עם שורשים

צימעס

New member
השאלה הנ"ל

היא הזוכה בתחרות השאלה הדבילית הנפוצה, אצלינו.

אלי ו.

New member
יש לכם תאומים?

בעצם הצצתי בכרטיס האישי שלך וראיתי שאת משתתם\פת בפורום תאומים ושלישיות. במקרה של בן ובת היתה לי ידידה קצרת רוח שהיתה עונה: לא! הם לא זהים! יש לו פין ולה אין!

בני תרבות שכמותכם

כששומעים "תאומים" זה כמעט אוטומטי לשאול "הם זהים?". גם אני שאלתי את זה פעם אחת חברה שילדה תאומים (בן ובת). ומייד עניתי לעצמי בקול "אה, הם בן ובת אז כנראה שלא". כפי שאמרת, אלי, אנשים בדרך כלל שואלים את זה רק בשביל להתחיל שיחה. למה לא תהיו קצת סלחנים?

אלי ו.

New member
כי בפעם ה 100000 זה מעצבן ../images/Emo67.gif

ואני סלחן, עונה בהומור שמובן לי (ומעצבן את אשתי שמיד מתנצלת בשמי)

צימעס

New member
מעולה! אני לא בטוחה שהיה לי אומץ

לענות כך לאיזו דודה ליד הסופר

גנגי

New member
על המשמיש נאמר כבר רבות

"מתמשמש ובא מפגש פורום". ויעידו כל אלו שהתמשמשו לשם.

אני משערת שקודם באו העצים...

כי לא יחשבו... "בואו נחליט שלעץ של התמרים נקרא תמר כי הוא גבוה", אלא, העץ של התמר הוא גבוה, לכן ניקח את השורש, ונמציא מילה שמשמעה גבוה... אגב, ט"U בשבט רולז, כי זה יום ההולדת שלי הנה (נדמה לי...).

בניא

New member
חידון../images/Emo143.gif

טוב, נראה אתכם מוצאים למה משוייך כל עץ ושיח לתכונה המסויימת? תשובות - שלי לפחות - בהמשך. בהצלחה לעולם יהא אדם צדיק כתמר – מלא מצוות כרימון עז כצלף וחסון כאלון לא קשה כארז – כקנה פשרן לא רמאי כרותם ולא כאטד שתלטן מארח כאשל – כשקד שקדן צנוע כאזוב ולא כארז גאוותן לא כסיל כסירה – כתפוח מריח לא רשע כאזרח – כהדס מצליח כגפן פוריה האשה בבית גדלים הילדים כשתילי הזית וגם אם יזקין בארץ שרשו וחלילה בעפר ימות גזעו ריח מים אותו יעיר וכמו נטע יעשה קציר כי באיוב אם לעץ תקווה יש גם לאדם אסור להתייאש וכל היונק ממקורותינו יודה כי האדם עץ השדה. שלמה טייטלבאום, נאות קדומים

למעלה