היום...

IDOffryn

New member
../images/Emo149.gifהיום...../images/Emo149.gif

לפני 6 שנים עלתה לשידור באמריקה סדרת נעורים על קוטלת ערפדים שהצליחה לכבוש את ליבנו!!
אז מזל טוב נוסף ל-6 שנים 7 עונות 138 פרקים עד כה(נשארו רק 6 פרקים :<) הסדרה מסתיימת בסוף העונה השביעית.
צריך לעושת שרשור מיוחד ל6 שנים האלו אז חשבתי וחשבתי וזה יהיה שרשור ציטוטים ותמונות רק לא ניחושים שימו תמונות מפרקים אהובים עליכם ציטוטים אהובים ותכתבו מאיזה פרק זה גם.. אני גם אנצל את ההודעה להמליץ לאנשים שלא רואים אנג'ל להתחיל לראות כי זו סדרה ממש טובה(ממש ממש מתקרבת לבאפי).. אל תשכחו לכתוב ספוילרים לפרקים שלא שודרו!!! נ.ב. לפני שנה עלתה העונה הרביעית לביפ..:) וזהו

ייאי מזל טוב לאפי שבת 6../images/Emo149.gif../images/Emo65.gif

אממ ציטוטים? זה בנתיים: Xander- You have no shame. Cordy- Oh please, like shame has something to be proud of מאיירשוט עונה 3

ד י י ז י

New member
מזל טווווווווב! ../images/Emo149.gif../images/Emo65.gif

הייתי מאחלת לעוד מאה ועשרים פרקים, אבל זה לא יקרה. (משהו שם לב שאני נהיית מרירה יותר בכל יום שעובר?
) אז אני מאחלת לסוף של סדרה ענקי, שישים את graduation day, becoming ו the gift בכיס הקטן. והרבה מכורים חדשים וגאים
. אמממ.. ציטוט? Spike : Um... there's something I got to tell you. About showing you Riley in that place. I didn't mean to... (long pause) Anyway, I know you're feeling all betrayed — by him, not me. I was trying to help, you know. Not like I made him be there, after all. Actually trying to help you. Best intentions. I mean, you know, pretty state you'd be in, thinking things are all right while he's toddling halfway round the bend. Oh, I'll insult him if I want to! I'm the one who's on your side! Me! Doing you a favor! And you, being dead petty about it — me, getting nothing but your hatred and your venom and— you ungrateful bitch! Fuc— bitch! Spike: Buffy... there's something I want to tell you. לצערי הוא ארוך מדיי ולא נכנס לשום מקום (ע"ע - חתימות, פרטים..) אבל אחד הקטעים המצחיקים ביותר בסדרה. ואחד סטאר קרוסי (רק כי הייתי חייבת): Buffy: I love you. Angel: I love you. Buffy: Close your eyes. (וכולנו יודעים מה קורה מכאן..
)

i love tara

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מי היה מאמין לפני שש שנים שתוכנית טלוזיה על ילדב בלונדינת שמכסחת לכמה ערפדים את הצורה תשנה לי ועוד מליוני אנשים בעולם את החיים. רק קשה לעכל שנשאר לנו רק עוד שש פרקים ביצירת המופת שג'וס נתן לנו באו נהנה מכל דקה שנשאר כי היה לנו זכות להיות בדור שראה סדרה ענקית

MiSs GeReV

New member
../images/Emo77.gifמזל טוף

אני לא כמוכם מכירה את כל הסדרה מא' ועד ת' אבל אני חייבת להגיד שיש בסדרה הזאת משהו שאין באף סדרה אחרת וציטוט שאני אוהבת: Xander (to Anya): I've gotta say something, 'cause I don't think I've made it clear. I'm in love with you. Powerfully, painfully in love. The things you do, the way you think, the way you move... I get excited every time I'm about to see you. You make me feel like I've never felt before in my life. Like a man. I just thought you might wanna know.

ANGEL N

New member
עצוב שזה נגמר...

ושוב עצוב שזה נגמר (רק הפעם המשפט מתיחס לתמונה שהוספתי)

../images/Emo7.gif בהחלט עצוב.

רק התחלתי וכבר עומד להגמר... מה אני אעשה כל יום בלי פרקים חדשים של באפי?! ציטוט אהוב: (כן, אני יודע שהוא כבר מופיע בעמוד הזה, אבל הוא ענק!) Nigel: Your relationship, whatever you can tell me. Tara: O-o-our relationship? Willow: were friends Tara: good friends Willow: girlfriends actually Tara: yes, were girlfriends Willow: were in love. were lovers... were lesbian gay-type lovers Nigel: I meant your relationship with the Slayer...

יערה5

New member
אתם יכולים להסביר לי

איך שנים תמונה? פשוט אף פעם לא שמתי...

הייזל

New member
הוספת קובץ

כשאת מוסיפה הודעה, למטה בעמוד של ההודעה יש כפתור אפור שכתוב עליו BROWSE. תלחצי עליו ויפתח לך חלון הוספת קובץ.

ספאפית

New member
מזל טוב!

הנה ציטוט שאהבתי מאוד: Spike: You're not friends. You'll never be friends. You'll be in love 'til it kills you both. You'll fight, and you'll shag, and you'll hate each other 'til it makes you quiver, but you'll never be friends. Love isn't brains, children, it's blood. Blood screaming inside you to work its will. I may be love's bitch, but at least I'm man enough to admit it. עצוב שזה נגמר...

matara

New member
מזל טוב!!!

? Joyce :So what'd you do for your birthday? Did you have fun? Buffy: I got older. Joyce: (indicates the burning candle) Well, go on, make a wish. Buffy: I'll just let it burn.

ANGEL N

New member
איזה מגניב ../images/Emo58.gif המוזיקלי 6X7

ספויילר לפרק המוזיקלי... קראתי את הציטוט שmatara שמה ופתאום קפץ לי המשפט הזה מהפרק!! let it burn. מגניב לא? סתם מקריות אני יודע, לא יודע למה זה עלה לי לראש (אולי כי כל היום אני רק מזמזם ושר את השירים האלו!!!)

B a n j o

New member
מזל טוב !!!!

בואו נתקשר כולנו לג'וס ונגיד תודה?
באמת קשה להאמין איזו כברת דרך עשתה באפי מאז הסרט הפארודי משהו שלה... אני אתגעגע...
But will always have the DVD... ד"א, למישהו יש את הכתובת לדואר מעריצים ?

למעלה