כאילו

../images/Emo148.gif כאילו

חשבתי אולי נוכל לעשות כאילו כאילו אנחנו יחד כאילו אנחנו זוג כאילו אנחנו אוהבים כאילו אנחנו מאושרים
יום אהבה לא כל כך מייאש לכולכם (אני יודעת שזה מחר, אני יודעת שזה לא באמת חג, אני יודעת הכול, ובעיקר אני יודעת שאני לבד )

איזה קטע גם אני לבד ופספסתי להגיד ל

מישהי שאני מכיר לצאת איתי מחר כי בדיוק היום כשעברנו אחד מול השניה ושנינו דיברנו בפלאפונים וניסינו לדבר אחד עם השנייה וגם עם האנשים שהיו במכשירים הקטנים והארורים שלנו, אז לא ממש הצלחנו לדבר... באעסה :-\ ואין לי את המספר שלה :-\ רק מוכיח כמה פלאפון זה מכשיר ארור!!! איפה הימים שהיינו זוכרים מספרים בע"פ? אני בקושי את המספר של הבית שלי זוכר...

:// מוזר מה שהימים הטיפשיים האלו

יכולים לעשות... אני אהיה היום לבד, וגם אתמול הייתי לבד. ובכלל יש לי חבר. אני יודעת שזה טיפשי... וזה אף פעם לא באמת היה חשוב לי.. אבל כל הזמן מנפחים לי את הראש בזה ש"אם את חשובה לו הוא יזכור" אז צריך או לא צריך את זה? ואם הוא לא זוכר אז לא איכפת לו? ומה כל זה בכלל קשור אלי? :// גם כשלא לבד זה מסובך ויש לציין שעד היום כן הייתי לבד בכל הימים הקיטשיים האלו... והסתדרתי יופי.

דנטל

New member
עד היום הייתם רק ידידים?

ולמה אנשים מחכים לולנטיינס או ט"ו באב בשביל החארטות האלה? את רוצה אותו?

זה קצת מסובך...

היינו ידידים הוא תמיד העיר הערות לכיוון אבל לא לקחתי אותו אף פעם יותר מדיי ברצינות זה שהיו לו כמה חברות מאז שהכרנו עוד יותר עודד אותי להבין שהוא לא רציני בקשר לזה ולאחרונה אני והוא התקרבנו קצת יותר, והוא המשיך לרמוז לכיוון אבל דיי בחרתי להתעלם ואז פתאום הוא מביא לי את ההצהרה הזו, באמצע שיחה רצינית דיי רצינית, שהייתה קשורה לנושא בכללי של "לבד" ולאו דווקא אליו. אני לא יודעת, אבל אני בטוחה שאני לא רוצה להיות איתו רק בשביל לא להיות לבד

shaiush4

New member
אני שונאת דברים מסובכים...

אם את לא יודעת אם את רוצה אותו, תתרחקי ממנו. הכי גרוע זה להיות עם מישהו כי זה נוח... תחשבי על זה טוב טוב...

לפי דעתי אל תפחדי להסתכן.. את לא יכ

ולה לדעת איך אתם תהיו בתור זוג.. מן הסתם זה קשר שונה לחלוטין, ויכול להיות שזה באמת יצליח לשניכם.. שווה לנסות..

היום חשבתי על עוד משהו שיכול להפריע

אני לא יודעת כמה אני יכולה לסמוך עליו, ז"א הוא כל הזמן אומר שכשהוא בקשר שהוא הכי נאמן ואני רוצה להאמין אבל בתור רווק הוא דיי לא יודעת, מפזר את תשומת הלב שלו ליותר מדיי בנות לטעמי. הגדרות שונות של "נאמנות" יכולות להפריע לא? ומצד שני, אני יודעת שהוא מאלו שהכי משקיעים בעולם בבנות זוג שלהם.. וזה יכול להיות פשוט מדהים... (ואני חושבת שאני סתם מחפשת תירוצים למה לא, כי באיזשהו מקום אני מפחדת שיהיה לי טוב, סוגשל מזוכיזם כזה :| )

דנטל

New member
בשביל שלא יהיו הגדרות שונות

צריך לדבר ולהגדיר מה היא נאמנות ולתאם ציפיות.

אני יודע שאני סבלתי מאוד בגלל מישהי

כמוך שלא רצתה להסתכן, ואני חושב עד היום שאולי פספסנו משהו. מקסימום אם זה לא הולך, אז לא.. עדיף לנסות, לא?!

למעלה