פורים אם הייתם יכולים להיות אדם אחר ליום אחד. מי הייתם בוחרים להיות?
ש ש חף New member 18/3/08 #1 ../images/Emo148.gifפורים../images/Emo148.gif אם הייתם יכולים להיות אדם אחר ליום אחד. מי הייתם בוחרים להיות?
../images/Emo148.gifפורים../images/Emo148.gif אם הייתם יכולים להיות אדם אחר ליום אחד. מי הייתם בוחרים להיות?
מ מלך ארגמן1 New member 18/3/08 #2 הייתי בוחר להיות החלילן מהמלין למה?.......... דמות מאד מיוחד אפופת מיסתורין דמות אנטי גיבור קלאסית, אחד שמגיע משום מקום בלי עבר , ונעלם סתם כך
הייתי בוחר להיות החלילן מהמלין למה?.......... דמות מאד מיוחד אפופת מיסתורין דמות אנטי גיבור קלאסית, אחד שמגיע משום מקום בלי עבר , ונעלם סתם כך
ח חגית107 New member 18/3/08 #3 הייתי...... עליסה בארץ הפלאות כי בכל דלת שהיא נכנסת היא מוצאת הרפתקאה אחרת
ד דסדס New member 18/3/08 #4 לא זוכרת איך קוראים לו... ההוא המגניב מהנאשנאל ג'אוגרפיק, שנהרג מהדק הארסי.... זה שהיה צד תנינים ונחשים. יראה לי מגניב חוויות כאלו...
לא זוכרת איך קוראים לו... ההוא המגניב מהנאשנאל ג'אוגרפיק, שנהרג מהדק הארסי.... זה שהיה צד תנינים ונחשים. יראה לי מגניב חוויות כאלו...
ד דסדס New member 18/3/08 #14 אתה יודע שזה כרוך בצורך לנעול נעלים עמידות מספיק שלא יכאב לך כשדורכים עליך?