מי פה????????

lonestar2003

New member
אני פה...

היתה תוכנית מוזרה, אך מהנה. מיכל אמדורסקי היתה חמודה לאללה.

יע לה

New member
מיכל?! חמודה???

מיכל אמדורסקי היא חתיכת פריחה!!!!!! על מה אתה מדבר??? היא פשוט בימבו!!!! ומה זה היחס הזה???? מזמינים אותה לתןכנית והיא כל שנייה מזכירנ את בעלה ואת "מערכת היחסים המושלמת" שיש להם... היא פשוט חצתיכת פריחה!!!!!! היא צרכה כאילו, כל 2 דקות בממוצע... ומצלמות לא הכי מחמיאות לה, ועד כמה שאני מפרגנת על השירה.... היא פשוט כונפה!!!

נשמה את סותרת את עצמך!

אמרת שלאנשים פה "אין חיים" כי הם כותבים דברים על המנחים ואת בעצמך כותבת על מיכל אמדורסקי?!? לפני שאת מבקרת אנשים אחרים כדאי שתבקרי את עצמך!!!!!!. והיא ממש לא כונפה לדעתי!!!!!!!!!!!!!!.

snowflakes

New member
עצוב מאוד

אני חייבת להסכים! איני יודעת עם היא פריחה אבל ההתנהגות שלה אתמול בתכנית הייתה מביכה כל כך!!! אתם אפילו יכולים לראות זאת לפי התגובות של ליאון - גם הוא היה בשוק קצת :)

snowflakes

New member
עצוב מאוד

אני חייבת להסכים! איני יודעת עם היא פריחה אבל ההתנהגות שלה אתמול בתכנית הייתה מביכה כל כך!!! אתם אפילו יכולים לראות זאת לפי התגובות של ליאון - גם הוא היה בשוק קצת :)

snowflakes

New member
עצוב מאוד

נשמה את סותרת את עצמך! ../images/Emo46.gif

אמרת שלאנשים פה "אין חיים" כי הם כותבים דברים על המנחים ואת בעצמך כותבת על מיכל אמדורסקי?!? לפני שאת מבקרת אנשים אחרים כדאי שתבקרי את עצמך!!!!!!. והיא ממש לא כונפה לדעתי!!!!!!!!!!!!!!.

נשמה את סותרת את עצמך! ../images/Emo46.gif

snowflakes

New member
לא במקום

מיכל התנהגה בצורה כל כך מבישה אתמול. ממש לא במקום. אפילו אפשר לראות את תגובותיו של ליאון כלפיה. ממש לא במקום.

למעלה