useless i.d

../images/Emo147.gif useless i.d ../images/Emo147.gif

אז שאלון קצר לכבוד זה שקיבלתי היום תעודת זהות
כבר קיבלתם תעודת זהות? אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? איך יצאה התמונה שלכם? נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכבר מחלקים?../images/Emo2.gif

אצלנו אני חושב שאמורים לחלק במרץ-אפריל..

אני פתחתי את השאלון הזה אז אני אתחיל ../images/Emo3.gif

כבר קיבלתם תעודת זהות? יאפ, היום
אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? דרך הבי"ס.
אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? הטקס בבי"ס
לפחות הפסדנו קצת לימודים.
איך יצאה התמונה שלכם? בסדר גמור. האמת אחת מתמונות הפספורט הטובות שלי.
נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? כבר קיבלתי אותה, ולא אני לא נרגש.
אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה? במילה אחת - לא.

אצלנו עוד לא קיבלו:p../images/Emo110.gif

אבל נראלי שזה בעוד חודש
גם ככה עד 16 זה לא תקף אז זה לא כזה משנה לי, לא שבגיל 16 יהיה לזה כזה שימוש
למרות שכשאני אקבל אז אני מה-זה אתלהב

koshcosh

New member
מזמן

כבר קיבלתם תעודת זהות? כן אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? לבד אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? אין טקס.. איך יצאה התמונה שלכם? מצויין נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? לא אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה? לא

Y a i r 1 9 9 2

New member
לפני יומיים

כבר קיבלתם תעודת זהות? כן אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? דרך בי"ס אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? בי"ס איך יצאה התמונה שלכם? למי איכפת מתמונה? יצאתי מחבל מסטול נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? לא אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה? לא מה שמצחיק שרק לפני חודש וחצי היתה לי יומולדת 15

Miss Naama

New member
../images/Emo210.gif

כבר קיבלתם תעודת זהות? Nope. אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? דרך ביה"ס. אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? בירושלים, אני חושבת. איך יצאה התמונה שלכם? זו תמונת פספורט, למען השם, איך היא יכולה לצאת? נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? חח, לא D: אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה? לא חושבת, בעיקר משום שרק בינואר 09 אני אהיה בת 16 ><.

Sunshine41

New member
../images/Emo66.gif

כבר קיבלתם תעודת זהות? לא אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? בצפר אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? בצפר אם אני לא טועה... איך יצאה התמונה שלכם? משו משו
נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? כן למה לא... זה נחמד חח
אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה? נהההההההההה מקסימום להיכנס לסרטי מלחמה בקולנוע... לא יותר
אגב ירושלמים (אם יש פה...) אתם מוזמנים להופעה שלי בצוללת הצהובה ביום שני 28.1 בשעה 9 בערב!
שבוע טוב

Sunshine41

New member
אני גיטריסטית!

וגם באסיסטית!! יש לי 6 קטעים בהופעה מתוך 15... אתה מוזמן

הדריק1

New member
אני../images/Emo131.gif

כבר קיבלתם תעודת זהות?עדיין לא בסביבות אפריל-מאי אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי?דרך הבצפר.. אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? אין לי שמץ... איך יצאה התמונה שלכם?נחמדה+ יכולה להיות יותר טובה.. נרגשים לקראת הקבלה של התעודה?לעעעע...יומיים לפני נתרגש
אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה לא..אין מה לעשות איתה ממש...חח..

abs7

New member
ת.ז ../images/Emo3.gif

כבר קיבלתם תעודת זהות? לא אתם עושים דרך הבי"ס או באופן עצמאי? בית ספר אם אתם עושים דרך הבי"ס - הטקס בבי"ס או במקום אחר? אין לי מושג עדיין איך יצאה התמונה שלכם? כולם אוהבים אותה חוץ מהמצולמת עצמה :] נרגשים לקראת הקבלה של התעודה? חח האמת שכן... זה מרגיש גדול
אתם חושבים שהיא באמת שימושית בגיל הזה? לא.

למעלה