יום... שני?

hadarinke

New member
../images/Emo13.gif+../images/Emo148.gif = ../images/Emo152.gif

3 שעות הסטוריה רצוף, הסיוט של החיים >< אחר כך שעה חופשית ולשון, ואז הברזתי מאדריכלות קצת, לא היה לי כוח לאוטובוס אז חזרתי הביתה, התחלתי ללכת ב1 והגעתי ב2.. ועוד הליכה מהירה... אני טסה להולנד DDDDDDD: אושר גדול ^^

How I Disappear

New member
סושי סושי סושי ../images/Emo209.gif

1-2: פעילות כזאת של איזה 3 אנשים על משהו בממשלה ועשו לנו משחקים מזה מפגרים .. 3-4: מבחן באנגלית, היה די קל אני מאוד מקווה ל90+ .. 5: נתנו לנו שעה לאכול לפני הטיול אז הלכתי עם 2 חברים לקניון ואחד קנה שניצל בפיתה, השני קנה נאגטס ואני קניתי 16 יח' של סושי טעים טעים חחח 6: מתמטיקה, דחפו לנו עוד מתמטיקה הסתומים האלה כי מחר יש לנו מבחן .. 13:45-17:00: סיור בצריפין משהו על לווינים וחלל, היה צחוקים באוטובוס וזה חח

How I Disappear

New member
בגלל שהכל שם היה נע ../images/Emo69.gif אז לקחתי את

הקומבינציה הצמחונית חח אבל בכל זאת היה טעים !

hadarinke

New member
יאמי^^

חח אתה מצפה שהדג לא יהיה נע? XD זה סושי! אין על אינסייד אאוט עם סלמון ואבוקדו ^^

hadarinke

New member
צ'יקן קליפורניה? :O

בכל מקרה סיים סיים זה דוחה בקרית אונו >< אבל יש מלא סושיות ממש טעיות בתל אביב ^^

PerfectSP

New member
איזה קטעים היוםXD ../images/Emo190.gif

בשיעור ג"ג היא החזירה את המבחנים.. קיצר איזה 5 אנשים דיברו אליי בקושי הצלחתי לענות למישהו ואז שמעתי יסמין או משה וומחיאות כפיים, אז הסתובבתי ומחאתי כמה מחיאות ואז קלטתי שזה בגלל שהיא אמרה שקיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה וזה 100 D: היה מצחיקXD וגם שבוע שעבר קיבלתי בפיזיקה את הציון הכי גבוה בכיתה,90, ומחאו לי כפייםD: מתמטיקה היה משעמם,שעה חופשית מושלמת,מעבדות משעמם,חינוך מעצבן,פיזיקה חופר>>

למעלה