תכף פורים
ו...

../images/Emo148.gif תכף פורים../images/Emo3.gif ו...../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

מה דעתכם לשתף את כולם ברעיונות לתחפושת
או סתם להעלות תמונות של זה פורים זה כיף וזה משעשע
אז יאללה בואו נפציץ בתמונות של פורים
מתחפשים
למה
יש לכם רעיון לתת
[למי שמעלה תמונה...מי בתמונה..ומה התחפושת

היי ../images/Emo9.gif

טוב אז תמונות אין לי,אולי חברתי תשלח לי אם אני אבקש ממנה,כאלה של שנה שעברה. מסתבר שמחקתי את מה שהיה לי במחשב. בכל מקרה, אין לי תמונות,אז כדי לא לייבש את השרשור אני אחפור על פורים שעבר. מבחינת התחפושות שלי ושל חברות שלי,זה היה ממש גרוע! שאר התחפושות בבית ספר ובעדלאידע היו כאלה מאגניבות! אני ועוד 2 חברות התחפשנו לגוטיות.
, חברה אחת לבובה, אחת למשהו שאמור להיות סבא ואחת למלכת יופי.
לאמשנה. אני אגיד לכם מה התחפשו אצלנו וכאלה: היו כמה בנים שהתחפשו לבית, עשו בית כזה מקרטון והלכו איתו, וזה יצא מאגניב! היה מישהו שהתחפש לקרוקס כתום.
ממ, היה את ההוא שיושב על פטרייה. ואחד שכאילו הוא סבתא ויש לו תינוק על הגב,משהו יצא ממש חזק! היו מוסכניקים לפני שנתיים, ולפני שנתיים היו גם מקסיקנים. באו עם גיטרה וסומבררו וזה,כזה מגניב! בתכנון של השנה,אני וחברות שלי כנראה נתחפש רק בעדלאידע, כי ביום של התחפושות בבית ספר החלטנו להקפיץ את עצמו לת"א. אז כנראה שנתחפש לצבעיות,או למוסכניקיות.
עצה שלי, תתחפשו למקבצי נדבות, או לילדי שאנטי, או לבנות נחמה. עצה שלי, תתחפשו לגן חיות, או למורות בבית ספר, או לסלט פירות. נו מה,אין לי רעיונות.

יש לי כמה תמונות../images/Emo3.gif

נתחיל מזאת
פורים שעבר.. אני וחברה שלי שהתחפשה ל "חיוך של מיליון דולר" ואני ששמתי עליי גלימה שהכנתי לתחפושת של לפני שנתיים [שאין לי תמונות שלה] אז השתמשתי בגלימה הזאת ואפילו המצאתי שם לתחפושת.."עיניים בגב" שימו לב כמה שזה קל.. פשוט להדביק עיניים על חתיכת בד! תתעלמו מהקטע שאני נראת כאילו דרסה אותי משאית

עוד תמונה../images/Emo13.gif

אני ומישהי מהעבודה לפני שנתים [בשרות לאומי] היא מלאך ואני שטן.. ואני אוהבת את התמונה.. אז
לפני שלוש שנים.. התחפשתי עם חברה לעין הרע- [זוכרים את הגלימה עם העין??] אז בנוסף ציירתי עין על חולצה לבנה וכל מיני אביזרים שקשורים לעין.. והיא פשוט הייתה שטן.. וביחד זה "עין הרע" ולפני 5 שנים.. התחפשתי עם 2 חברות להתלבטות - אותו עיקרון של העין.. ציירתי סימן שאלה באדום על חולצה לבנה. וגזרתי מלא שממיניות בריסטול שציירתי עליהם ????? והצמדתי אליי שטן ומלאך וככה.. התלבטתי בין היצר הטוב ליצר הרע.. יש לי תמונה מפותחת.. אולי אני יצליח לצלם את זה באיכות טובה.. ]מיותר לציין שזכינו מקום 1
]

בוא'נה, יא כישרון מהלך על שתיים

מאיפה היצירתיות הזו פתאום?
אני הכי לא בנאדם של להשקיע בתחפושות ולעשות ולהכין וכאלה. אהבתי את הרעיונות, כל הכבוד
אבל.. את לא מתחפשת לבד אף פעם? למה רק עם חברות שלך?

amitshilo

New member
אח איזה יום נהדר../images/Emo9.gif

היה היום יום נהדר בבי"ס. כל הבי"ס היה מקושט נורא יפה, והיו פעילויות מאוד נחמדות ועשירות. היה כזה משחק שנקרא "ראש בראש בארמון אחשוורוש" שבו שני נציגים מכל כיתה יצרו ביחד נבחרת והם התחרו מול שכבת י"ב. היו להם כל מיני משימות מגניבות כאלה, ובסוף י"ב נצחו
כל שנה בבי"ס שלנו שכבת י"ב מתחפשת ביחד, שנה שעברה כל השכבה של אחותי התחפשו למצעד הגאווה (זה היה ע-נ-ק
) והשנה כולם התחפשו לתיבת נח. זה היה ממש גדול. בין המשימות גם היו הופעות, וכמו כל שנה היו את השני בנים (לפעמים זה יותר) שעולם לבושים בטוטו ועושים יענו ריקוד. זה ממש מצחיק
ונחמד
קיצר היה ממש כיף, והנה התמונה של ושל חברות שלי, התחפשנו לנערות משנות השבעים שכן היו שנות חשובות וצבעוניות במיוחד
חג שמח לכולם!

amitshilo

New member
באמת?../images/Emo6.gif

איך חשבת שאני נראית? גם אני תיארתי אותך שונה

ממ לא יודעת ../images/Emo6.gif

תיארתי אותך קצת יותר נמוכה.. וכהה יותר
לא יודעת.. חחח אבל את יפה לאללה, אז למי אכפת איך דמיינתי אותך?

amitshilo

New member
מה את אומרת../images/Emo6.gif

האמת שיש לי גנים סורים, עיראקים ונמוכים, אז יש משהו בדברייך. פשוט לא הלכתי לפיהם. ותודה רבה מותק, גם את יפה

למעלה