../images/Emo148.gifפורים!../images/Emo148.gif
ראיתי שהיה די הרבה ביקוש לתחפושות.. אז, החלטתי לעשות לכן קצת רעיונות לתחפושות.. אני אישית, לא יודעת למה להתחפש. אם למישהי יהיה רעיון, היא מוזמנת לצרף! תחפושות בנות לקבואית (ככה כותבים?): אפשר גם להסתכל בקטלוג של פוקוס, יש שם את יעל בר זוהר במראה כזה. (אני מעלה תמונות..) חצאית מיני חומה/בז'. מגף עד לברכיים (עדיף שפיץ..) בצע חום/לבן/שחור. כובע חום. (מהכובעים הגדולים האלה.. אם אני אמצא תמונה אני אעלה.) חולצה- עדיף חולצה דקה וארוכה, בגוון חום. שחפץ- שחפץ גם בצבע חום.. חגורה- כעיקרון אפשר כל חגורה, אבל עדיף חגורה שתכיל מקום לאקדחים.. אם אין כזו, רצוי לקנות. כי אחרי הכל, זה כמעט הפריט היחידי שאתן צריכות לקנות. נגיד וקניתן- אז, עכשיו יש לכן חגורה עם מקום לאקדח, אבל מה עם האקדח?! *רומזת*. לק: אפשר חום. ואפשר ציפורניים. (פרנץ'). אביזרים- תמיד אפשר להוסיף איזה שרשרת צמודה, צמיד חדש.. רק אם חשבתן על עגילים, אני ממליצה בחום על חישוקים מכסף. לא גדולים מדי, ולא קטנים מדי. בנונים כאלו. שיער: לפי דעתי, פן יהיה מצויין. אין כמו פן. אם יש אחות מוכשרת, אמא מוכשרת, אפילו דודה, רצוי לנצל. אם לא, אין כמו ספר. כמה גרושים והשיע מעולה. (אל תשכחו ללכת לספר עליו אתן סומכות, ומכירות בהמלצת חברות.) איפור- אוקע, השלב הכי מהנה בפורים. קודם כל, הכי חשוב, אל תתאפרו בכמויות, רק כי זה פורים "ואמא ואבא מרשים" רציני, אני בתור ילדה קטנה יותר, הייתי מבקשת מאמא בכמויות
. צללית- עדיף צללית נוצצת. אממ חשוב שהחלק הבהיר יהיה לצד הגבה, ואז תשחקו עם כל מני גווני חום שמתאימים. אפשר גם קצת לבן.. (לא, אני לא הכי מבינה באיפור. אבל זה אמור להיראות טוב, לא?
) סומק- אם יש לכן סומק בגוון אדמה, אז עדיף מאשר ורוד. (אני לא צריכה להסביר איך שמים?
) רמל: אני מאוד אוהבת למרוח רמל על הריסיים. מה איתכן? אם החלטתן שאת מעונינות, תקחו רמל שחור (עדיף..) ומרחו בעדינות. תזהרו לא לעבור, כי אז תצטרכו לנקות עם מים.. עיפרון- אוקע, קצת קשה.. תקחו עיפרון שחור/חום ומרחו בעפעף התחתון. בזהירות, לא לצאת מתחום העין. אפשר להוסיף קן קטנטן כמו עין של סינים. רק לא להגזים. והחלק הכי מהנה, ושיש עליו הכי שליטה: גלוס- פה כבר אפשר כמה אפשרויות.. אני הכי ממליצה- זה לקחת אודם (חום, או אדמדם) ולמרוח ממש טיפה. (עם האצבע) ממש טיפה. ועל זה גלוס מבריק. המלצה 2- זה רק למרוח גלוס מבריק. כמובן שלא חייב מבריק, אפשר ורדורד. העיקר שיריח טוב, ויהיה טעים
