אביב גפן?
וסתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה
(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו
למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים
לך, כי השאלון הזה קרע אותי מצחוק
[
פליז דרינק רספונסבלי
]

d miss d

New member
:]

שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?להיות איתך שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?הרבה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-השביתהההה לי'ב בילוי השבוע שלכם?חיחי עדיף לא לדעת
מאכל השבוע שלכם?קובנה פאדיחת השבוע שלכם?מממ לא הייתהבנתיים למי מהדיימונד'ז היתם דורשים ילד השבוע?מממ מספיק לי ילדים סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?פלורנטין ומסודרים מישהו שבא לכם להרביץ לו השבוע? מישהוו קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? אם כן, תתחדשו, אם לא, תקנו מיד!!!!!!!! לא קניתי אבל אני אוהבת תשירים שלה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- סיור בכלא ניצן ברמלה..מהמגמה.. משפט השבוע שלכם? הגב של אלה תפוס אז אני אחייג שנית האם לדעתכם סקס, תפילין ורוקנרול מאפיינים מישהו שאתם מכירים או הכרתם השבוע?ניר פרידמן וסתם כדי שתשתחררו, אתם מוזמנים לתת כוס בירה(מי התגעגע לדץ!?) או קרמבו למישהו מהפורום, או סתם למישהו שאתם מכירים למעיני ועדו אם הוא חיייייייייייייי

למעלה