יום שני

אני

שעה 1: אנגלית. היה בחן פתע על גראמר שהיה בסדר, נראה לי. שעה 2: חינוך. שוב המחנכת דיברה על הטיול, אני העתקתי משהו במתמטיקה. שעות 3-4: פיזיקה. זה כל כך קשה
אני כל כך הולך להיכשל במקצוע הזה. שעה 5: מתמטיקה - חדו"א, עבר די מהר. שעה 6: אנגלית, היה ממש ממש משעמם. חלק מהשיעור המורה דיבר על זה שהוא שונא את האח הגדול וזה גזעני והופך אנשים טיפשים לגיבורים וכו'. זה כזה מצחיק שפשוט כולם רואים את זה.

../images/Emo13.gif

שעת 0+1: הסטוריה.. לא הלכתי.. הייתי עייפה מדי.. שעה 2-4: ערבית שעה 5-6: ספרות.. היה מבחן.. היה בסיידר:]] שעה 7: הסטוריה... לא התעסקתי ככ בשיעורP:

נמש164

New member
אוף כזה יום מעיק ומוזר../images/Emo5.gif

טוב, ברבע לשבע בבוקר שתי דקות אחרי שקמתי (וקמצתי ממש מאוחר היום!
) הפלאפון מצלצל ידיד שלי מצלצל אלי ומבשר לי שאחרי שהייתה לי מערכת פצצתית ברמות (כל יום מסיימת שביעית ולא לומדת בשישי) היא הישתנתה ואנחנו לומדים עד שמינית
הגעתי לבצפר, ואנשים באים ואמורים לי שהמורה למתמטיקה לא הגיע! אוף זה היה ממש מעצבן! שעה שניה היה אנגלית, המורה ממש שונאת אותי. היו כמה שצחקו על איזה משו והיא האשימה אותי ואמרה לי שאם אני מדברת או "מצחקקת" עוד פעם אחת אני עפה החוצה. קרה מה שקרה (ויאמר לזכותי שלא הוצאתי מילה ואף קול!) ואחרי שתי דקות היא העיפה אותי ואמרה לי לא לחזור גם לא לשעה השניה. שעה רביעית, היה ספורט והינה פרט קטן וחשוב, בזכות העוטבדה שאני כישרון מוחלט, התרסקתי עם האופניים ביום שבת ויש לי כחול בסנטר ובירכיים כואבות ונפוחות, לכן לא השתתפתי. ואז היה לשון הסטוריה לשון הסטוריה (כן, מערכת מפגרת) וזה עבר מהר, וכמובן איך לא, כל הזמן כעסו עלי שאני מדברת כשהיום הייתי הכי בשקט (יחסית כן?
) וזהו, עד כאן החפירה שלי להיום

אבל את לא מסיפור אחר בכלל??!../images/Emo12.gif

אנשים אצלי חוסמים בעיטות עם הרגליים במקום עם היד, הרגל שלי התנפחה והיא משופשפת. שורף
את לפחות יודעת לטפל בזה
תרגישי טוב צרת רבים חצי נחמה??

נמש164

New member
שש למה את מגלה../images/Emo11.gif

את יודעת מה אמא שלי מצאה בפורומים של תפוז?
פורום תקשור וריפוי בעזרת חוצונים
(אולי משם הסיפור שלי, מי יודע
)

מחר שלישי../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לא משנה שמציינים את יום הרצח ב 10 (למה?!) מחר 13 שנים מאז הרצח... ------------------------------------------------------------------------------ אזרחות - בוחן שעתיים תנ"כ - למדתי לפיזיקה שעתיים חלון - למדתי לפיזיקה שעתיים מתמטיקה בית ^_^ אימון חטפתי מכה רצינית ברגל.... עוד 259 יום אליפות.

LOLI152

New member
אכן.

חוץ מזה, בכיכר רבין הייתה אתמול עצרת לזכרו של תנועת הצופים (כן, כל התנועה.) הטקסים בבית הספר יערכו ב10.

למעלה