. קופידון- טוב, זה קצת קשה, ויש גם כמה דברים לקנות. חצאית- עדיף חצאית. שתהיה לבנה/אדומה וקטנטנה. רצוי לא ציורים. אבל אם יש כמה לבבות, זה בהחלט חמוד. חולצה- פה יש לכן כמה מבחרים.. אתן יכולות בצבע ורוד, לבן, ואדום. עדיף שאלו יהיו חולצות כמה שיותר פתוחות (כמו שזה ידוע, קופידון הוא חצי עירום
) הערה: אם לקחתן צבע חצאית ורוד/אדום, אז תקחו חולצה לבנה. או אם לקחתן צבע חצאית לבן, תקחו חולצה ורודה/אדומה. זה כולל: גופיות, סטרפלס, חולצות קשירה.... כמובן, רצוי ללא ציורים. וכמו בסעיף הקודם, אם יש לבבות/כוכבים, אז אל תבהלו, זה גם טוב. אתן מכירות את הגופיות החלקות שמוכרים בשוק? 20 ש"ח גופיה. אפשר לקנות גם שם. נעליים- אפשר נעלי בובה לבנות. או מגף לבן/ורוד. שיער: אני חושבת שבייביליס יהיה מצוין! תלתלים זה דבר מאוד יפה. אם אין לכן מכשיר, אפשר להשקיע טיפה וללכת לספר. מקסימום, תחפפו את השיער, תקחו ג'ל תלתלים. תצאו מהאמבטיה, תעצבו את השיער עם הג'ל, ולסיום, תייבשו עם פן, בתנועות כיווץ את השיער. הופה, תלתלים. אם בא לכן את המראה הגלי- יום לפני פורים, חפפו את השיער. אספו אותו לקוקס. (לא, אל תמתחו את השיער מלמעלה, רק שביל באמצע. אחרת בבוקר השיער יתקשה בצורה הזו.) ובבוקר, אם השיער עדיין לח, תעברו מעט עם פן. פזרו את הקוקס בעדינות, והנה, שיער גלי. *אפשר לעצב עם מעט קרם/נצנצים.. לק: לבן, ורוד, ושקוף. איפור: טוב, קופדון לא צריך הרבה, אבל רצוי לשים דגש על הנצנצים. מראה זוהר ויפה. צללית: אפשר לשים צללית לבנה ונוצצת, ולערבב מעט עם ורוד. סומק: אין ספק שסומק ורוד עדין, יתאים בול! רצוי לעשות עיגול, ולא למרוח על כל אורך הלחי. גלוס: אפשר גם להוסיף קצת אודם ורוד, ומעל גלוס. אבל גם גלוס שקוף וריחני יתקבל בברכה. אפשר גם גלוס עם נצנצים.(מומלץ) אביזרים: אם יש משהו שאתן חייבות, זה כנפיים וחץ וקשת. תנסו בחנויות ליד הבית. אני בטוחה שתמצאו ב"כפר השעשועים". חוץ מזה, אם יש לך שרשרת חצי לב, וצמידים מתוקים (אני אעלה תמונות מהצמידים שלי יש) זה גם יהיה יפה. גוף: צריך גם איפור גוף.. יותר נכון, תמרחו על עצמכן נצנצים. לא בהגזמות, בצוואר קצת, ברגליים טיפה, בידים.. עגילים.. אני לא ממש ממליצה חישוק או כל עגיל אחר. אלא אם כן, יש לך עגיל אחד והוא ארוך כזה ויש עליו לב/פוקה/משהו חמוט ולא מוגדר. (בשום אופן לא לשים לי עגיל SEXY! אבל אפשר LOVE). טוב, אני אגנוב קצת רעיונות לרוני.. חח כי היא הייתה עייפה, אז אני אגנוב להף ואפרט כאן. וגם כאן, התחפושות יותר קלות. שודדת ים- אחלה רעיון, רוני.
מכנס- עדיף מכנס טייץ כזה.(אני אשים תמונה) רצוי גם לשים בנדנות על המכנס. חולצה: כדאי לשים חולצה עם פסים. או גופיה יפה כזו, עם כתפיים פתוחות.. פה הבחירה היא חופשית. נעליים: נעלי ספור. נעל פומה, כל נעל שטוחה וצנועה.
