סכמ"ש

MyDecember1

New member
../images/Emo148.gifסכמ"ש../images/Emo148.gif

שיר השבוע של קלי:
שיר השבוע בכללי:
להקת/זמר/ת השבוע:
אלבום השבוע:
תוכנית/סרט השבוע:
קליפ השבוע:
משהו טוב שקרה:
משהו רע שקרה:
משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא:
משהו רע שהולך לקרות שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MeItOsH

New member
אני:]

שיר השבוע של קלי:addicted,I hate myself for losing you,walk away,maybe שיר השבוע בכללי:I know you won't- Carrie Underwood, Our song-Taylor Swift ,Kiss you all over- Britney Spears להקת/זמר/ת השבוע:בריטני:] אלבום השבוע:blackout תוכנית/סרט השבוע:לא בדיוק תוכנית או סרט אבל אהבתי מאוד מאוד את הרעיון של קלי ברדיו q100 קליפ השבוע:Nothin' better to do - LeAnn Rimes משהו טוב שקרה:הייתה שמש:] משהו רע שקרה:
משהו רע שהולך לקרות שבוע הבא:מבחנים! [Burn in Hell] התחדשות השבוע:נדה..
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:Australia <3

s k p

New member
עונה

שיר השבוע של קלי:ג'ודס
שיר השבוע בכללי: the beatles - hey jude lostpropherts - broken heart torn into letters Guns N' Roses - civil war the Exies - my ordinary world להקת/זמר/ת השבוע: קלי וגנז אלבום השבוע: MD
תוכנית/סרט השבוע: ג'ונו - אחלה סרט
קליפ השבוע:
משהו טוב שקרה:
משהו רע שקרה:
משהו רע שהולך לקרות שבוע הבא: ראיון עם היועץ בבצפר
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה

a k c

New member
../images/Emo109.gifבאיחור../images/Emo122.gif

שיר השבוע של קלי: אדיקטד. שיר השבוע בכללי: ואו, יש המוןXD Papa Roach- Scars Aerosmith- Dream On Yellowcard- Believe
Oasis- Don't Look Back In Anger Evanescence- Everybody's Fool Pat Monahan- Her Eyes The Veronicas- I Can't Stay Away להקת/זמר/ת השבוע: Yellowcard אלבום השבוע: לא יודעת. תוכנית/סרט השבוע: קליפ השבוע: לא יודעת. משהו טוב שקרה: כנס ט' 2
. משהו רע שקרה: לא ישנתי מספיק
. משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא: מתחילים לעבוד על ההפקה הבאה
. משהו רע שהולך לקרות שבוע הבא: קרה היום, וזה כבר שבוע הבא- עקרו לי שן
. התחדשות השבוע: לא הייתה כזאת
ציטוט השבוע: "נה.. נה נה נה נה...נה נה נה נה- אל קודס!!"
"נטע, מה את הולכת? לאן את הולכת? לעשות פיפי!!"
תמונת השבוע: עדיין לי העלתי את התמונות שצילמתי בכנס למחשב, אז כשאני אעלה אני אשים פה

Because Of May

New member
OMG, Frank got married!../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

אין לי כוח להשקיע
שיר השבוע של קלי: האנטד (אמא שלי אוהבת אותו!) שיר השבוע בכללי: הרבה של פינק, אוונסנס, מדינה לייק, פארמור, איידן. TRJA- FACE DOWN מרילין מנסון- TAINTED LOVE מקפליי- THAT GIRL, IT'S ALL ABOUT YOU אופרספרינג- פריטי פליי (פור א וויט גאיי) אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך אלכס- אם תפסיק לאהוב אותי MCR- סליפ להקת/זמר/ת השבוע: מדינה לייק
אלבום השבוע: לא יודעת תוכנית/סרט השבוע: שנות ה-70 והישרדות קליפ השבוע: אבנג'ד סבנפולד- אפטרליף
משהו טוב שקרה: אני בפרק 10 של נמלטים עונה 1! משהו רע שקרה: לא יודעת... משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא: יש פורימון יום ראשון הבא הבא משהו רע שהולך לקרות שבוע הבא: תעודות?
התחדשות השבוע: פאץ' של MCR ציטוט השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: אח"כ, אני על מהירה

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה באיחור אופנתי ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של קלי: אין..לא שמעתי מוזיקה כל כך השבוע :X שיר השבוע בכללי: כנ"ל. היה לי כל השבוע מבחנים אז לא היה לי יותר מדי מתי לשמוע
להקת/זמר/ת השבוע: פו פייטרס אלבום השבוע: אין תוכנית/סרט השבוע: פושינג דייזיס
קליפ השבוע: אין משהו טוב שקרה: קיבלתי 100 באנגלית
....והוצאתי ת.ז..מזלט לי
. וכמובן היה יומולדת לאדר!
משהו רע שקרה: למה להתמקד בשלילי
משהו טוב שהולך לקרות שבוע הבא: לאדע משהו רע שהולך לקרות שבוע הבא: די איזה פסימיים אתם
התחדשות השבוע: לאדע... כל מיני. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אני במהירה

למעלה