ט"ו בשבט

רוקדים טו בשבט בכרמיאל

מחר יום א נרקוד ונחגוג בסימן טו בשבט עם פירות יבשים ויין בהיכל הספורט רבין בכרמיאל מ20:30.זאב

הרקדת ט"ו בשבט

הרקדה חגיגית! ביום רביעי בנווה מונוסון בבית התרבות .רח' הפנינים 2 פרות יבשים , עוגות ופונץ' חג שמח! ויקטור

חחו

New member
שחרור קיטור - הכנסו

לאן הענף הזה רוצה להגיע? במקום לדבר על תכנים מדברים עוגות, במקום על ריקודים מדברים על נישנושים? זה מה שמענין את הרוקד הישראלי? האםזה מה שמנה אותו בבחירת מקום ריקוד? פעם זה היה חלק משני, ערך מוסף היום זה גולת הכותרת ,משפט מפתח במודעת הפירסום. ויקטור - ברוך הבא למערבולת שלא תעלם לעולם. זה מחזה שדורש מחקר אקדמי לראות את המוני הרוקדים צובאים על שולחנות האוכל שעמוסים באוכל , טורפים מכל הבא ליד ( זה נורא טעים שזה חינם) . נוגסים ונוגסים במוצרים שמעלים אצלם עובש במגירות במטבח.אוי ואבוי מה עושה לנו אפקט העדר. אנשים מתנפלים על מגשים, דוחפים , רבים, מקללים ( אמיתי). רק כדי לתפוס עוד חתיכת כדור פלאפל מחורבן ועמוס בקלוריות שטוגן בשמן שחור. אנשים כאלה, בעלי משפחות, סבים לנכדים, בעלי חברות , מתנהגים כמו תלמידי חטיבת ביניים בטיול שנתי. הייתי חייב להוציא קיטור. לשמחתי לא כולם כאלה אבל חלק לא קטן כן. מוגש לכם כחומק למחשבה. נ.ב ויקטור - אתה בסדר...

../images/Emo204.gif ..../images/Emo45.gif אתה מה זה צודק../images/Emo70.gif

מגבה כל מילה שחחו אמר. התופעה של כיבוד מיוחד באירועים ייחודיים - כבודו במקומו מונח, כל עוד הוא באמת סימלי ומתבקש מהייחוד של האירוע. אך כאשר מפרסמים הרקדה, ובמקום לפרסם את הריקודים שיירקדו בה מעדיפים לפרסם את הכיבוד....
אז שיהיה לכולם בתיאבון.......

היו זמנים

היו זמנים שבאנו לרקוד ריקודי עם. בהפסקה קנינו את הקפה במזנון - כן, פעם לא היה קפה חופשי, שלא לדבר על אוכל. ובכל זאת ההרקדות היו עמוסות וצפופות. היום המצב שונה. קפה ואוכל מגוון ועשיר מוגש בהרקדות (בחלקן) לעתים בסגנון עדה זו או אחרת....ולעתים נדמה שזה הדבר העיקרי. והשאלה היא האם הנהירה להרקדות אלה תהיה גם בלי אוכל. ואולי האוכל בא במקום האיכות. האם צריך זמר ידוע כדי למשוך את הקהל ? מה קרה לריקודי העם ?? סתם ריקודי עם בכיף. לשמחתי יש עדין הרקדות כאלה.

טו בשבט בבית העמק הערב

הערב הרקדת בסימן ט"ו בשבט. נתזור על הריקוד של בנצי תירם על שדינו,ונלמד את דרך ארץ השקד של מאיר שם-טוב. בברת חג שמח לכולם

גניגר-ריקודי אמצע הדרך היום ב-20:30

היום בערב בשעה 20:30 ובכל יום שני יפתח חוג לריקודי אמצע הדרךבקבוץ גניגר בחדר האוכל היפהפה והממוזג-נלמד ונלטש ריקודים שנעלמו והספיקו להשכח בהרקדות במעגלים וזוגות עד שנתעייף,ונתכבד בפירות יבשים לפי המסורת של טו"בשבט אשמח לראותכם במעגל. חג שמח. לפרטים:050-729692

דודי ק1

New member
הרקדה חגיגית בהשתתפות שלמה ממן.