אביזרים: צריך לקנות, אלא אם כן יש לכן בבית. כובע כזה, אפשר את העינית הזו (הדבר השחור ששמים על העין.) חגורה עם אקדח. שיער: אני חושבת שנפוח, לא? אפשר לעשות פן ולנפח, אפשר להרטיב ולשים קרם לחות של "קרמה". (הצבע הכחול. מומלץ!) אפשר גם בייביליס. (בלי נצנצים בבקשה.) רצוי מאוד, מתחת לכובע, לשים בנדנה. איפור- כעיקרון, אין איפור. אפשר קצת צללית שחורה, עיפרון שחור, סומק וגלוס. לק: שחור. אפשר להוסיף שחפץ, וכל מה שנראה מוזח לבגדים. בובה משנות ה-60. שמלה- אפשר לשכור שמלה. עדיף שתהיה כה שיותר בובית וחמודה. אפשר גם לראות את הזכרונות של אמא/אבא/סבתא/סבא/דודים, מאותה תקופה. נעליים- עדיף נעלי בובה כמה שיותר גדולות, ושחורות. איפור- ריסים מלאכותיים, צללית ורודה, עיפרון שחור, אודם ורוד, וסומק. (רצוי לעשות את הסומק בצורת עיגול.) אביזרים- צמידים, שרשראות, כל מה שמוזכר מהתקופה התמימה שהייתה, שנות ה-60. שיער- תלתלים. (בסיעיפים הקודמים כתוב כיצד.) לק-לפי דעתי, ורוד או לבן. פרוצה- חצאית- מיני מעור. (אם אפשר.) אם לא, ג'ינס גם יתאים. חולצה- סטרפלס, חולצת קשירה.. (מי שרואה "בובה פראית" יכול לראות את מילי כשהיא יוצאת למועדון ההוא.) איפור- מוגזם. אני ממליצה לשים טונות רמל. בקשר לצללית, ההמלצה שלי זה ירוק. שיער- פאה באה בחשבון! פאה בלונדינית מתולתלת, פאה קצרה בצבע ורוד.. (בחירה אישית) נעליים- מגף עד הברך. אביזרים- צמידים, תיק יד, שרשראות, גרבוני רשת, והכי חשוב, תלעסי מסטיק בפראות. הנה, כל מני אפשרויות. חשבתי על זה, אפשר גם להתחפש לדמויות! אין צורך לפרט. אפשר להציץ בתמונות! אפשר להיות: פלורסיינטה, (כל דמות מהסדרה), בובה פראית, מיכאלה, כל דבר שעולה בראשכן! מה שעוד חשבתי, זה לבן ולבת, נגיד את וחבר שלך תתחפשו ל"בן זונה" את תהיי הבן, והוא הזונה. סרסור וזונה. כל מני כאלו.. מקווה שעזרתי לכן!!
בהצלחה -עדי-
*מקווה שזה נכנס לטאגליינס*
ראיתי שהיה די הרבה ביקוש לתחפושות.. אז, החלטתי לעשות לכן קצת רעיונות לתחפושות.. אני אישית, לא יודעת למה להתחפש. אם למישהי יהיה רעיון, היא מוזמנת לצרף! תחפושות בנות לקבואית (ככה כותבים?): אפשר גם להסתכל בקטלוג של פוקוס, יש שם את יעל בר זוהר במראה כזה. (אני מעלה תמונות..) חצאית מיני חומה/בז'. מגף עד לברכיים (עדיף שפיץ..) בצע חום/לבן/שחור. כובע חום. (מהכובעים הגדולים האלה.. אם אני אמצא תמונה אני אעלה.) חולצה- עדיף חולצה דקה וארוכה, בגוון חום. שחפץ- שחפץ גם בצבע חום.. חגורה- כעיקרון אפשר כל חגורה, אבל עדיף חגורה שתכיל מקום לאקדחים.. אם אין כזו, רצוי לקנות. כי אחרי הכל, זה כמעט הפריט היחידי שאתן צריכות לקנות. נגיד וקניתן- אז, עכשיו יש לכן חגורה עם מקום לאקדח, אבל מה עם האקדח?! *רומזת*. לק: אפשר חום. ואפשר ציפורניים. (פרנץ'). אביזרים- תמיד אפשר להוסיף איזה שרשרת צמודה, צמיד חדש.. רק אם חשבתן על עגילים, אני ממליצה בחום על חישוקים מכסף. לא גדולים מדי, ולא קטנים מדי. בנונים כאלו. שיער: לפי דעתי, פן יהיה מצויין. אין כמו פן. אם יש אחות מוכשרת, אמא מוכשרת, אפילו דודה, רצוי לנצל. אם לא, אין כמו ספר. כמה גרושים והשיע מעולה. (אל תשכחו ללכת לספר עליו אתן סומכות, ומכירות בהמלצת חברות.) איפור- אוקע, השלב הכי מהנה בפורים. קודם כל, הכי חשוב, אל תתאפרו בכמויות, רק כי זה פורים "ואמא ואבא מרשים" רציני, אני בתור ילדה קטנה יותר, הייתי מבקשת מאמא בכמויות