ביום ב' הקרוב 13-02-06 באולם הספורט "מרכז פיס קהילתי" ברח' נחלת יצחק 35 ת"א, תתקיים הרקדה חגיגית לכבוד ט"ו בשבט וכן נחגוג יום הולדת לכל ילידי פברואר. יתארח הכוריאוגרף והיוצר (סרט שחור לבן,באהבה ובמילה טובה וכו') שלמה ממן. הוא ילמד את ריקודו החדש: "מתגעגע" וכןיחזור על ריקודיו היפים: "בת שלמה" ו"פעמוני מזרח". נשמח לראותכם. מתחילים מעגלים בשעה 19:30 20:45 זוגות מתחילים וביניים 21:30 מעגלים מתקדמים 22:45 זוגות מתקדמים אל תוך הלילה. להתראות בהרקדה

ט"ו בשבט בירושלים

הרקדת חינם משעה 20:00 באולם הספורט המחודש באוניברסיטה העברית בגבעת רם. הפעם מדובר בעיקר בריקודי עמים ושורות אבל כנראה שיהיו גם ריקודי עם (נוסטלגיים בעיקר). חניה - (בשפע) מול מוזיאון המדע.

A Bi

New member
חוגגים ט"ו בשבט בנתניה../images/Emo145.gif

מחר, יום שלישי, יוסי נקב מארגן לנו חגיגת ט"ו בשבט באולם נעמ"ת רח' מאירוביץ' 9 בנתניה. מתחילים ב 20:00 מתקדמים ב 21:00 הפתעת הערב מרקידים ואורחים ירושלמים...
חג שמח!!!

aaamiki1

New member
ריקודי זוגות

הערב בחוג ריקודי זוגות של יוסי פרץ בבת חן חוגגים טו בשבט

חבר'ה - לפעמים אני לא מבינה אתכם

יש שרשור (זה) עם ריכוז ההרקדות לחג, אז למה לבוא ולפתוח שרשור חדש ??? ברגע שאתם עושים זאת אני משרשרת זאת לשרשור הזה וזה נשאר כמה הודעות למטה יותר, היות ושרשור שלי לא מקפיץ הודעה. אם הייתם רושמים זאת בעצמכם כתגובה בשרשור זה כן היה קופץ. כך שחוץ מזה שאתם גורמים לי לעבודה מיותרת, אתם גם בעצם פוגעים באיכות פירסום ההודעה שלכם. ועכשיו עם יד על הלב - האם בכלל יש צורך לפרסם זאת ??? ב 99% מההרקדות הרי יהיה משהו סמלי לחג - כיבוד לחג, ריקודים לכבור החג, זה די ברור מאליו ולא נראה לי שמצריך פירסום נוסף. אבל מה, זאת סיבה למסיבה..... הנה, יש תרוץ לפרסם.... הודעות שכן ראויות אולי לפרסום הן: - ירון כרמל שאירח את יזהר כהן אתמול. - בתיה דודי קרוננברג שמארחים היום את שלמה ממן ורשימת הריקודים שילמד. - הרקדת חינם הערב בירושלים. - ואולי גם ההודעה של יאיר בינו עם רשימת הריקודים שילמדו לכבוד החג, אבל השאר...... הודעה מסוג "הערב בחוג של **** ב **** חוגגים ט"ו בשבט" לדעתי מיותרת לחלוטין. האם אתם לא חושבים כך ?

AyeleDance

New member
ואני מציעה שרשור יעיל יותר

רק מי שלא נותן פירות יבשים הערב שירשום הודעה, זאת למען אלה שרוצים לקנות קפה בקפיטריה כמו פעם

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הגיע זמן להפנים את כללי הפורום... לא רק בנושא הפרסום (את זה נשאיר למנהלים) אלא בעיקר בנושא פתיחת שירשורים - יש את הכלי המצויין של
(ניצול שירשור), שנועד לשרשור נושאים קרובים יחד, על מנת למנוע גלישת נושאים שעדיין בדיון לדף השני. מה עוד, שכאשר אחד המנהלים (או המנהלות
) פותחים במכוון שירשור יעודי לנושא מסויים - מומלץ להקפיד ולשרשר אליו את הנושאים הקרובים... והכל במחשבות טובות בלבד...

Hippie Jeannie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הפעם אני כותב מהמחשב של ביתי. רויטל צודקת ביותר ממאה אחוזים. הסבר נכון ומדויק וכולנו מתבקשים להפנים את המסר. ירון מישר

natal22

New member
|שתימיני מרתון לט"ו בשבט- בגן שמואל

ירון כרמל מארח את יזהר כהן בהופעה (לגעת במים , מרינה, ערב ניגונים, כיוון שאין לדעת ועוד...). יום ראשון 12.2.06 משעה 20:00 ריקודי עם מכל הזמנים.

למעלה